skip to Main Content
0735 005 005 office[at]videochatjobs.ro
STUDIO VIDEOCHAT BUCUREȘTI
Atitudinea, Elementul Cel Mai Important Pentru Un Model începător
Articole Recomandate Beauty

Atitudinea este cel mai important element pentru orice model de videochat. Dacă multe abilități pot fi îmbunătățite, atitudinea o aduci de acasă.

La nivel de atitudine se dă bătălia cea mai mare pentru orice model începător. Dacă, în timp, aceasta poate fi îmbunătățită, atunci când faci pasul important de a fi model videochat, aceasta trebuie să fie parte din tine.

Atitudinea este mai mult decât un „must have”

În accepțiunea generală, atitudinea reprezintă modul obișnuit de gândire al fiecăruia. Este un filtru mental prin care percepi lumea. Dex-ul definește atitudinea ca fiind felul de a fi sau de a se comporta. Dar, se știe un lucru foarte clar.

Atitudinea face diferența.

În acest fel, atitudinea reprezintă elementul important pentru o carieră în videochat. Este „calul troian” pentru a ajunge un model de top în această industrie. Pentru că, de cele mai multe ori, rădăcina succesului se află în minte

Reușita în viață și în carieră începe cu atitudinea pe care o ai. Afirmația este valabilă nu doar pentru anumite momente, dar pentru fiecare decizie care îți poate influența bunăstarea. Un pesimist va vedea mereu limitările, iar un optimist doar oportunități. Diferența dintre ei și rezultatele acestora este dată de atitudinea acestora față de situație.

Atitudinea și sindromul burnout

Atitudinea și sindromul burnout
Atitudinea și sindromul burnout

A fi model videochat nu este o muncă ușoară – știm cu toții acest lucru. La urma urmei, ai de-a face cu diferite tipuri de admiratori. Dar, în același timp trebuie să distrezi și să încânți oamenii care te susțin.

Videochatul se încadrează în categoria locurilor de muncă în care îți pierzi multă energie emoțională către clienții tăi.

De cele mai multe ori, nu primești prea multă energie înapoi. Acesta este exact motivul pentru care este ușor să suferi de un burnout ca model de videochat.

Sindromul burnout reprezintă o stare de epuizare fizică și psihică. Apare în special la profesiile care implică interacțiunea cu oamenii.

Își face simțită prezența tot mai frecvent în epoca modernă și conduce la scăderea performanțelor la locul de muncă.

Multe modele stau mai multe zile sau luni, în fața unei camere web pentru că s-au extins prea mult de dragul spectatorilor lor. În acest proces, și-au neglijat propria sănătate fizică, emoțională și mentală.

Pentru Studio Videochat București sănătatea și siguranța modelelor noastre este mai importantă.

Graniţele

Înainte de a te grăbi să începi să faci videochat în cadrul unui studio videochat, este important să ai anumite așteptări realiste de la tine. Setează granițe clare și ferme despre ceea ce vei face și nu vei face în cadrul programului. Cât de des vei face videochat și cât de disponibilă vei fi în afara camerei.

Înțelegem că pentru prezența în afara camerei poate fi greu de setat granițe. Poți simți că fanii tăi vor uita de tine și vor merge mai departe. Cu toate acestea, fanii tăi vor înțelege nevoia ta pentru o viață privată în afara camerei web. Trebuie să mergi să faci lucruri personale în loc să îți actualizezi constant prezența online și să distribui imagini sexy.

Atitudinea de a trasa granițe ferme va seta și un spațiu personal de relaxare.

Prin înțelegerea solidă a conexiunii pe care o ai cu publicul în afara videochatului, vei avea o liniște sufletească mai mare.

Îngrijirea personală

Este posibil să vezi îngrijirea de sine ca făcând băi cu bule, să îți îngrijești sprâncenele și folosirea de produse gloss. În timp ce acestea sunt adevărate, îngrijirea de sine poate veni sub mai multe forme diferite.

Poți face o plimbare prin parc sau să te deconectezi de la rețelele de socializare o perioadă. Îngrijirea de sine te ajută să oferi corpului odihnă. Nu doar fizic, ci și emoțional și mental.

Conectează-te cu alte modele

Din păcate, a lucra în spatele unei camere web într-o industrie stigmatizată social poate fi o muncă extrem de izolatoare. Nu poți vorbi despre problemele de muncă cu prietenii și familia, deoarece ei pur și simplu nu ar înțelege. Având un prieten/ă care lucrează în industrie, puteți vorbi despre stresuri de muncă fără teamă de judecată.

Ești interesată să devii un model pentru studioul nostru? Ne poți contacta pentru a obține informații despre noi și ce servicii oferim.

Videochatul conectează persoane cu aceleași idealuri!

În ciuda distanței și a separării electronice implicate, în videochat studio există ceva incredibil de intim în a vorbi cu o altă ființă umană. Împărtășirea gândurilor și fanteziilor și a cunoașterii cuiva de-a lungul timpului poate aduce multe beneficii. Este doar necesar ca atitudinea să fie orientată spre noi conexiuni personale.

Atitudinea în videochat este o revoluție feministă

Nimic nu este mai feminist decât a deveni un model videochat. Spre deosebire de orice altă alegere în carieră, modelele de videochat se ridică pentru femei, arătând lumii modul în care controlează alegerile și corpul. La studioul București Videochat Studio, în managementul modelelor, ne mândrim cu atitudinea și abilitățile femeilor care ne-au ales.

Modelele nostre sunt cartea noastră de vizită.

Mai jos analizăm trei motive pentru care videochatul este o revoluție feministă. În primul rând este atitudine, după care vine alegerea.

Aspectul fizic

Mitul care înconjoară industria modelelor de videochat este că trebuie să arăți într-un anumit mod pentru a avea succes. Dar, nu este cazul! Trebuie să ne amintim că, clienții adoră femeile de diferite forme, dimensiuni, culoare și stil.

Clienții ajung să admire un model pentru modul de a fi și atitudinea acestuia.

Acest lucru are un rezultat interesant. Se raportează că modelele au o mai mare stimă de sine și satisfacție la locul de muncă decât femeile care lucrează cu un program normal. Majoritatea studiourilor de videochat au angajat specialiști în makeup și consiliere personală.

Preluarea controlului în industrie

Dacă în multe domenii bărbații sunt cei mai numeroși, în videochat situația este inversă. Aceștia sunt categoria minoritară.

De fapt, femeilor care devin modele videochat li se oferă posibilitatea de a recupera profituri din industria pornografiei dominată în mod tradițional de bărbați. Ba mai mult, modelele de videochat pot menține controlul asupra imaginii lor.

Pot dicta termenii și condițiile privind modul în care sunt vizualizate – toate din siguranța unui studio videochat.

Independența financiară pentru femei

Independența financiară pentru femei

Când vine vorba de industria de videochat, modelele sunt încurajate să creeze o independență financiară completă într-un mod care să fie distractiv și să le facă să se simtă confortabil. De asemenea, modelele pot câștiga mai mulți bani decât media universitară din 2019. Modelele de top (majoritatea chiar) câștigă mai mult control asupra vieții lor și capacitatea de a se asigura singure, fără a fi nevoie să se bazeze pe nimeni.

Industria videochatului prezintă o carieră incredibil de feministă, care încurajează femeile să se simtă abilitate să-și exprime feminitatea și să devină independente financiar. Noi vă oferim mentorat și consiliere pentru a vă asigura că aveți un sprijin adecvat pentru o carieră de succes.

Dacă dorești mai multe informații despre cum te poți alătura familiei noastre de modele completează formularul nostru de contact.

Atitudinea și confidențialitatea

Oricât de strălucitoare poate fi o carieră în videochat, modelele de videochat trebuie să-și amintească să fie atente. În timp ce nu întâlnesc clienți în viața reală, ar trebui să aibă în continuare o mare precauție în ceea ce privește confidențialitatea și siguranța internetului.

Noi înțelegem tentația de a-ți configura profilul și de a începe să câștigi bani imediat. Cu toate acestea, este important să verificăm dacă că l-ai configurat corect, astfel încât să îți poți păstra identitatea și informațiile personale în siguranță.

Având în vedere acest lucru, iată câteva greșeli pe care le fac modelele care le pot pune în pericol confidențialitatea. Unele sunt din neatenție, iar altele din atitudinea încrezătoare a propriei persoane. Trebuie de înțeles că un studio videochat este mai întâi o echipă și o familie și după un model de business.

Chat despre evenimente locale

Când discuți cu clienții online, asigură-te că ești atentă la ceea ce dezvălui despre tine. În timp ce discuți despre vremea în care te afli poate părea inofensiv, rapoartele de știri locale ar putea oferi locația ta aproximativă.

Evită să discutați subiecte care ar putea permite unui client să-ți urmărească informațiile. Informațiile despre evenimentele care se petrec în zona locală sau știri recente despre orașul natal pot fi urmărite cu ușurință. Dacă acest lucru nu este posibil, utilizează pur și simplu ambiguitate vagă pentru a nu fi foarte specifică.

Postarea pe Social Media

Dacă ai postat o fotografie în conturile personale de socializare, poate dorești să o postezi și în contul de model. În orice caz, aceasta este o greșeală frecventă făcută de modelele de videochat. O căutare rapidă de imagini Google poate duce clienții direct la conturile personale și cariera ca model de webcam ar putea fi expusă.

Vă recomandăm să păstrați fotografiile personale și fotografiile modelului de videochat complet separate pentru a evita descoperirea identității reale.

Evitarea manualului de instruire

Când îți configurezi noul profil, poate fi tentant să sări manualele de instruire. Poate dorești să mergi direct spre a câștiga bani. Acest lucru poate pune în pericol confidențialitatea ta. Poți sări detalii cruciale despre configurarea restricțiilor geografice și utilizarea unui serviciu de telefon securizat.

Fiind un studio profesional oferim propriile noastre videoclipuri de formare. Ajutăm modelele să-și configureze profilul și să-și ascundă locația. Asigură-te că ai timp suficient pentru a citi ghidurile pe care ți le oferim pentru a te asigura mai înțelept și mai sigur atunci când devii un model.

Dacă dorești mai multe informații studioul nostru face angajări videochat. Nu ezita să faci parte din echipa noastră de profesioniști.

Atitudinea se reflectă în ținută

Știai că nu orice model de videochat se dezbracă pe cameră? Da, ai auzit bine! Modelele ce au ales această carieră online pot fi încă erotice fără să fie nevoite să se dezbrace. De altfel, odată ce publicul tău te-a văzut complet goală, este posibil să nu mai simtă nevoia de a se întoarce.

Când vine vorba de un model videochat, cheia este să „îți amăgești” publicul. Să fii cât mai provocatoare. Admiratorii vor dori să vă vadă mai multe, ceea ce înseamnă să ai o ținută potrivită care să îți accentueze calitățile fără să a te dezvălui prea mult.

Iată trei ținute care sunt sigure că vor fi în antecedente în timpul chat-ului live.

Lenjeria

Investiția în lenjerie este o alegere evidentă pentru videochat. Cu toate acestea, corsetele, costumele și păpușile sunt o alegere excelentă de lenjerie care este sexy, dar nu este prea revelatoare.

O gamă largă de lenjerie este esențială, deoarece mulți clienți pot prefera să porți culori sau materiale specifice.

Micuța rochie neagră

Ideea că modelele trebuie să se dezbrace pentru a primi jetoane este un mit. De fapt, multe modele populare de videochat aleg să poarte rochii bodycon și tocuri înalte prin care își arată formele.

În acest fel, ele pot crea numărătoarea inversă pentru a scoate mai multe haine sau pentru a discuta pur și simplu cu publicul lor, în timp ce încă se uită atractiv spre ele.

Îmbracă-te

Da, știm! Pare total opus preconcepției despre videochat. Imediat explicăm modul în care vedem noi lucrurile.

Pentru a ajunge un model de top, înseamnă să fii creativă cu ținutele tale. Asta poate însemna nemijlocit – să te îmbraci pentru publicul tău.

Există o varietate de costume din care poți alege. Acestea nu numai că îți fac fluxurile în direct mai distractive, dar vor încuraja mai mulți oameni să le urmărească.

Zâmbetul

Oricât de cheesy sună, cel mai bun lucru pe care îl poți purta ca model de videochat este un zâmbet. Indiferent dacă alegi să fii un model nud sau nu, un zâmbet este cel mai bun element de pe cameră.

Vei vedea că zâmbetul nu doar atarge oameni, dar te poate „scoate” și din momentele stânjetinoare – care, între noi fie vorba vor fi din plin. Cu atitudinea pozitivă și zâmbetul larg pe buze acestea se vor sparge ca bulele de săpun.

Atitudinea (noastră) și câteva gânduri finale

Atitudinea este importantă indiferent de situația și rolul în care te afli. De ce să privești partea goală a paharului când mai este o jumătate plină. Relațiile interpersonale se construiesc cu o atitudine pozitivă spre nou.

Noi oferim o atitudine pozitivă și hotărâtă, deci am dori ca din momentul în care ai ales pentru tine un job în videochat să vii și cu atitudinea necesară. Nu ne așteptăm să vii cu abilitățile unui model de top, dar atitudinea, în direcția respectivă trebuie să se îndrepte.

Rezultatul și performanța unei cariere în videochat este influențată de mulți factori. Însă, atitudinea este catalizatorul și liantul acestor factori.

În zadar îți zâmbește oportunitatea dacă nu ai curajul și atitudinea potrivită pentru a o îmbrățișa.

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus