skip to Main Content
0735 005 005 office[at]videochatjobs.ro
STUDIO VIDEOCHAT BUCUREȘTI
Autobronzante, Cum Să îți Maximizezi Aspectul De Neegalat în Videochat
Articole Recomandate Angajări

Autobronzante, cum să îți maximizezi aspectul de neegalat în videochat. Expunerea excesivă la soare poate avea efecte negative asupra pielii tale.

Alegerea unor autobronzante este cea mai sigură variantă

Te poți confrunta cu riduri, pete întunecate și chiar cancer de piele. Medici din întreaga lume au emis un avertisment cu privire la bronzul din saloane sau sub soare. Motivul avertismentului?

O creștere de 200% a cazurilor mortale de melanom începând cu anul 1973.

Astfel, un model videochat apelează acum la produse autobronzante în număr record. Fetele dintr-un studio videochat vor să obțină bronzul perfect. Mai mult decât atât, fetele dintr-un videochat studio se îngrijesc și să-și păstreze pielea în siguranță.

Vânzările de autobronzate vor ajunge la milioane de euro anual. Toată lumea are o întrebare în minte. Produsele autobronzante sunt sigure? Pentru a răspunde la această întrebare am pregătit date în acest articol de pe blog care să îți fie de ajutor.

Ingredientul principal din toate produsele autobronzante este aprobat

Loțiunile autobronzante au fost aprobate în Statele Unite ale Americii de aproape 40 de ani! Și în acest timp, au fost foarte puține reclamații sau probleme asociate cu utilizarea lor.

Acest lucru înseamnă că oamenii folosesc produsele de multă vreme. În tot acest timp, fără efecte secundare sau probleme semnificative.

Celelalte ingrediente aflate în multe autobronzante se găsesc, de asemenea, în alte loțiuni. Multe produse cosmetice sunt folosite de un model video chat. Nu s-a descoperit că ar provoca situații de cancer, nici nu îți transformă pielea.

Produsele autobronzante sunt recomandate de Academia Americană de Dermatologie

În caz că nu știai, Academia Americană de Dermatologie (AAD) a fost fondată în 1938. Este cea mai influentă organizație de “îngrijire a pielii” din întreaga lume.

Este formată din 17.000 de medici adevărați care practică medicina în toată țara.

Medicii care sunt reprezentați ai AAD recomandă produsele autobronzante. Sunt o alternativă la expunerea la soare și, în special, la bronzul din saloanele de specialitate. Iată ce este scris chiar pe website-ul lor:

Dacă doriți să vă bronzați, luați în considerare utilizarea unui produs sau a unui spray autobronzant.

Înseamnă ceva când mii de medici se încolonează în spatele unui produs. Dacă produsele autobronzante nu ar fi sigure, cred că ai fi auzit despre asta.

Asociația Medicală Americană sugerează utilizarea produselor autobronzante

Începi să vezi o tendință aici? Practic orice organizație legitimă recomandă produsele autobronzante în raport cu celelalte variante.

Iată ce declara unul dintre membrii, dr. David Bank. Acesta a fost întrebat dacă produsele autobronzante riscă să provoace cancer:

“Loțiunile și spray-urile autobronzante nu provoacă cancer! Acestea oferă un bronz perfect sigur care durează de obicei trei până la cinci zile. Acestea nu implică raze ultraviolete periculoase, ca într-un solar. Sunt fabricate cu ingrediente comune, complet inofensive”.

Organizația subliniază, de asemenea, că aceste produse sunt aprobate pentru utilizare. Important este să fie folosite așa cum este prevăzut.

Sunt sigure atât timp cât nu le consumi sau inhalezi.

Când ai de gând să aplici produse autobronzante, asigură-te că îți acoperi gura, nasul și ochii. Încearcă să nu inspiri în timp ce pulverizezi!

Mulți doctori folosesc produsele autobronzante

Medicii au acces la cele mai recente cercetări și studii clinice. Acestea arată ce substanțe sunt periculoase și care sunt sigure. Au petrecut nenumărați ani în școală, studiind doar medicină.

Un anumit procent de medici și dermatologi folosesc pe ei produse autobronzante. Credem că informația aceasta îți spune multe.

Iată ce a spus dr. Melanie Palm, profesor clinic la Universitatea California din San Diego: “Personal, folosesc aceste produse și le recomand pacienților mei. Este o alternativă sigură la bronzul tradițional”.

Autobronzantele sunt sigure? Răspunsul pare a fi un mare “da”

Dacă efectiv îți faci timp pentru a studia faptele, această modalitate pare într-adevăr extrem de sigură. Practic, nu au fost raportate efecte secundare grave în aproape 40 de ani. Produsele sunt recomandate de unele dintre cele mai mari și mai respectate organizații medicale din lume.

Ar trebui să-ți creezi întotdeauna propria idee despre sănătatea ta. Deocamdată, mulți medici și cele mai multe asociații medicale, dau ca sigure produsele autobronzante.

Deci, ce crezi? Ești de acord cu asta? Te invităm să îți transmiți opinia prin intermediul secțiunii de comentarii.

Cel mai bun mod de a aplica aceste produse într-un studio videochat

Ai decis că dorești multele beneficii pe care le oferă un frumos bronz. Următorul pas este să decizi exact cum să te bronzezi!

Ceea ce urmează este “ghidul oficial” pentru aplicarea și utilizarea produselor autobronzante. Fă-le o surpiză clienților tăi din videochat non nud. Sunt bani cheltuiți cu folos care îți pot schimba total atitudinea.

Nu contează dacă folosești o loțiune autobronzantă sau spray. Acești pași vor funcționa pentru ambele variante.

Dar înainte de a începe, trebuie să menționăm un lucru. Procesul obținerii unui bronz perfect și de lungă durată pare cam nebunesc la început. S-ar putea să îți ia ceva timp pentru a înțelege corect cum stau lucrurile…

După ce ai stăpânit pașii vei putea finaliza întregul proces în mai puțin de o oră.

O să ai un bronz frumos, cu aspect natural, care va dura zile întregi! Este nevoie doar de puțin timp pentru a învăța calea corectă. Motivația ta este esențială pentru a duce la bun sfârști procedura.

De ce ai nevoie în prealabil

 • produsele autobronzante corecte: alege produsul care îți oferă siguranța maximă pentru utilizare. Variantele sunt aproape nelimitate;
 • mănușă exfoliantă: va ajuta la eliminarea celulelor moarte ale pielii. Îți va oferi un bronz mai uniform;
 • mănuși din latex de unică folosință, potrivite: sunt foarte ieftine;
 • perie: aceasta este utilizată astfel încât să poți ajunge pe spate dacă nu ai pe cineva care să te ajute;
 • vaselină cosmetică: utilizată pentru a-ți proteja sprâncenele de produsele autobronzante;
 • țesut facial;
 • elastic pentru părul tău: pentru a ține părul departe de față;
 • uscător: așa poți grăbi puțin procesul de uscare atunci când ai terminat;
 • oglindă: poți vedea ce faci;
 • timp: asigură-te că ai aproximativ o oră pentru pregătire și aplicare. Și apoi câteva ore pentru ca produsul să se usuce. Cel mai bun moment pentru a face acest lucru este înainte de culcare. Astfel, poți lăsa produsul peste noapte. Nu dorești aceste produse autobronzante pe hainele tale dacă nu ai timp suficient pentru uscare.

Care sunt pașii de urmat în timpul procesului de aplicare

 1. epilează zonele în care nu vrei părul cu cel puțin o oră înainte de a începe aplicarea;
 2. exfoliază pielea înainte de aplicare. Este bine dacă o faci cu o zi înainte. Cele mai bune rezultate vor fi cu aproximativ o oră sau două înainte de aplicare. Evident, faci acest lucru în timpul dușului sau în cadă;
 3. asigură-te că pielea este uscată după epilare și exfoliere. Elimină toată umezeala din aer;
 4. aplică puțină vaselină pe sprâncene înainte de a începe. Acest lucru va împiedica loțiunea să modifice culoarea. Nu este sfârșitul lumii dacă unii ajung acolo. Dar dacă aplici în mod repetat aceste produse pe sprâncene, pot începe să-și schimbe culoarea;
 5. o notă despre aplicarea hidratantului înainte de autobronzant. Nu suntem mari fani să-l avem pe pielea noastră înainte, însă mulți oameni o fac. E vorba de preferințele personale și despre ceea ce funcționează cel mai bine pentru tine. Încearcă ambele variante și rămâi la cea care funcționează pentru tine;
 6. pune-ți mănușile și începe mai întâi să aplici produsul în zona capului. Utilizează pe o suprafață mică prin mișcări circulare scurte. Asigură-te că aplici în zona urechilor și a gâtului, practic în toate zonele expuse;
 7. aplică produsul pe picioare și tălpi. Ai grijă când aplici pe picioare. Folosește o cantitate foarte mică;
 8. aplică produsele autobronzante pe abdomen, piept, umeri și brațe. Din nou, fii atentă cu mâinile tale;
 9. aplică produsul pe spate folosind o pensulă. E nevoie de puțin timp pentru a te obișnui, dar este simplu;
 10. după ce ai aplicat produsul, șterge ușor încheieturile mâinilor, vârful picioarelor, coatele și genunchii;
 11. spală-te bine pe mâini, mai ales dacă nu ai folosit mănuși. Spală-le de mai multe ori pentru a fi sigură;
 12. ia un uscător și folosește-l pe toate zonele în care ai aplicat autobronzantul. Accelerează procesul de uscare.

După ce ai terminat, remediază greșelile și ai grijă de întreținere

 1. după ce ai aplicat produsele autobronzante, așteaptă cel puțin o oră înainte de a te îmbrăca;
 2. este necesar ca aceste produse să se usuce. Multe pretind că se usucă în 15 minute, dar lasă-le mai mult timp;
 3. după o oră sau două, atunci ar trebui să mergi la culcare;
 4. când te trezești de dimineață, trebuie doar să faci un duș. Ar trebui să ai un bronz frumos, fără soare;
 5. dacă există zone care nu arată bine poți face două lucruri pentru remediere. Poți adăuga puțin mai mult produs în zonele inegale. Poți folosi suc de lămâie pentru a “șterge” o parte a culorii din zonele mici ale corpului;
 6. pentru a menține bronzul, încearcă să ai pielea hidratată. Bronzul tău se va estompa în mod natural peste 3-7 zile, în funcție de produs. Odată ce se întâmplă acest lucru, este timpul să repeți procesul.

Ai aflat secretul unui bronz perfect, fără riscuri

Ei bine, acum ai un ghid cuprinzător pentru aplicarea de produse autobronzante. Aceste sfaturi vor funcționa excelent pentru majoritatea oamenilor.

Nu uita că lumea este diferită și trebuie să găsești ceea ce funcționează cel mai bine pentru tine. Pentru a face acest lucru, va trebui să experimentezi puțin.

Așadar, începe cu acești pași, apoi adaptează-i la corpul și situația ta.

Asigură-te că ne anunți ce părere ai despre acest ghid! Avem vreun pas care lipsește? Ce vrei să adaugi? Dacă da, lasă un mesaj în secțiunea de comentarii. Ne place să auzim ce au de spus cititorii noștri!

Cât timp ar trebui lăsate produsele autobronzante înainte de duș

Cum funcționează produsele autobronzante pare a fi un mister pentru cei care nu le-au încercat niciodată. Nou-veniții sunt întotdeauna îngrijorați de modul în care le va arăta pielea sau de cum vor mirosi.

Dar, după ce ai trecut prin câteva “ședințe” de autobronzare, vezi că nu este nimic de care să te temi. Atâta timp cât alegi un produs de înaltă calitate, nu trebuie să îți faci griji.

Fetele dintr-un București videochat studio știu care sunt cei trei pași pentru un bronz excelent:

 1. alegerea produsului potrivit;
 2. aplicarea corectă;
 3. lăsarea suficientă pentru a-și face efectul.

Acest ultim pas este crucial, cu toate că multe modele dintr-un videochat non nud nu știu despre asta.

Durata ideală pentru rezultate de excepție

Care este cel mai important lucru de reținut? Cele mai bune produse autobronzante vor trebui să rămână pe piele cel puțin 6-10 ore. Doar în acest mod pot da servicii maxime pentru tine.

Produsele încep să lucreze într-un anumit grad, chiar înainte de acea perioadă de timp. Însă nu vei obține o imagine optimă. Trebuie să lași cel puțin atât de mult timp cât este specificat mai sus, înainte de a face duș. Sau de a transpira profund ori de a intra în contact cu apa din diferite surse.

Apa este inamicul numărul unu odată ce ai aplicat un produs autobronzant. Trebuie să fii foarte atentă în fața bătrânului H2O odată ce bronzul este pe pielea ta.

Produsele funcționează atunci când ingredientul interacționează cu stratul superior de celule moarte ale pielii. Din păcate, această reacție necesită trecerea unui anumit timp. Acest timp este, de obicei, între 6 și 10 ore, în funcție de persoană.

Dar, dacă ai răbdare și aștepți cel puțin 6-10 ore, toate comorile universului vor fi ale tale! Bine, este o exagerare.

Beneficiile importante ale produselor autobronzante

În primul rând, veți dezvolta cea mai bună culoare care e disponibilă pentru orice produs pe care l-ai ales. Experții știu că nu poți judeca un produs până nu îi acorzi suficient timp pentru a lucra. Dacă aplici un autobronzant și apoi îl speli peste câteva ore, nu ai făcut nimic.

În al doilea rând, bronzul va dura mult mai mult dacă lași produsul să acționeze corect. Sunt produse autobronzante de înaltă calitate care durează aproape 7-8 zile, deși cu decolorare. Important este să li se acorde suficient timp pentru dezvoltare.

Așadar, acum știi că produsul trebuie să rămână pe pielea ta timp de aproximativ 6-10 ore după ce îl aplici. Care este cel mai simplu mod de a face asta?

În lumea aglomerată de astăzi, 6-10 ore par a fi mult timp pierdut. Pentru asta, dragă cititoare, avem două soluții. În primul rând și cea mai bună variantă, poți aplica autobronzantul noaptea. Lasă-l să se usuce și apoi mergi la culcare.

Când te trezești, după ce faci duș, ar trebui să ai un bronz frumos, superb, care să dureze zile întregi. Orice “miros” din produsul autobronzant ar trebui să dispară după duș.

Aplicarea produsului la începutul zilei

Dacă nu o poți face noaptea, pentru că lucrezi într-un studio videochat București, nu trebuie să îți faci griji. Următoarea cea mai bună opțiune este să o faci dimineața, înainte de orice activitate pe care vrei să o ai. Sesiunea de cumpărături fashion va trebui să mai aștepte.

Pentru a parcurge acest traseu, aplică produsul, lasă-l să se usuce și apoi îmbracă-te. Asigură-te că alegi un produs autobronzant care nu îți va lăsa pete pe haine.

Din nou, după 6-10 ore, cu siguranță va trebui să faci un duș. Poate că acesta nu este modul preferat de a aplica produsul. Însă, pentru unele modele dintr-un studio videochat online aceasta este singura variantă.

Asigură-te că lași produsul cel puțin 6-10 ore pentru a vedea cele mai bune rezultate. Poate părea mult timp, dar ai încredere în noi, rezultatele chiar merită.

După ce ai accesat secțiunea de angajări videochat, poți aplica aceste sfaturi. Vrem ca prima interacțiune a noastră cu tine să fie la înălțime.

A intra în contact cu viitorii tăi clienți necesită o imagine impecabilă care va face diferența.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top