skip to Main Content
0735 005 005 office[at]videochatjobs.ro
STUDIO VIDEOCHAT BUCUREȘTI
Client, Cum Poți Păstra O Legătură Profesională Pe Perioada Interacțiunii
Articole Recomandate Training

Iată-ne ajunși la articolul în care vom scrie despre client. Clienții sunt foarte diferiți. Se tot vorbește despre conexiunea ce se leagă între un model videochat și client. Conexiunea aduce beneficii pentru client. E și normal să fie așa. Din acest motiv a intrat pe un website de videochat.

Tu ești una și aceeași, iar clienții sunt mulți și foarte diferiți. Cum faci să poți interacționa cu toți fără să pară că afișezi falsitate? Este o provocare mare care are nevoie de un efort constant și susținut.

În partea de Est a Europei femeile sunt frumoase. Poate că este și un motiv principal pentru care industria videochatului a înflorit atât de bine în aceste zone. Mai este un factor principal – greutatea prin care se poate câștiga o viață cu un trai decent.

Sunt multe studiouri profesionale în București. Cel mai multe din ele încă fac angajări videochat. Este un semn că industria crește, iar odată cu creșterea acesteia vine și maturizarea. Tot mai multe studiouri aleg condițiile de legalitate, în mod integral, cotizând la stat cu taxe și impozite.

În industria de videochat s-au dezvoltat diferite relații. Aceste relații profesionale și contractuale sunt regăsite pentru toți participanții la afacere. În articolul de astăzi vom analiza una din cele mai importante relații – cea dintre un model videochat și client.

De la client pornește afacerea

Orice afacere apare, crește și se maturizează pornind de la client. Clientul este punctul de plecare și beneficiarul cel mai important al unei afaceri.

Motivul este simplu – dacă nu ar exista client, nu ar exista afacere.

Prin urmare un client reprezintă o cărămidă în această mare industrie. El contribuie și beneficiază în modul cel mai direct de pe urma acestei industrii de sute de milioane.

Toată “greutatea” cade pe umerii modelului. Și nu pentru că alții nu doresc să se implice, dar pe motiv că un model interacționează direct cu un client. Această interacțiune va reprezenta câștigul unui model.

Aici este important de menționat că, dacă un client nu a contribuit în urma interacțiunii, aceasta nu este neapărat o interacțiune proastă. Vom vedea pe parcursul acestui articol că există diferite tipuri de clienți. Gestionare fiecărei interacțiuni îți va afecta timpul de muncă.

Timpul de muncă se va reflecta în rezultate și în suma de bani care va reprezenta profitul tău.

Vei ajunge să poți identifica potențialii clienți și “profitorii”. Fii singură că aceștia există și ar putea fi mai mulți decât ți-ai dori. Până să-ți faci o bază solidă de clienți stabili va trebui să treci prin toate categoriile. Cu puțină răbdare obiectivele se vor transforma în rezultate.

Omul din spatele unui client

Calitatea de client este cea pe care o ai în fața ta atunci când interacționezi cu el. În spatele calității de client stă omul. Omul care are o soție, care are copii, care are serviciu și care este plin de griji. Printre altele, ca noi toți.

Moralitatea și busola etică a unui model videochat adesea sunt puse sub semnul întrebării anume din acest motiv. Dar nu trebuie să-ți faci griji în această privință. Un model există pentru că există o categorie de clienți care doresc să petreacă timpul cu ea.

Nu trebuie să-ți judeci clienții pentru alegerea lor, așa cum nu te interesează faptul că alții te vor judeca pentru cariera pe care ai ales-o. Atât timp cât serviciile oferite de tine sunt exprimate într-un spațiu sigur, consensual și privat, alegerea lor de divertisment le aparține în totalitate.

Ei la rândul lor știu ce caută. Își dau perfect seama că este practic imposibil să vă întâlniți în viața reală. Prin urmare încearcă să fii cât mai profesională și nu împingi lucrurile mai departe decât ți-ai dori.

Este important ca să nu te învinovățești pe tine când un client îți mărturisește că își înșeală soția. Alegerile pe care le luăm fiecare în parte trebuie să fie pe deplin asumate.

Nu trebuie să te simți vinovată că un client a ales anume această metodă de a-și mărturisi nemulțumirile. Este recomandat ca tu la rândul tău să ai o persoană de încredere în viața personală cu care ai putea discuta deschis.

Clientul și încrederea de sine

În această lume a relațiilor virtuale cei din fața camerei sunt “modele”, iar bărbații care urmăresc sunt “membri”. Indiferent cum ai denumi un model și un membru, este o relație de interacțiune socială.

În acest scop studio videochat București angajează formatori, un psiholog și un profesor de engleză. Nu este greu de înțeles cu ce se ocupă fiecare. Formatorii fac training-uri, psihologul oferă consiliere, iar profesorul de engleză te învață cum să comunici eficient cu un client.

Cum majoritatea clienților sunt nord americani și vest europeni este esențial ca un model să poată comunica cu aceștia. Pe lângă comunicarea efectivă ai nevoie să fii senzuală, inteligentă și frumoasă.

Clienții venind din culturi diferite, la rândul tău vei avea nevoie de o cultură generală vastă. Când un client va aborda un anumit subiect, te va privi mai dacă vei putea susține acel dialog.

Toate acestea se pot învăța, prin urmare poți căuta un studio videochat care te poate învăța aceste lucruri.

Videochatul nu este o afacere sexuală așa cum cred majoritatea dintre cei care stigmatizează această industrie. Un model trebuie să discute cu un client ca și cum ar fi într-o relație normală și online. A putea discuta multe subiecte aduce confort pentru ambele părți.

Acest aspect de comunicare crește încrederea atât pentru client, cât și pentru un model. Odată cu acumularea de experiență vei vedea că există mai multe tipologii de clienți. Vei fi tentată să îi împarți pe categorii în funcție de diferite criterii.

Videochatul îl poate ajuta pe client

Părerile sunt împărțite atunci când vorbim despre acest aspect. Pe de altă parte nici nu poate fi altfel, ținând cont de părerile împărțite despre această industrie.

După cum am mai spus și în alte articole, videochatul nu înseamnă neapărat sexualitate, deși nu o exclude de tot. Mulți ar fi uimiți dacă ar afla că, de cele mai multe ori clienții caută altceva atunci când merg în online pe website-urile dedicate.

Ei pot încerca să găsească în acest fel încrederea în propria lor sexualitate. Videochatul are un avantaj major în fața industriei pentru adulți în acest sens.

Un client primește feedback în timp real despre interacțiunea avută.

Știe în acest fel că nu va fi judecat pentru nevoile sale naturale și pentru sexualitatea sa. Ba mai mult, nu se vor simți rușinați sau vinovați. Aceasta poate fi o îndeplinire de sine pe care mulți o caută în mediul online.

În această ordine de idei, cu ce se deosebește videochatul de alte forme de divertisment? Cu simplu fapt că acesta poate fi privit ca un ajutor pentru client. Este mai mult decât o formă de a consuma divertisment. Evident – în măsura în care poate fi privit așa prin prisma celui care privește.

Fii atentă doar să nu cazi într-o extremă neplăcută. Ne ești un “vindecător” miraculos care poate rezolva problemele clientului. Reprezinți la modul general doar opțiunea clientului de a petrece timpul liber. Atitudinea ta trebuie să fie adaptată corespunzător.

Profilul unui client

Sub acest aspect, cu siguranță nu putem stabili un profil pentru clienți. Motivul este unul foarte simplu. Clienții sunt numeroși și provin din toate categoriile sociale și din diferite țări.

Pentru tine vei face categorii, subcategorii – dar ele vor fi valabile doar pentru tine. Pentru alte modele profilul unui client va fi diferit. În special, dacă acel model alege să se specializeze într-o nișă specifică. Pentru ea, profilul unui client va avea o tipologie specifică.

Indiferent de categorie și profil, cei mai mulți clienți caută atenție.

Nu se cunoaște motivul “setei” de atenție, cert este că majoritatea clienților o caută. Ei caută o formă alternativă pentru mersul la un psiholog sau un specialist în consiliere.

Motivele sunt cele mai diverse. Nu au suficiente resurse financiare, nu au suficientă încredere în ei… De fapt, noi credem că fiecare client are motivul său. Iar cum industria de videochat online are milioane de utilizatori există tot atâtea motive relevante.

Clienții și social media

Într-un articol pe blog am analizat cele mai importante platforme de social media. Necesitatea folosirii acestora se datorează faptului că, cu ajutorul acestor instrumente de marketing poți comunica diferit în fața clienților.

Poți atrage noi clienți sau poți derula unele campanii promoționale pentru cei existenți. Rețelele sociale îți permit o comunicare publică interactivă.

Nu trebuie să-ți îndrepți toată atenția acolo. Acestea pot fi utilizate ca o sursă de trafic importantă pentru fluxul tău de admiratori sau pentru un website de prezentare propriu.

Social media îți permite să ieși din zona personală de comunicare. Din acest considerent va trebui să adaptezi mesajul potrivit pentru fiecare rețea socială. Dacă te gândești că toate funcționează asemănător vei comite greșeli care vor necesita timp pentru a putea fi reparate.

Concluzii

După cum am văzut în acest articol (și după cum bine se știe) clienții reprezintă cea mai importantă parte din orice afacere. Serviciile și produsele sunt destinate acestora, prin urmare trebuie adaptate nevoilor lor.

Într-un studio videochat o ușă închisă înseamnă afaceri (dacă înțelegi ce vrem să zicem). Dar mai mult decât atât, înseamnă intimitate și securitate. Pentru a se simți în siguranță și a fi liberă în fața clienților modelul are nevoie de aceste lucruri.

Job-ul în videochat nu este cel mai ușor. De fapt, să fim sinceri, orice job care presupune interacțiunea directă cu oamenii poate fi obositor pe termen lung. Din acest motiv ai nevoie de activități recreaționale și care să te relaxeze.

Poți să te ocupi cu îngrijirea propriului corp, să mergi la diferite proceduri sau chiar să te vezi cu prietenii. Tu știi cel mai bine ce este reconfortant pentru tine.

Clienții sunt importanți! Însă starea ta de bine este mult mai importantă pentru tine și pentru ei chiar. Ei vor aprecia la rândul lor dacă tu vei radia și vei fi plină de viață.

Sunt aspecte mici, însă trecute cu vederea se vor aduna în timp. Este ca un pahar cu apă pe care îl ridici la nivelul pieptului. Inițial nu vei simți oboseala lui, dar cu cât mai mult îl vei ține, cu atât mai greu va deveni. De ce să nu-l pui pe masă și să te bucuri din plin de un job care îți aduce plăcere și împlinire.

A fi model videochat nu este cea mai ușoară meserie. Datele noastre de contact îți stau mereu la dispoziție dacă simți că ai nevoie de ajutor și suport.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top