skip to Main Content
0735 005 005 office[at]videochatjobs.ro
STUDIO VIDEOCHAT BUCUREȘTI
Anxietate, Cum Poți Să Depășești Bariera Din Calea Banilor
Articole Recomandate Angajări

Anxietate, cum poți să depășești bariera din calea banilor și a fericirii. Toate fetele din industria de videochat suferă de o angoasă, la un moment dat.

O anxietate nu trebuie să te oprească din drumul tău spre fericire

Ești un model activ dintr-un studio de videochat București care nu a avut niciodată o neliniște intensă? Fie înainte sau în timpul unei sesiuni de videochat? În cazul acesta înseamnă că ești de pe altă planetă sau ceva similar.

Toată lumea, chiar toată lumea care desfășoară o activitate în fața unui webcam suferă de anxietate. Acel moment poate să apară oricând. Nu este un lucru de care ar trebui să te simți rușinată.

De asemenea, nu este ceva care să te dermine să-ți oprești visele tale legate de videochat studio. Fetele bune dintr-un studio videochat știu să diminueze și să atenueze o anxietate. Astfel, acestea pot totuși să funcționeze și să se distreze în timpul sesiunilor.

Aceasta este o problemă care poate fi gestionată și îți vom arăta cum să procedezi.

Meditația, remediul pentru starea de neliniște

Înainte de o sesiune de videochat, te poți angaja întotdeauna într-o mică pauză de meditație. Te va ajuta să te concentrezi și să îți construiești încrederea de a intra live.

Într-adevăr, considerăm că este uimitor de utilă și face mult mai ușoară activitatea. După 10 minute de meditație simți că ai putea stăpâni întreaga lume. Astfel, distracția cu spectatorii din videochat este garantată.

Nu te rezuma doar la meditație. Folosește și câteva afirmații pozitive pe care să ți le repeți din nou și din nou. Nu o să dezvăluim exact ceea ce trebuie spus. Poți veni cu ușurință cu idei bune, de încredere, dacă te gândești puțin.

Ceva simplu, de genul „Sunt o fată de videochat încrezătoare”. Ar trebui să te apuci și tu de așa ceva. Adaugă la acest enunț orice se potrivește cel mai bine personalității tale. Gândește-te la ce îți place cel mai mult, de exemplu o raită fashion prin magazine de modă.

Respirația și controlul pentru anxietate

Celălalt lucru pe care îl poți face înainte de a te conecta este o respirație lentă. Este, de fapt, o tehnică uzuală, comună de reducere a anxietății. Multe persoane, inclusiv soldații, o folosesc pentru a se forța să se relaxeze înainte de ceva stresant.

Modalitatea în care o poți face este foarte simplă. Inspiră încet timp de aproximativ 4 secunde și ține timp de tot 4 secunde. Mai apoi, expiră încet timp de aproximativ 4 secunde.

Poți face acest lucru de trei ori și o să vezi că acele noduri din stomac vor începe să dispară. De asemenea, o să te simți și mult mai nerăbdătoare pentru videochat.

Respirația declanșează de fapt un răspuns fiziologic ce te calmează și îți alungă acea stare de anxietate. Ar trebui să faci acest lucru întotdeauna, chiar înainte de a te conecta. Poți face această respirație cu 20 sau 30 de minute înainte de sesiune.

Asigură-te că o faci chiar înainte de a activa acel webcam.

Cât de util este alcoolul în caz de anxietate

Un alt mod eficient de a combate anxietatea de videochat este prin consumul de alcool. Acum, nu trebuie să ajungi o mare alcoolică. Însă, este bine de știut că un pahar de vin în timpul sesiunilor nu poate face nimic rău.

Se numește „Liquid Courage” dintr-un motiv și te poate ajuta cu adevărat să te relaxezi și să reduci inhibițiile. Unele fete trec peste alcool și se îmbată total în timpul activităților. Noi considerăm că un asemenea comportament este o greșeală.

Dacă ești aproape de comă alcoolică, nu poți executa în mod corect strategia de videochat. Astfel, vei pierde mari oportunități de a câștiga bani serioși. Dar da, puțină licoare te poate ajuta cu această anxietate.

Cere ajutorul unei colege dintr-un studio videochat

Probabil că este una dintre cele mai ușoare metode de a-ți stăpâni starea din fața camerei. Cel puțin în primele zile apelează la o prietenă care se ocupă tot cu acest job. Poți face acest lucru din timp și cu siguranță te va ajuta.

Evident, este posibil ca unele fete dintr-un studio videochat să nu se simtă confortabile. Este un lucru personal, așa că trebuie să decizi dacă poți face ceva. Pentru cele care nu ai nicio problemă, această idee poate fi foarte folositoare.

Colaborarea te va ajuta să legi prietenii și relații mult mai solide.

Suport moral din partea prietenilor în problema de anxietate

În cele din urmă, poate ai prieteni online pe care nu i-ar deranja să te privească la videochat. Îi poți invita în camera de chat pentru a-și oferi sprijin moral.

În trecut, era de mare ajutor să ai prieteni pe care să îi cunoști personal în videochat. O simplă discuție prietenoasă cu ei te poate ajuta să te simți în largul tău. Să te facă să te simți mai degrabă ca cineva care se distrează online, decât ca un „performer”.

Munca și responsabilitatea de a fi interesantă sunt mai ușor de suportat în acest fel. De asemenea, pot adăuga multă energie videochat-ului și contribuie mult la activitatea ta. Este întotdeauna binevenit un asemenea suport din partea prietenilor tăi.

O atmosferă complet tăcută și neliniștitoare nu face bine pentru anxietate.

Cunoaște problema cu care te confrunți și încearcă să o rezolvi

Așadar, sper să îți dai seama acum că a avea anxietate ca o fată de videochat este total normal. Nu trebuie să permiți ca activitatea ta să fie periclitată de această stare.

Multe modele au fost nevoite să se ocupe de asta, într-un grad sau altul. Este ceva ce vei învăța să cucerești sau să controlezi.

Cu cât o să acumulezi mai multă experiență ca fată într-un studio videochat București cu atât mai bine. Anxietatea se va reduce tot mai mult înainte de a intra în direct. Așadar, răspunsul este, cu siguranță, de a continua.

Învinge odată pentru totdeauna această stare de anxietate!

Cum poți face bani mulți din videochat

Să intri în lumea modelelor de videochat pentru prima dată poate fi puțin intimidant. Nu este exclus să apară și o stare de anxietate pentru noile fete de videochat.

Nu este clar, pentru cele care nu au experiență, ce ar trebui făcut pentru a aduce mulți bani. Ar trebui să te dezbraci la începutul unei sesiuni sau ar trebui să rămâi îmbrăcată? Ar trebui să vorbești mult sau să stai pur și simplu?

Trebuie să folosești Snapchat pentru a-ți promova activitatea sau nu merită să te deranjezi? În acest articol de pe blog vom răspunde la aceste întrebări și la multe altele.

Îți vom spune exact cum să câștigi bani din videochat ca o profesionistă. Nu uita să accesezi rubrica de angajări videochat pentru a intra în contact cu noi!

Alegerea studioului de videochat potrivit pentru tine

Care este primul lucru pe care trebuie să-l faci înainte de a începe activitatea de videochat? Trebuie să te decizi unde vrei să începi noua ta activitate.

Prin asta, ne referim la care studio videochat dorești să ajungi. După cum știu mulți dintre cititorii noștri, acest București videochat studio este alegerea perfectă.

Este cel mai bun loc pentru ca noile fete să înceapă o carieră de succes în videochat.

Acest lucru este excelent pentru fetele care încearcă să facă videochat pentru bani. Expunerea este deosebit de importantă, mai ales pentru modelele care se află la început de drum. Îți poți construi baza de urmăritori mult mai ușor.

Așadar, nu uita să te înregistrezi la acest studio videochat București!

Bazele realizării de bani pe videochat

După ce ai fost angajată ca model de videochat, poți începe să intri în direct. Este important ca în primele săptămâni să apari cât mai des în direct. În acest mod, vei reuși să depășești și eventuale stări de anxietate.

Asta înseamnă că poți să alegi un moment al zilei pentru a transmite. Poate fi de dimineață, după-amiaza sau seara și să intri live în fiecare zi, aproximativ la aceeași oră. De ce este atât de importantă programarea aceasta?

Acest lucru va permite membrilor să se familiarizeze cu tine, expunându-te de mai multe ori. Cu mai multă familiaritate, ei o să te placă din ce în ce mai mult. Mai apoi, în cele din urmă, vor începe să vină și banii.

Așa se întâmplă în acest domeniu de activitate. Este vorba despre membrii care se apropie de tine de-a lungul timpului. Într-un final, se va ajunge la un nivel personal, cheltuindu-se mai mulți bani pentru tine.

Nu lăsa o stare de anxietate să te oprească din drum

Multe fete la început de carieră într-un studio videochat încearcă o sesiune sau două. Mai apoi, văd că nimeni nu le abordează și nu le oferă bani. Într-un final, renunță rapid și pleacă din activitate.

Această stare de anxietate este o greșeală atât de mare, încât nici nu poate fi descrisă în cuvinte. Trebuie să înțelegi că, atunci când ești nouă, nu vor da năvală clienții cât ai clipi.

S-ar putea să fi foarte bună și să ai o personalitate excelentă. Însă, membrii doar ce te-au găsit. Nu au avut timp să construiască niciun fel de legătură cu tine. Este extrem de puțin probabil să cheltuiască o sumă importantă de bani așa de repede.

Da, s-ar putea să se întâmple, dar de obicei nu se întâmplă.

Așadar, asigură-te că dai tot ce poți încă din primele săptămâni. Nu te aștepta să câștigi bani mulți în primele câteva sesiuni. Abordează situația în cunoștință de cauză pentru a nu intra într-o stare de anxietate.

După ce vei avea ședințe de videochat la activ, vei vedea că sumele de bani vor începe să crească. Membrii care au intrat pe tine vor începe să cheltuiască și mai mulți bani. După câteva săptămâni este posibil să aduni comisioane serioase.

Cele mai bune tactici de videochat pentru modele

După ce vei avea un număr important de urmăritori poți începe să porți o discuție. Încercă să inițiezi o conversație cu clientul. Amenajează camera în care filmezi astfel încât să fie cât mai interesantă. Poți face acest lucru fiind doar tu însuți.

Deschide-te și vorbește despre interesele tale legate de emisiuni TV sau muzică.

Pe măsură ce clienții te vor cunoaște și mai bine, și ei vor deveni mai vorbăreți. Într-un final, vor fi cheltuiți mai mulți bani pentru tine. Acesta este un proces care durează puțin timp. Nu te descuraja și nu lăsa ca o stare de anxietate să te cuprindă.

La început, clienții tăi se vor comporta ca niște zombi. Toate fetele de la un studio videochat au trecut prin asta. Nu trebuie să îți faci griji. În cele din urmă se vor schimba, dacă îți faci treaba corect. Totul este să-i faci să se simtă confortabili și bineveniți.

Gândește-te la următoarea situație. Când ajungi la o petrecere, începi imediat să vorbești cu toată lumea? Desigur că nu. Trebuie să te amesteci prin mulțime și să te obișnuiești cu oamenii.

Trebuie să devi confortabilă cu un străin înainte de a începe să-ți deschizi inima cu persoana respectivă. Ei bine, este la fel și într-un studio vidochat București. Clienții vor începe să vorbească dacă ești drăguță, directă, interesantă și deschisă.

Practica este perfectă atunci când încerci să te impui în videochat, așa că trebuie continuat procesul.

Cum să folosești Snapchat pentru un plus de venit

Tactica puțin cunoscută de multe studiouri de videochat, atunci când învață fete noi. Poți câștiga bani pe videochat și prin utilizarea Snapchat. În acest mod, poți atrage mai mulți fani devotați în sesiunea de videochat.

Majoritatea fetelor care fac videochat pentru bani nu folosesc Snapchat. Însă, este o tactică secretă uimitor de eficientă. Credem, cu siguranță, că ar trebui să fie folosită de cât mai multe fete dintr-un video chat.

Majoritatea fetelor au un cont Snapchat „premium” în care accesul se taxează. Acest lucru poate aduce niște bani frumoși care să îți rotunjească salariul. Poate aduce venituri recurente lunare, ceea ce este extraordinar.

Însă, atunci când ești o fată de videochat nouă nu ar trebui să te ocupi de Snapchat premium. În schimb, apelează la un cont Snapchat gratuit. În acest mod, poți spori numărul de vizitatori când intri în direct.

Modul în care se face acest lucru este de a avea pur și simplu un cont Snapchat „public”, gratuit. Este un mod util prin care poți să împărtășești lucruri despre tine.

Poți realiza o legătură cu clienții tăi. Această activitate accelerează procesul de consolidare a conexiunii cu fanii descriși mai sus. Când te pregătești pentru a intra în direct îi poți anunța pe următorii de pe Snapchat. Asta însemnă mai multe discuții, mai multă activitate și mai mulți bani!

Promovează-ți contul Snapchat și pe profilurile tale de Twitter sau Instagram. Fanii adoră Snapchat-uri gratuite, astfel vei aduna o mulțime de urmăritori. Îți va fi mult mai ușor să obții sume consistente de bani, încât nu vei crede!

Nu uita să te înregistrezi ca model la acest studio videochat București!

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus