skip to Main Content
0735 005 005 office[at]videochatjobs.ro
STUDIO VIDEOCHAT BUCUREȘTI
București Videochat Studio
Articole Recomandate Angajări

București Videochat Studio, devotament față de angajații studioului, software cu licenţă, plata impozitelor și taxelor, contracte pentru toţi angajaţii.

Bucureşti Videochat Studio este unul dintre puţinele studiouri care cred cu tărie în calitate şi nu în cantitate. Încă din anul 2007, de la înfiinţare, am încercat să aducem un plus de calitate. Am încercat să arătăm părţile pozitive, care se pot realiza, cu adevărat, din acest job.

Videochat, poate fi considerat un job în care aptitudinile tale sunt promovate împreună cu personalitatea ta. București Videochat Studio, oferă tinerelor posibilitatea reală de a-şi urmări visul, oricare ar fi el.

Oferim un sprijin financiar şi modalitatea de îmbinare a utilului cu plăcutul.

Profesionalismul este cheia succesului în acest domeniu. De acea, o parte foarte importantă pentru noi este formarea profesională pe care o oferim.

București Videochat

În acest mod, te vom ajuta să abordezi videochat-ul cu cunostintele şi mentalitatea necesară pentru a avea performanţă.

Devotament față de angajații București Videochat Studio

Studioul nostru oferă, în principal, devotament angajatiilor noştri. Suntem deschiși spre a rezolva orice problemă de natura profesională. De asemenea,  în studio avem locaţii special amenajate pentru asigurarea celui mai plăcut mediu de lucru.

Asigurăm o technică performantă pentru a satisface standardele internaţionale.

Toate aceste oportunități sunt oferite într-un cadru perfect legal. Construit cu o echipă de profesionişti, pentru ca tu să te integrezi şi să faci performanţă.

București studio videochat, poate fi o alegere excelentă care generează venituri foarte mari. Secretul este să ştii cum să îţi atragi și să îți faci prieteni.

Suntem printre puţinele studiouri de videochat din România, care s-au adaptat la cerinţele pieţei. Ne referim, în principal, la legalitatea activităţii de videochat.

Videochat România

În România, activitatea de videochat este perfect legală. Totul depinde de managementul fiecărui studio în parte. Oferim tot ceea ce este nevoie pentru ca în studio activitatea de videochat să nu încalce nicio prevedere legală.

Pentru ca activitatea de videochat să se desfăşoare legal, avem următoarele:

  • software cu licenţă;
  • plata impozitelor și taxelor la stat;
  • contracte pentru toţi angajaţii firmei.

Acestea sunt doar câteva dintre servicii pe care le îndeplinim. Un contract care îţi va asigura un loc de muncă la noi în studio va fi semnat din prima zi.

De asemenea, nu acceptăm cupluri sau orice alte feluri de asocieri care ar încălca bunele moravuri. Este dreptul fiecăruia de a alege.

Noi vă spunem doar să aveţi grijă şi să vă informaţi bine cu cine colaboraţi! Un simplu search pe Google vă va arăta cât de serioşi suntem.

Despre București Videochat Studio

Ce ne puteți spune despre activitatea de videochat? Activitatea de videochat este una 100% legală în România?

Activitatea de videochat, constă în legătura prin intermediul calculatorului şi al camerei web cu diverse persoane. Marea majoritate se află în Europa şi în Statele Unite ale Americii.

Persoanele din România nu au acces.

Videochat-ul este un job hostess. Îţi foloseşti aspectul fizic, imaginaţia şi capacitatea de comunicare cu oamenii. La noi nu puteţi opta decât pentru sesiuni NON-ADULT.

Fiecare model are dreptul de a decide singur ce face sau nu în sesiunea de videochat. Bineînţeles, în limitele legale. Este strict interzisă orice activitate care încalcă bunele moravuri!

Aparatură de ultimă generație în studio videochat București

București videochat studio, dispune de dotări ultra-performante. Ecrane LCD, camere video de ultimă generaţie, unităţi PC ultra-performante etc. De asemenea, avem o ambianţă perfectă.

Folosim decoruri, lumini poziţionate corespunzător şi un spaţiu suficient pentru a lucra comod şi relaxat. Aceste facilități vor atrage pur şi simplu membri în camera ta de chat.

Vei lucra pe mai multe website-uri simultan, în funcţie de capacitatea ta de organizare. Pe măsură ce vei evolua în domeniul videochat-ului vei observa şi creșetrea performanţelor financiare.

Experienţa noastră în domeniul videochat-ului este de peste 13 ani. Te vom ajuta să începi activitatea de videochat, chiar dacă nu ai mai lucrat până acum.

Personalul calificat pentru training și asistenţii tehnici îţi oferă suport 24/24. Îţi vor fi de un real ajutor în primii paşi făcuţi în domeniul videochat-ului.

Programul este unul flexibil, modelul de videochat îşi poate alege programul după bunul plac. Avem multe modele videochat care mai au un job sau care sunt la facultate şi pot face faţă acestui job.

Noi cerem 5 ture/săptămână de câte 8h sau 4 ture/săptămână de 12h. Poţi alege să lucrezi dimineaţa, după-amiaza sau noaptea. Programul este făcut în aşa fel încât tu, model de videochat, să ajungi la o performanţă financiară foarte bună.

Ofertele București videochat studio

Avem parteneriate cu cele mai bune şi mai cunoscute website-uri din domeniul videochat-ului. Studiourile noastre de videochat sunt amplasate în zone centrale, foarte sigure şi uşor accesibile.

Camerele de lucru sunt individuale. Oferim intimitatea de care are nevoie orice model de videochat. Astfel, îți poți desfăşura o activitate propice în domeniul videochat-ului.

Plata se va face la 2 săptămâni sau lunar. Angajările se fac numai cu carte de muncă sau contract din prima zi de activitate în videochat.

Pentru ca un model de videochat să colaboreze cu studioul nostru, trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

  • vârsta minimă de 18 ani. Nu acceptăm persoane care nu pot prezenta un act de identitate valabil;
  • cunoştinţe minime de limba engleză. Cunoaşterea altor limbi străine constituie un avataj;
  • cunoştinţe minime de utilizare a calculatorului;
  • seriozitate, punctualitate şi dorinţa de muncă.

Dacă am reuşit să te convingem cu cele spuse mai sus, trebuie doar să mergi la pagina Angajări Videochat şi să completezi formularul de angajare. În cel mai scurt timp, echipa noastră te va contacta pentru stabilirea unui interviu.

ATENŢIE: Programarea unui interviu nu garantează şi o viitoare colaborare cu studiourile noastre. OFERIM SERIOZITATE ŞI CEREM ÎN MOD EXPRES SERIOZIATE. Nu colaborăm decât de la studiourile noastre, nu oferim posibilitatea lucrului de acasă.

Ce este videochat-ul?

Prin videochat se înţelege interacţiunea a două persoane prin intermediul unei camere web. Una dintre persoane plăteşte un preţ pe minut. Acesta variază între 2 dolari şi poate ajunge până la 6 dolari. Astfel, se poate vedea cealaltă persoană şi se poate conversa pe durata unei vizite virtuale.

Domeniul videochat se împarte în 2 categorii:

  • videochat adult, unde nuditatea de ce cele mai multe ori este obligatorie;
  • domeniul non-adult unde totul se limitează doar la conversaţie (fără show erotic).

Având în vedere experienţa îndelungată în domeniu, am ales să nu facem publice imagini din studio. Termenii de confidenţialitate sunt o prioritate pentru noi.

În acest fel, va fi foarte greu să fiţi recunoscute de persoane din România. Nu contează că astăzi toată lumea are acces la internet. Vrem să minimizăm orice fel de expunere inutilă.

Ce înseamnă succesul în videochat

De multe ori auzi vorbindu-se despre succes. Auzi şi despre diverse metode pe care să le pui în aplicare pentru a atinge culmile succesului în studio videochat București.

Articole recomandate:

Dar te-ai întrebat vreodată care este definiţia succesului? Cu siguranţă ai visat să ai orice îţi doreşti, să fii recunoscută şi să ai lumea la picioare. Sunt o mulţime de întrebări la care trebuie să găseşti răspuns.

De la ce înseamnă succesul, cum pot să îl obţii şi ce faci atunci când ajungi să îl obţii. Întrebările pe acest subiect ar putea continua la nesfârşit. Succesul după care tânjim atât de mult ţine de fiecare în parte. De educaţia şi concepţia fiecăruia despre viaţă.

Fiecare dintre noi are o definiţie proprie a succesului.

Diferența dintre succes și fericire

Mulţi oameni pun semnul egal între succes şi fericire. Mulți cred că bogăţia materială îţi poate aduce succes şi fericire.

De fapt, dimensiunea succesului este conturată de respectul celor din jur. De integritate şi toate calităţile atât de rare în zilele de astăzi. Este adevărat că banii întreţin fericirea, însă fericirea este o cale şi nu o destinaţie.

Fericirea stă în lucrurile mărunte pe care le regăsim şi le construim în fiecare zi.

Când eşti model de videochat în București îţi este greu să dai o definiţie succesului. Însă acesta depinde de aşteptările pe care le ai de la acest job. De lucrurile importante pentru tine şi obiectivele tale în viaţă.

În cea mai mare parte a timpului suntem într-o descoperire continuă a lucrurilor care contează cu adevărat. Trebuie să ştii ce te face fericită. Ce este important pentru tine, ce îţi aduce zâmbete pe chip şi îţi creşte încrederea în tine?

În felul acesta vei putea să îţi dai seama ce planuri ale vieţii tale sunt de succes. Un psiholog spunea că „este important să-ţi aminteşti că există lucruri pozitive în viaţa ta.

E esenţial să realizezi că dacă ai fost capabilă să le realizezi pe acestea, poţi mai mult. Să rezolvi tot acest puzzle în imaginea succesului necesită multă muncă, răbdare, perseverenţă”.

Drumul spre succes poate fi lung, pentru că este vorba de o căutare continuă. De descoperire şi redescoperire continuă. În studioul de videochat București ai posibilitatea să dai contur drumului tău spre success.

Poți să îţi găseşti împlinirea şi să nu te opreşti niciodată din visare.

Sfaturi despre videochat București

Videochat-ul a devenit unul dintre domeniile cel mai bine plătite în România. Fapt ce le-a determinat pe multe fete să apeleze la acest job în conturarea unui drum în viaţă.

Multe fete care vor să lucreze într-un studio de videochat din București nu cunosc foarte multe despre domeniu. De acceea, am apelat la un trainer care lucrează în videochat în București de aproximativ doi ani.

Acesta ne-a oferit câteva detalii despre ce presupune acest job

„Bună! Sper să îţi fiu de ajutor şi să găseşti în acest rânduri răspunsurile pe care le cauţi. În primul rând, vreau să îţi spun că videochat-ul nu este aşa cum crede majoritatea. În videochat în București este vorba despre frumuseţe fizică şi interioară.

Despre tehnici de comunicare şi, de ce nu, despre cultură generală. În studioul de videochat din București trebuie să îţi expui nu doar formele atrăgătoare ale corpului. Ci şi frumuseţea interioară ce te caracterizează.

E un sentiment plăcut când îţi începi dimineaţa devreme, alături de celelalte colege, sorbind din cafea. Între timp, makeup artiştii dau contur frumuseţii tale.

Sau când intri în camera de videochat din București şi poţi să dai viaţă diferitelor personaje. Într-o zi, poţi fi zâna din poveşti, fata rea şi misterioasă, iar în altă zi poţi fi doar tu.

Persoanele cu care intri în contact vor, de cele mai multe ori, să te cunoască aşa cum eşti. Să afle mai multe despre oraşul în care trăieşti, despre stilul tău de viaţă.

Pe de altă parte, discuţiile cu membri pot avea subiecte variate. De la istorie şi artă, la literatură şi fashion.

Care este cel mai important lucru pe care trebuie să îl stăpâneşti când lucrezi într-un studio de videochat? Cunoştinţele de limba engleză.

Comunicarea este cheia în atingerea succesului în domeniul videochat-ului. Sfatul nostru este să îndrăzneşti să fii tu însăţi. Bucură-te de fiecare experienţă din studioul de videochat București”.

Job-ul în videochat şi stilul de viaţă

Un stil de viaţă sănătos, aceasta ar trebui să fie deviza ta în fiecare zi. Mai ales atunci când lucrezi în videochat București. Sănătatea este cel mai de preţ lucru pe care îl avem.

După cum spunea Shopenhauer, „sănătatea nu reprezintă totul, dar fără sănătate nimic nu contează”. De altfel, „sănătate” răspundem şi atunci când cineva ne întreabă ce ne dorim. Răspuns ce reflectă importanța stării de bine pentru a ne bucura de viaţă.

Un stil de viaţă sănătos se bazează pe câteva principii simple şi uşor de respectat. Un regim alimentar care să conţină cantităţi potrivite, echilibrate şi variate, activitate fizică, odihnă şi relaxare.

Moderaţie în toate.

Uneori, stilul nostru de viaţă ne forţează să luăm decizii dăunătoare pentru sănătatea noastră. Sărim peste micul dejun, nu dormim suficient, nu mâncăm corect. Ducem, în general, o viaţă haotică.

Acest stil de viaţă agitat se datorează, în mare parte, şi serviciului. Când lucrezi într-un studio de videochat București cu greu reuşeşti să respecţi toate principiile stilului de viaţă sănătos.

Însă, în videochat București, aspectul tău şi starea ta de spirit contează foarte mult. În primul rând, pentru că trebuie să arăţi bine în faţa camerei.

Să arăţi că te îngrijeşti şi că ai grijă de tine. În al doilea rând, e important să te simţi odihnită şi relaxată. Trebuie să fii gata oricând de muncă, fie că mergi la studio dis de dimineaţă sau seara târziu.

Cum poţi avea grijă de tine?

E simplu. Începe-ţi fiecare zi cu o atitudine pozitivă. Un stil de viaţă sănătos implică o gândire pozitivă asupra lucrurilor şi eliminarea oricărui gând negativ din mintea ta.

Gândurile şi sentimentele pozitive au efecte benefice asupra întregului organism. Motivează-te cu idei bune, citeşte cărţi motivaţionale. Încearcă să respecţi mesele principale ale zilei.

Tuturor ne este greu să ne facem timp pentru micul dejun dimineaţa, însă putem găsi variante pentru nu-l omite. Câteva fructe sau un suc natural de fructe te ajută să te încarci cu energie pentru întreaga zi.

Odihneşte-te! Odihna este printre cele mai importante aspecte ale stilului de viaţă sănătos. Somnul insuficient înseamnă un nivel scăzut de energie şi productivitate, iar în timp poate fi dăunător organismului.

Ca model de videochat în București este important să ai grijă de tine în orice moment. Să îţi acorzi suficient timp să arăţi şi să te simţi bine.

Videochat-ul în București, în vizunea unui trainer de modele

Alina este trainer pentru modelele într-un studiu de videochat București. Astăzi, ne povesteşte ce înseamnă acest domeniu pentru ea. Cum ar putea modelele să se descurce mai bine cu acest job?

R: De cât timp lucrezi în acest studio de videochat din București?

A: M-am angajat la studio după ce am terminat facultatea. Îmi căutam un loc de muncă de ceva timp. Nu am găsit nimic care să îmi permită să rămân în București şi să fiu independentă.

Am văzut anunţul de la studioul de videochat din București. Se căuta trainer pentru modele şi am zis să încerc. Trebuie să recunosc că şi salariul era promiţător.

R: Cum a fost primul contact cu acest domeniu?

A: La început nu ştiam foarte multe despre videochat în București. Ştiam, de fapt, cam ce ştie şi restul lumii. S-au clarificat multe lucruri odată ce am avut interviul pentru job. Atunci mi s-a explicat exact ce înseamnă şi care este rolul meu în studio.

R: Acum, spune-ne, ce face un trainer de modele în videochat București?

A: Munca mea nu e uşoară. În primul rând, le ajut pe fetele nou angajate să înţeleagă la rândul lor ce înseamnă videochat-ul în București. În acest mod, se pot descurca mult mai bine.

De asemenea, le ajut să dea login pe websiteuri şi le spun cum funcţionează acest sistem. În rest, mă asigur că toate lucrurile merg bine. De la cameră web până la poziţia pe care o au fetele în faţa camerei.

R: Ce ar trebui să ştie fetele care vor să se angajeze la studio?

A: Fetele care îşi doresc un job în studio de videochat din București trebuie să îşi dorească să facă asta. Nu trebuie să considere acest job drept o obligaţie şi să aibă încredere în ceea ce fac.

În plus, trebuie să ştie o limbă străină la nivel mediu. Chiar dacă noi suntem acolo să le ajutăm, contează mult mai mult să se implice în conversaţie.

Principii după care să te ghidezi într-un studio videochat București

Videochat-ul în București reprezintă o atracţie pentru multe fete. Este o întrebare ce stă pe buzele multora dintre cele care se află la început de drum. „Cum pot să obţin venituri mari într-un timp scurt?”

Iată care sunt principiile după care să te ghidezi când eşti la început într-un studio de videochat din București.

În primul rând, crede în ceea ce faci şi priveşte acest job ca oricare altul. Este important să crezi în ceea ce vrei. Job-ul în videochat București să nu ţi se pară o obligaţie.

Videochat-ul îţi permite să fii tu însăţi. Să te comporţi fără inhibiţii. Să vorbeşti aşa cum ţi-ai dori cu cineva pe care îţi doreşti să îl cucereşti. Doar în felul acesta poţi să obții bani flirtând cu cei care se simt atraşi de tine.

În al doilea rând, poartă-te cât mai natural cu interlocutorul tău. Trebuie să dai dovadă de simpatie. Să te comporţi cu el ca şi cum ai vorbi cu o persoană foarte dragă.

Membrii vor să simtă acest sentiment şi încercă să compenseze distanța şi timpul printr-o relaţie online. Aceasta poate fi foarte apropiată, cu modelele de videochat din București.

În al treilea rând, ai încredere în ceea ce faci. Fii încrezătoare în forţele tale şi lasă-ţi interlocutorul să simtă că te-a cucerit cu adevărat.

El se va simţi ca un conquistador pe tărâmuri nebănuite, iar tu o prinţesă salvată de pe o insulă pustie. De fapt, el vrea să găsească în tine o persoană caldă, dornică să îl asculte şi să îl înţeleagă.

Iubeşte ceea ce faci, dezbracă-te de prejudecăţi şi lasă-te cucerită. Videochat-ul în București este un domeniu atractiv, însă presupune şi multă muncă şi dorinţa de a fi tu însăţi.

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus