skip to Main Content
0735 005 005 office[at]videochatjobs.ro
STUDIO VIDEOCHAT BUCUREȘTI
Bronz, Sfaturi Practice Pentru O Imagine Perfectă într-un Studio Videochat
Articole Recomandate Angajări

Bronz, sfaturi practice pentru o imagine perfectă într-un studio videochat. În acest studio videochat București punem accent pe imaginea modelelor noastre.

Cum să realizăm conturarea pentru un bronz ca de vedetă

Celebrități de peste tot își arogă meritul pentru a face din această tehnică noua tendință obligatorie. Este arma lor secretă pentru a arăta instantaneu mai slim și pentru a crea o strălucire proaspătă, irezistibilă.

Conturarea poate crea, de asemenea, iluzia unor pomeți proeminenți. Sau a unei definiri pe care nu o puteți avea în mod natural.

Totul începe cu fața, subliniind și accentuând cele mai bune caracteristici ale tale. Cu puțină îndemânare și o variație de makeup întunecat, magia se poate întâmpla.

Tendința a început să se extindă, iar acum este folosită pentru a accentua clavicula sau bustul.

Totuși, nu se oprește acolo. Poți, de fapt, să îți conturezi întregul corp. Vrei un abdoment plat, brațe tonifiate, picioare definite și fese bombate?

Pune la punct machiajul, deoarece acest lucru se poate realiza cu ajutorul produselor autobronzante! Iată cum și unde să aplici produsul pentru bronz spre a crea un corp de invidiat.

Brațe tonifiate

Cum poți găsi zona perfectă pentru a aplica produsul autobronzant pe brațe? Pur și simplu, îndreaptă degetul arătător în jos, pe podea. Uită-te în oglindă în partea din spate a brațului și vei vedea tricepsul tău flexat.

Ia o perie de machiaj de dimensiuni medii, de preferință pe cea pe care nu o folosești prea des. Scufund-o în produsul tău pentru bronz.

Continuă să îndrepți degetul în jos și să urmărești linia naturală a tricepsului. Repetă și pe celălalt braț, iar mai apoi relaxează-te.

Aplică ceva mai mult produs pe perie și acum flexează bicepsul. Faci acest lucru ridicând coatele și strângându-ți pumnul. Observă în mijlocul brațului că mușchiul se afundă ușor, luând forma unei jumătăți de lună.

Ia peria de machiaj și urmărește acea formă de jumătate de lună pe biceps. Atunci când nu flexezi brațele, acestea vor apărea definite și ferme.

Abdomenul definit

Scufundă peria de machiaj sau o dischetă de bumbac în produsul tău autobronzant. Urmează o linie de la mijlocul decolteului până la buric. Trasează o formă de paranteză pe ambele părți ale buricului. Începe din zona coastelor, în jos, până la osul coxal (șolduri).

Repetă acest proces de câteva ori, suprapunând ușor liniile pe care le faci de fiecare dată. Acest lucru va crea o formă de clepsidră.

În mod natural, va crea o umbră definitorie pentru noul tău abdomen.

Picioare sexy cu un bronz bine realizat

În timp ce te afli în fața oglinzii, ridică un picior ușor în sus. Se expune definiția musculară naturală a coapsei tale. Aplică produsul autobronzant de-a lungul acelei linii naturale.

Vrem să păstrăm fața și spatele picioarelor mai deschise la culoare. Acum, flexează și îndreaptă-ți degetele de la picioare. Aplică produsul pe porțiunea exterioară a coapselor. De la partea inferioară a feselor până pe mușchiul de deasupra genunchiului.

În timp ce îndrepți degetele de la picioare, urmărește o linie de-a lungul părții exterioare a piciorului inferior. Acest lucru merge de la puțin peste gleznă până la câțiva centimetri sub genunchi.

Aceste linii interioare și exterioare vor oferi picioarelor tale un aspect conturat. Vor face ca picioarele să arate la fel de bine ca atunci când porți stiletto-urile preferate.

Brațele tonifiate, abdomenul definit și picioarele sexy sunt chiar după colț. Cu noile cunoștințe legate de contur, este timpul să le pui la încercare.

6 trucuri despre bronz de care nu ai auzit niciodată

Crezi că ai auzit de toate trucurile legate de produsele autobronzante? Mai gandeste-te! Lumea autobronzării nu încetează niciodată să inspire sfaturi și trucuri inteligente. Atât pentru aplicare, cât și pentru îndepărtare.

Vremea caldă se apropie și hainele sunt tot mai puține. Un model videochat știe că expunerea pielii e de la sine înțeleasă. Chiar și în cazul unui studio videochat non nud, aspectul pielii este esențial.

Ești pregătită pentru asta? Dar mai important, este pielea ta pregătită pentru asta? Crezi că clienții unui București videochat studio nu ar vrea să vadă un bronz perfect?

Este timpul să te bronzezi și să fii gata pentru o sesiune de video chat de senzație. La acest job de viitor, atitudinea și motivația este dată și de aspectul tău. Sunt bani cheltuiți cu folos care te pot scăpa chiar de o stare de anxietate în care ai putea ajunge.

Știm deja că un bronz este o necesitate absolută pentru o imagine uimitoare. Există câteva trucuri inteligente pe care le putem împărtăși pentru a te ajuta în acest proces.

Ia notițe despre aceste trucuri inteligente pe care le prezentăm în acest articol de pe blog.

1. Mască din lapte coagulat pentru tenul tău

Suntem la început! Suntem siguri că ai auzit de trucul de a folosi o felie de lămâie. Ajută la reducerea dungilor de bronz pe corpul tău.

Cu toate acestea, metoda nu este recomandată pentru fața ta, care este mult mai sensibilă. Aici intră în joc laptele coagulat. Poți să îți pregăteși o mască de lapte coagulat, amestecând sucul de lămâie în puțin lapte.

Așteaptă cel puțin o oră pentru a permite laptelui să devină asemănător unei paste. Lămâia este capabilă să activeze un anumit acid în lapte numit alfa-hidroxi. Lasă masca pe față timp de 15 minute.

2. Scapă de acnee cu ajutorul cuburilor de gheață

Chiar dacă am reușit să trecem cu succes de pubertate, acneea încă poate să apară. Uneori, porii noștri par să nu dorească să coopereze atunci când aplicăm un produs autobronzant.

Un truc pentru a sigila porii înainte de aplicarea autobronzantului este de a freca un cub de gheață pe față. Asigură-te că ești complet uscată înainte de a aplica produsul pentru bronz. Apa și produsul autobronzant nu se împacă foarte bine.

Cu porii tăi închiși și în siguranță, reduci riscul ca aceștia să fie blocați cu produsul.

3. Mănușa care te poate ajuta în aplicarea produsului pentru bronz

Un bun mod de a aplica optim autobronzantul este prin folosirea unei mănuși. Este cel mai bun mod de a ajuta la distribuirea uniformă a produsului pe corp. Un truc este să aplici produsul pe mănușă și apoi să strângi mâna. Astfel, produsul se va distribui uniform.

Acest truc ajută la evitarea unor imperfecțiuni direct pe pielea ta. Folosește metoda de stoarcere când aplici bronzul pe zone încăpățânate. De exemplu, pe coate, glezne, genunchi, mâini și față.

4. Ascunde linia părului cu un toner

Linia părului este renumită, fiind un cadou pentru produsele autobronzante. Această zonă prezintă adesea un șir întunecat de produs care este inestetic.

Pentru a te ajuta să uniformizezi culoarea, aplică un toner de-a lungul liniei părului după ce ai aplicat bronzul. Acest lucru va crea o linie mai fină, mai naturală între piele și părul tău.

5. Aparatul de ras

Exfolierea, epilatul și dușul sunt toate standard. Începe practica dacă dorești ca bronzul să arate cât mai bine și să dureze cât mai mult. Cu toate acestea, uneori uităm sau pur și simplu nu avem timp pentru o epilare generală.

Folosește un aparat de ras electric pentru bărbierit. Acest lucru îți va îndepărta stratul superior de păr fără a afecta întregul bronz.

6. Folosește o pungă de mazăre congelată pentru picioarele tale

Am menționat despre folosirea unui cub de gheață pentru a închide porii de pe față. O pungă de mazăre înghețată poate face minuni și pentru picioarele tale.

Din moment ce există mult mai multă suprafață pe picioare, un singur cub de gheață nu este de folos. Înainte de a-ți aplica singură produsul, plimbă o pungă de mazăre înghețată de-a lungul fiecărui picior, după radere.

Picioarele trebuie să se usuce înainte de a aplica produsul autobronzant. Acest lucru te va ajuta să îți închizi porii și să împiedici formarea unor puncte.

Data viitoare când aplici sau îndepărtezi bronzul, asigură-te că ai în vedere aceste noi trucuri. De asemenea, asigură-te că începi cu un produs autobronzant de calitate.

Sfaturi pentru un bronz care să îți ofere o strălucire superbă

Autobronzantul este arma secretă pentru un model video chat. Aceasta apare bronzată, chiar și în lunile răcoroase de iarnă.

Știm cu toții că nu există nimic mai rău decât o față și un corp la fel de albe ca zăpada. Să lăsăm zăpada în afara discuției. Să ne concentrăm pe sfaturile pe care le poți folosi în timp ce aplici autobronzantul preferat.

Nu vei regreta că ai o strălucire încântătoare și sănătoasă, care lasă oamenii fără cuvinte. Chiar dacă vremea de afară este înspăimântătoare.

1. Tratează serios pregătirile pentru aplicare

Este esențial să nu utilizezi niciun tip de ulei înainte de a aplica produsul pentru bronz. De asemenea, este foarte important să nu folosești niciun produs de hidratare înainte.

Atât uleiurile, cât și hidratantele interferează foarte mult cu autobronzantul.

Aceste produse stau în calea bronzului tău perfect și sunt de evitat. Pentru ca un bronz să funcționeze, trebuie să ajungă direct pe pielea ta.

2. Nu exagera cu amestecul

Poate fi ușor să exagerezi cu amestecul sau să începi să te focalizezi doar pe anumite zone. Amintește-ți că oriunde ajunge autobronzantul va fi locul în care vei avea acel bronz.

Din fericire, o mulțime de produse autobronzante din acest moment nu mai lasă urme. Una dintre cele mai mari cauze ale urmelor este din amestecul excesiv.

Când amestecați prea mult, faceți produsul să se îndepărteze de anumite zone și să se agațe de altele.

3. Aplică ușor produsul autobronzant pe piele

Gândește-te să aplici produsul ca și cum ai pune o glazură pe un tort. Presiunea ușoară, uniformă, care alunecă pe pielea ta, este esențială. Nu freca produsul autobronzant pe piele. Dacă faci acest lucru, probabil că aplici prea multă presiune.

4. Nu lăsa pete pe piele după aplicarea acestui bronz

Decolorarea și petele sunt uneori parte a “jocului” în lumea de autobronzante. Unele sunt “infractoare” mai rele decât altele, pe măsură ce bronzul se estompează.

Fă o favoare bronzului tău și asigură-te că aplici soluții hidratante, zilnic. Cremele hidratante te ajută la păstrarea unui bronz intact și la reducerea urmelor și a petelor.

5. Nu aplica produsul autobronzant direct pe palme și pe tălpi

Palmele și tălpile sunt unele dintre cele mai dificile zone în timpul aplicării autobronzantului. În loc să aplici direct pe aceste zone, folosește excesul de produs. De pe brațe pe palme și de pe picioare pe tălpi.

Poți să amesteci puțină loțiune în produs și să-l utilizezi pe palme și picioare. Astfel, poți oferi o strălucire mai naturală, fără cusur.

Vrei să păstrezi un bronz strălucitor tot anul? Este important să țineți cont de aceste sfaturi legate de produsele autobronzante.

Nu folosi uleiuri sau produse hidratante înainte de aplicare. Nu amesteca prea tare produsul și nici nu-l freca prea tare. Nu lăsa bronzul să se decoloreze și nici nu aplica direct produsul pe palme și pe tălpi.

Păstrarea în minte a acestor sfaturi te va ajuta să ai cel mai bun bronz posibil. Oricât de multe sfaturi aplici, esențial este să ai un bronz calitate. Nu vrei să aplici secțiunea de angajări videochat fără a lua în calcul aspectul pielii tale.

Cele mai populare modalități de a falsifica un bronz frumos

Este greu de negat faptul că un bronz strălucitor poate arăta uimitor pe oricine. Avem mai multe luni reci, friguroase și întunecoase. Asta nu înseamnă că trebuie să renunți la o piele frumoasă și bronzată.

Există multe moduri de a crea și păstra un bronz cu aspect minunat, pe tot parcursul anului. Avem o mulțime de opțiuni pentru o piele sigură și bronzată. Să aruncăm o privire asupra celor mai populare opțiuni.

1. Spray autobronzant

Un bronz profesionist cu ajutorul unui pulverizator. Poate fi unul dintre cele mai bune moduri de a evita urmele, petele neplăcute sau culorile ciudate.

Un bronz profesional cu spray poate adăuga contur “ucigaș” corpului tău. Definiția musculară cu care s-ar putea să nu fii binecuvântată va fi scoasă în evidență. Poate să corecteze orice linii de bronz pe care s-ar putea să nu le dorești.

Dacă ai un buget consistent pentru acest lucru, procedura este foarte practică. Aceste spray-uri profesionale nu rezistă mai mult decât autobronzantele obișnuite. În ambele variante, aproximativ o săptămână este limita maximă.

Un alt amănunt de luat în calcul este comoditatea. Trebuie doar să te urci în mașină, să conduci la salon și ești gata acoperită în soluția de pulverizare. Va trebui să te simți confortabilă să te dezbrăci în fața unui străin.

Pentru un model video chat, o asemenea situație nu este problematică.

2. Cabină automată cu pulverizare

Poate fi o alternativă mai ieftină în comparație cu pulverizarea profesională prezentată anterior. Aceasta oferă puțină politică de confidențialitate. Ești tot dezbrăcată, dar nu mai sunt alte persoane în jurul tău.

O plasă de duș fantezistă îți acoperă părul pentru a nu se bronza. Vei aplica o loțiune sau o cremă pentru a împiedica bronzul să se lipească de zonele uscate.

Cabinele nu au opțiuni de personalizare ca pulverizarea profesională sau aplicarea loțiunii autobronzante. Fac o treabă bună atunci când încearcă să creeze o singură imagine, dar uneori o dau în bară.

Să fii închisă într-o cabină plină de ceață bronzantă poate fi puțin copleșitor.

De asemenea, rezultatele picioarelor sunt întotdeauna un adevărat deliciu. Sfârșesc extrem de întunecate, portocalii sau un amestec între cele două variante. Picioarele pătate nu sunt cele mai drăgălașe lucruri din lume și sunt greu de ascuns.

3. Machiajul cu efect de bronz

Folosirea machiajului este una dintre cele mai instantanee metode de a obține o strălucire pe piele. Pentru acelea care doresc rezultate instantanee, aceasta este soluția ideală.

Când aplici machiajul, folosește o perie pufoasă și scurtă. Aplică acolo unde soarele îți va ajunge în mod natural, pe față, nas, bărbie, frunte și obraji.

De asemenea, poți aplica și pe piept sau gât pentru a continua strălucirea. Pentru un aspect proaspăt, poți folosi chiar și creme sau geluri.

Machiajul poate face minuni instantanee, dar funcționează cu adevărat doar pe fața și pieptul tău.

Timpul de muncă și dezordinea fac machiajul greu de utilizat pe întregul corp. Ca să nu mai vorbim că acesta are tendința de a trece prin toate hainele.

Cel mai mare avantaj este faptul că sunt doar temporare. Îți pierzi bronzul imediat după spălare sau pe măsură ce ziua trece.

4. Produsele autobronzante

Podusele autobronzante sunt printre cele mai ieftine și mai eficiente opțiuni pentru a avea un bronz frumos. Acestea sunt mai convenabile și îți permit să te bronzezi în confortul propriei case.

Există, de asemenea, literalmente sute de servicii pe piață pentru un bronz. Deoarece le aplici singură, poți personaliza bronzul pentru propriul tău corp.

Poți face, de asemenea, orice retușuri a doua zi, dacă e nevoie, pentru că ai produsul la îndemână. Un alt lucru minunat este că produsul durează în medie 4-5 zile.

În sfârșit, nu trebuie să te îmbraci și să pleci de acasă, așa cum faci într-un salon specializat. Nici nu riști să îți pătezi scaunele din mașină.

Produsele autobronzante au nevoie de puțină practică și răbdare în timpul aplicării. Însă, după o încercare sau două, poate fi o joacă de copii. Unele zone sunt mai greu de bronzat uniform. Dar, din nou, cu puțină practică, acest lucru devine simplu.

Concluzie

Există multe modalități sigure și eficiente de a obține un bronz frumos. Care sunt cele mai populare moduri? Pulverizatoarele profesioniste, cabinele automate, machiajul și produsele autobronzante.

Fiecare variantă are argumente pro și contra. De aceea trebuie să experimentezi pentru a vedea care funcționează cel mai bine pentru tine.

Pentru mai multe detalii despre cum poți ajunge un model într-un studio videochat, intră în contact cu noi!

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top