skip to Main Content
0735 005 005 office[at]videochatjobs.ro
STUDIO VIDEOCHAT BUCUREȘTI
Bitcoin, O Alternativă Avantajoasă De Plată Pentru Un Model
Articole Recomandate Internațional

Bitcoin este un subiect fierbinte în ultima vreme, deoarece continuă să crească în valoare, nefiind o valută oficială. Deși are fluctuații mari – fiind foarte volatilă, continuă să fie încă o provocare pentru mulți neinițiați.

Ca mulți, s-ar putea să nu ai idee despre ce este bitcoin sau, mai important, cum te poate ajuta în calitate de model videochat. În articolul de astăzi vom analiza câteva motive pentru care ar trebui să i-ai în considerare această alternativă.

Vom trece în revistă aspectele importante despre această monedă. În special ce avantaje îți poate oferi această alternativă. Pentru mai multe informații despre această valută poți găsi online. Există chiar și un website oficial.

Există multe blog-uri foarte tehnice care explică în detaliu ce este Bitcoin și cum poate fi dobândit. Pentru noi, este important să știm plusul de valoare pe care îl poate oferi acesta pentru industrie.

Trebuie să facem o mențiune importantă încă de la început. Acestă metodă este complementară – nicidecum singura posibilitate de a câștiga bani. Poate fi folosită atât de un model independent, cât și de un studio videochat București.

Ce este Bitcoin?

În cel mai simplu mod acestă monedă este o criptomonedă. Dar ce înseamnă criptomonedă? Ei bine, este o monedă digitală descentralizată, fără o bancă centrală sau un singur administrator. Poate fi transmisă de la utilizator la utilizator prin rețeaua “peer to peer”, fără a fi nevoie de intermediari.

Tranzacțiile sunt verificate de nodurile de rețea prin criptografie și înregistrate într-un registru public distribuit. Acest registru public poartă denumirea de blockchain. A fost lansat în 2008 de către o persoană sau un grup necunoscut care folosea numele Satoshi Nakamoto.

Activitatea efectivă a început în 2009, când codul său sursă a fost lansat ca software open-source. Procesul prin care se poate obține un bitcoin este denumit ca “minerit”.

Există câteva milioane de utilizatori care au un portofel virtual care utilizează această monedă. Sistemul a fost criticat dur de către unii specialiști. Unii economiști l-au caracterizat drept o bulă speculativă.

În ciuda numeroaselor controverse, există mulți prestatori de servicii care acceptă plata în această valută.

Bitcoin este un ban care nu are o terță parte responsabilă de acesta. După cum am zis mai sus, funcționează pe o “rețea descentralizată peer-to-peer”. Ca rețelele de partajare a fișierelor, care sunt folosite de un grup de oameni. Fiecare persoană se conectează la alte persoane.

Grupul de oameni este capabil să împărtășească date unul cu celălalt, ceea ce face aproape imposibil să le oprească – fără a fi nevoie să oprești pe toți cei din grup. Bitcoin funcționează folosind o idee similară.

De ce să folosim Bitcoin?

Există multe avantaje în utilizarea bitcoin-ului pentru industria de video chat. Evident că, folosirea acestei monede virtuale presupune o documentare mai în detaliu.

Nu-ți ține toate economiile în această valută.

Vei avea nevoie de o idee mai mare despre modul în care aceasta funcționează. Implicit, vei avea nevoie și de un portofel virtual pe care să-l poți utiliza în asemenea tranzacții.

Atunci când ai o zi liberă, poți să te documentezi mai îndeaproape asupra acestui subiect. Îți va lua ceva timp până vei înțelege cum funcționează. Dar odată ce ai înțeles, nu-ți rămâne decât să te bucuri de avantajele oferite de către această alternativă.

Pe această notă optimistă, hai să trecem la avantajele importante de care te poți bucura cu un portofel virtual ce utilizează bitcoin. Aceste avantaje te pot ajuta să te gândești, la modul serios, în folosirea acestei criptomonede.

Este anonim (în mare parte)

Pentru a schimba bitcoin, nimeni nu are nevoie de informații personale, doar de o adresă pentru a primi monedele. Acest lucru ajută la protejarea ambelor părți.

Multe modele își fac griji cu privire la scurgerea de informații cu caracter personal, iar consumatorii nu doresc să apară articole legate de adulți pe cardul de credit. Bitcoin necesită doar o aplicație portofel pentru a crea adresa, care este o serie de litere și numere.

Este ireversibil

Acesta este un mare beneficiu pentru producătorii adulți. În special, cu modelele care merg independent în munca pentru un studio videochat.

Multe companii cu carduri de credit sau alte soluții de plată online, cum ar fi PayPal, pot fi inversate de consumator după câteva luni sau chiar un an.

Încărcările sunt o altă problemă importantă pentru interpreții din industrie. Cu bitcoin, atunci când plata este trimisă, nu poate fi anulată.

Nu există nicio terță parte

Acesta este un beneficiu major pentru industria de videochat. Multe dintre procesatoarele de plată online au listate articole pentru adulți sau produse asociate adulților în funcție de condițiile lor de serviciu.

Dacă ești prinsă vânzând produse sau servicii pentru adulți, poți ajunge să ai contul și banii “înghețați” sau luați. Deoarece bitcoin nu are autoritate centrală, nimeni nu îți poate îngheța banii sau nu îi poate lua.

Tot un avantaj al acestui major beneficiu este păstrarea confidențialității. Neexistând o altă parte terță implicată, toată tranzacția are loc între tine și cel care efectuează transferul. Sub acest aspect, reprezintă o modalitate de plată sigură. Confidențialitatea ta nu va avea de suferit sub nici o formă.

Impozite (?)

Nu suntem contabili sau avocați, așa că trebuie să obții sfaturi profesionale în acest domeniu. Experiența și cercetările noastre arată că, deoarece bitcoin este complet digital, este într-o zonă gri.

Unde va conta cel mai mult – atunci când încerci să schimbi bitcoin pentru o monedă locală sau națională.

Este foarte puțin probabil să reușești chiar. Marea majoritate a băncilor nu au această opțiune. Alternativa viabilă este de a achita cu această criptomonedă pentru serviciile achiziționate.

Există mulți agenți economici din diferite industrii care oferă această opțiune ca modalitate de plată. În acest fel, ai putea achita cu bitcoin atunci când ieși în oraș la pizza, dacă firma acceptă această monedă.

Pentru moment, achitarea produselor și/sau serviciilor cu această monedă ar fi singura posibilitate de valorificare. Din fericire, tot mai mulți agenți economici permit plata cu criptomonedă.

Securitatea tranzacțiilor

În mod sigur ai auzit de diferite breșe de securitate în mediul online. Mai multe companii de carduri de credit sau companii de procesare a plăților au fost “sparte”. Hackerii urmăresc fie obținerea unor baze de date personale, fie direct să scoată bani din sistemul companiilor.

Acest lucru nu este posibil cu Bitcoin.

Website-urile legate de această criptomonedă pot fi sparte, dar atunci când ai bitcoin în propriul portofel, este imposibil ca oricine să îți modifice soldul. Pentru a face aceste modificări este nevoie de acces direct la computerul unde se află portofelul electronic.

Aceste elemente de securitate îți permit să folosești criptomoneda în siguranță. Alegerea îți aparține – dacă dorești sau nu să folosești această alternativă de a câștiga bani.

Ce este necesar pentru a folosi Bitcoin?

Majoritatea smartphone-urilor sau computerelor pot rula un portofel bitcoin. Odată ce ai un portofel, atunci poți trimite și primi bitcoin. Pentru a obține bitcoin poți utiliza bancomatele bitcoin, schimburi și alte metode.

Practic, pe lângă cunoștințele minime de gestionare a portofelului, ai nevoie de portofelul electronic în sine. Odată ce l-ai făcut, îl poți folosi ori de câte ori ai nevoie de el.

Cum primești sau trimiți bitcoin?

Dacă dorești să obții bitcoin, după ce ai un portofel și știi cum să creezi o adresă de primire, poți începe să oferi Bitcoin ca metodă de plată.

În loc să ceri o plată PayPal sau un alt transfer digital de bani, poți oferi și să accepți aceeași sumă în bitcoin, pentru un serviciu sau produs. Tot de ce ai nevoie este să cauți cursul de schimb pentru monedă pentru momentul tranzacției.

La sosirea plății, poți completa comanda.

Ce poți face cu Bitcoin?

Bitcoin-urile sunt acceptate ca plată în multe locuri acum, astfel încât este posibil să cumperi multe lucruri direct cu ele. Acest lucru înseamnă că poate nici nu trebuie să îi schimbi. Achiți direct în criptomonedă contravaloare produsului sau serviciului de care vei beneficia.

Dacă nu te grăbești să îi cheltui, poți să-i păstrezi și să speri să crească în valoare. Situația inversă tot este posibilă – aceștia pot scădea în valoare. După cum am spus și mai sus, valoarea de piață a acestora este foarte fluctuantă.

Există multe avantaje Bitcoin pentru modele

Pentru un model videochat București principalul lucru util cu bitcoin este că reprezintă o altă opțiune de plată pentru fani. Plățile în criptomonedă sunt instantanee. Trebuie doar să-ți direcționezi motivația către dorința de a învăța cele necesare pentru aceste plăți.

Beneficiul major este că aceste plăți în mare parte sunt anonime și ireversibile.

Nu există motive să nu accepți bitcoin pentru plată. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să îți dai seama cum poate funcționa pentru nevoile tale.

Pentru un studio videochat bitcoin-ul are aceleași avantaje. Pare ceva SF atunci când afirmi “Noi cu ajutorul acestei criptomonede vom dezvolta și implementa strategia de marketing“. Dar ce este trecut cu vederea, este reprezentat de faptul că aceasta deja este o realitate care se întâmplă.

Industria de videochat este în permanentă adaptare la piață. Dacă criptomoneda reprezintă viitorul economiei, studiourile de videochat își vor adapta ofertele de servicii în această direcție.

Tot de ce ai nevoie este să-ți definești obiective clare și să mergi cu pași mici – dar siguri către rezultate. Alături de noi, poți alege un job pentru a crește o carieră personală și profesională în videochat.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top