skip to Main Content
0735 005 005 office[at]videochatjobs.ro
STUDIO VIDEOCHAT BUCUREȘTI
10 Pași De Urmat Pentru Un Ten Mai Frumos
Articole Recomandate Beauty

Venim în ajutorul modelelor noastre de videochat, cu diverse articole pe blog, despre makeup, training, beauty, etc. Acest gen de articole ne ajută să avem un organism sănătos și o viață cât mai activă.

Ceaiul verde este foarte sănătos

Ceaiul verde conține proprietăți antiinflamatoare. Îl poți îngheța, apoi îl aplici pe piele – va avea un efect revigorant. În plus, ceaiul verde poate preveni distrugerea colagenului, aspect care produce ridurile.

Scapă de stres

Stresul afectează orice parte a corpului, inclusiv pielea. Stresul intensifică producerea hormonilor precum cortizonul, care poate face pielea uleioasă și mai slab apărată împotriva bacteriilor care cauzează acneea.

Ai grijă ce soluție de curățare folosești

Cea mai bună alegere e o soluție care nu e pe bază de săpun. Folosește-o pentru a evita uscarea tenului și apariția eczemelor, nu pentru a le trata. Se recomandă folosirea unei creme hidratante după ce ai aplicat soluția de curățare.

Alege produse pentru păr pe bază de apă

Unele balsamuri conțin uleiuri care pot înfunda porii, ceea ce duce la apariția coșurilor, în special pe frunte, pe spate și pe linia părului. Folosește produse pe bază de apă și nu apela la cele cu uleiuri minerale, ceară de albine sau microcristale.

Atenție la medicamentele pe care le iei

Unele contraceptive, antibiotice și medicamente de fertilitate pot cauza erupții. Antihistaminele și unele antidepresive pot usca pielea. Anumite antibiotice și tratamente pentru diabet îți pot scădea toleranța la lumina solară.

Dormi cât trebuie

Atunci când ațipești, mecanismele de reparație a piele intră în acțiune. Lipsa de somn conduce la eliberarea unor cantități mai mari de adrenalină și cortizon, care pot cauza probleme ale pielii.

Nu abuza de produsele lactate dacă ai acnee

Cercetătorii de la școala de sănătate publică Harvard, au ajuns la concluzia că femeile care consumă mult lapte sunt cu 30% mai predispuse la erupții de acnee decât cele care nu o fac. În acest caz, trebuie să găsești alte produse bogate în calciu pe care le poți consuma fără probleme.

Protejează-te împotriva razelor ultraviolete din spațiile închise

Razele ultraviolete pot intra prin geamurile casei sau prin geamurile de la birou, producând riduri și puncte negre.

Folosește pastă de dinți simplă

Cele cu arome adăugate și ingrediente care controlează tartrul pot contribui la afecțiunea pielii numită dermatită.

Crește calitatea aerului din jurul tău

Evitând mediile pline de fum este o mișcare inteligentă, deoarece fumul de țigară îmbătrânește pielea. Aerul uscat poate deshidrata pielea și face liniile fine mai pronunțate.

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus