skip to Main Content
0735 005 005 office[at]videochatjobs.ro
STUDIO VIDEOCHAT BUCUREȘTI

DESPRE NOI, STUDIO VIDEOCHAT BUCUREȘTI

Suntem un studio cu experiență în videochat. Avem personal specializat în training, marketing digital și consultanți SEO, care se ocupă de promovarea website-ului nostru pentru motoarele de căutare. Avem o experiență de peste 12 ani în acest domeniu și putem spune că am trecut prin toate fazele acestui domeniu de activitate.

VIDEOCHAT-UL, O ACTIVITATE LEGALĂ!

Bună! Sunt Alina și am să vă dau căteva detalii despre lumea videochat-ului. Într-o lume în care cei bogați fac regulile, într-un timp al vitezei și goanei după bani, fii deșteaptă și adaptează-te cerințelor pentru a-ți atinge scopurile, fară a renunța la propria independență.

Alege un loc de muncă modern, cu câștiguri mari, într-un domeniu aflat în plină dezvoltare, adică videochat-ul. Această activitate presupune comunicarea cu alte persoane aflate în alte ţări, prin intermediul internetului, cu ajutorul calcuratorului și al camerei web.

În acest sens, studioul nostru de videochat București, colaborează cu toate website-urile importante. Avem parteneriate cu toate, ceea ce garantează câștiguri mari la modelele din studioul nostru. În cazul în care vom colabora, discreția absolută iți este garantată și de faptul că nu vei intra în contact virtual decât cu persoane din afara României.

Despre Noi

PROTECȚIA DATELOR, MAI MULTĂ SIGURANȚĂ

Cu toate că accesul către website-ul cu care colaborăm nu este restricționat pentru persoanele din interiorul țării, modelele din România nu pot fi văzute, fiind protejate. Este adevărat că videochat-ul este o activitate controversată, dar cei care se împotmolesc în prejudecăți nu vor reuși să progreseze în viață. Din partea echipei noastre vei beneficia de suport și consiliere de specialitate, indiferent dacă ai mai lucrat în domeniu videochat-ului sau ești la început de drum.

SERIOZITATEA ȘI MUNCA ÎN ECHIPĂ, VA FI RĂSPLĂTITĂ CU VENITURI FINANCIARE MARI!

Modelele studioului nostru de videochat au un avantaj foarte mare! Veniturile pot ajunge la peste 10 de mii de Dolari, pe săptămână. În afară de aceasta, oferim condiții optime de muncă.

Avem locaţii curate şi frumos amenajate, poziționate central, cu acces imediat la metrou şi mjloace de transport în comun, echipamente de ultimă generație, plus seriozitate și profesionalism în oricare aspect al muncii noastre.

Ia-ți viața în propriile mâini ! Alege să profiți și să te bucuri de tinerețe la maxim! Fiți ambițioasă și hotărâtă să vă împliniți toate visele (casă, mașină, călătorii, haine, etc), în anii frumoși ai vieții.

Back To Top