skip to Main Content
0735 005 005 office[at]videochatjobs.ro
STUDIO VIDEOCHAT BUCUREȘTI
Facebook, Un Canal De Marketing Cu Multe Dificultăți Pentru Videochat
Articole Recomandate Internațional

Facebook este o rețea mare (practic cea mai mare) și poate fi un instrument de marketing foarte valoros. Din păcate, Facebook nu este foarte potrivit pentru promovarea în videochat.

În afară de asta, există câteva probleme majore de confidențialitate pe Facebook. Acest instrument este foarte bun cu datele mari. Și, din această cauză, nu este greu pentru Facebook să-ți conecteze conturile de model video chat cu un cont real de Facebook.

Au existat povești de groază despre Facebook, care sugerează oamenilor persoane către prietenii din viața reală.

Este ceva ce nu vrei să se întâmple cu identitatea ta de model.

Din acest motiv, multe modele de videochat evită Facebook, ceea ce este complet de înțeles. Mai ales că, există o mulțime de website-uri prietenoase pentru promovare.

Pentru cei interesați de promovarea serviciilor lor prin Facebook, în acest articol vor găsi aspecte importante de care trebuie să țină cont.

Facebook – preocupări majore privind confidențialitatea

Acest lucru nu poate fi suficient de subliniat. Este posibil ca Facebook să sugereze profilurile sau paginile tale prietenilor din viața reală. Acest lucru poate duce la situația ca oamenii să te “descopere” prin Facebook.

Acesta este ultimul lucru pe care ți-l dorești.

Din acest motiv, s-ar putea să-ți dorești ca această platformă să nu intre în opțiunile de promovare. Dacă decizi să-ți promovezi serviciile prin Facebook, este important să privești confidențialitatea într-un mod serios.

Iată câteva sfaturi sigure pentru Facebook (și social media în general).

Nu folosi aplicații Facebook pe telefonul personal

Aceasta include aplicațiile oficiale Facebook, precum și aplicațiile terțe. Toate aceste aplicații colectează și folosesc date. Dacă numărul tău de telefon este asociat cu alte conturi de socializare. Este ușor pentru ca aplicațiile să realizeze asociații între ele.

Aceste aplicații mobile vor trece de multe ori prin lista de contacte și vor încerca să creeze asocieri în acest fel. Cu cât pot asocia aceste rețele și aplicații, cu atât mai multe șanse sunt să fii sugerată persoanelor pe care le cunoști în afara unui job în videochat.

Acest lucru nu este specific doar pentru Facebook. Toate rețelele de socializare folosesc tactici de genul acesta.

Dacă vei utiliza aplicații pentru Facebook și alte rețele de socializare, este recomandat să ai un “telefon de serviciu” separat. Acest lucru poate fi util în general, deoarece există momente în care diferite servicii solicită un număr de telefon.

A avea un telefon separat pentru lucruri legate de videochat online poate fi util și pentru astfel de lucruri. De asemenea, poate servi drept instrument de organizare și este mai ușor să menții viața separată cu două dispozitive.

Dispozitivul mobil mai poate da și date cu privire la locația ta. Este cel mai “absurd” mod prin care te poți da de gol. Când pleci, după program de la studio poți lăsa telefonul acolo. Este un mod sigur în care viața personală este asigurată.

Nu-ți folosi contul personal pentru crearea de pagini

Dacă ai ales să mergi cu o pagină Facebook în loc de un profil, crează un cont Facebook fals pentru a-ți crea pagina. Poți întreba și la studio de acest aspect. Dacă au un specialist bine instruit pe marketing online, cel mai probabil studioul are un cont business.

Se poate crea pagina de pe contul studioului, iar tu să primești rol de admin pe pagină. În acest fel poți gestiona pagina de model cum găsești a fi cel mai potrivit.

În acest fel, pagina ta nu este asociată niciodată identității reale.

Există riscul ca un cont creat cu date false să fie interzis. Dacă contul fals va fi interzis, pagina va deveni inaccesibilă. Poți crea întotdeauna mai multe conturi și acorda acces la admin. Cu toate acestea, există mari șanse să fie interzise și acestea.

Nu în acest fel funcționează acest instrument de marketing. A “fugi” de la o pagină la alta nu este bine pentru imaginea de model videochat. Vei crea doar confuzie în rândul admiratorilor.

Trebuie să reții un lucru foarte simplu. Promovarea prin această platformă socială necesită o strategie pe termen lung. Nu poți să-ți permiți luxul de a avea o pagină/profil cu câteva sute de mii de urmăritori și contracte în derulare, iar dimineața următoare să nu mai acces la ea.

Utilizează date false (sau nu specifica)

Desigur, vei crea conturi și pagini sub numele tău de model. Dar, Facebook solicită o mulțime de alte informații. Asigură-te că nu folosești nimic asociat cu persoana ta. Evită asocierile cu aspecte din viața reală.

Este o opțiune, chiar dacă nu e cea mai potrivită. Poți lăsa căsuțele goale, fără a trece anumite specificații. Ai putea face un profil dedicat special personajului de model creat. Oricum vei avea unul, deci îl poți perfecționa la maxim în identitatea sa.

Cel mai sigur însă, este metoda descrisă anterior. Nu ezita să apelezi la experiența unui studio videochat București pentru a crea o pagină. În acest fel, îți creezi propriile oportunități pe termen lung.

Optimizarea setărilor de confidențialitate

Dacă utilizezi un cont personal (opus unei pagini), este o idee inteligentă să accesezi setările de confidențialitate. Asigură-te că totul este optimizat pentru confidențialitate.

De exemplu, este probabil o idee bună să renunți la marcarea fotografiei și recunoașterea facială atât în contul personal, cât și în contul tău de model. Nu ai dori ca Facebook să încerce să determine pe cineva să eticheteze o fotografie cu numele tău real.

Trebuie să indici Facebook-ului că nu vrei să ai vreo legătură cu recunoașterea facială. Există, de asemenea, unele setări care se referă la solicitările prietenilor, modul în care oamenii te pot găsi. Mai ales, dacă oamenii pot vedea sau nu lista de prieteni, pe care vor dori să o examineze.

Facebook nu permite conținut pentru adulți

Facebook nu permite conținutul pentru adulți. Acest lucru poate face marketingul prin Facebook oarecum dificil.

Cu siguranță nu este imposibil.

Trebuie doar să fii creativă în legătură cu asta. Aceasta înseamnă să nu te conectezi la conținut explicit și să fii atentă la cât de relevant este conținutul postat. Imposibilitatea de a posta link-uri face dificilă eliminarea traficului de pe Facebook, dar există soluții de rezolvare și pentru asta. Toate explicate mai le regăsești jos.

Avantajul rulării unui website SFW

Există multe avantaje ale rulării unui website SFW și NSFW. Principalul avantaj este că website-ul tău SFW poate fi conectat la rețelele de socializare cu o îngrijorare minimă.

Un website SFW este mai potrivit pentru un model decât unul NSFW.

Motoarele de căutare ar putea, de asemenea, să trateze mai bine website-ul tău SFW. Deoarece, nu este conținut tehnic pentru adulți. În timp ce versiunea ta de website NSFW va fi întotdeauna redusă din cauza faptului că are un conținut cu caracter mai explicit.

Dacă dezvolți un website complet SFW, marketingul prin Facebook va fi mult mai ușor. Te poți conecta liber și fără mari restricții.

Filigranele sunt cel mai bun prieten al tău

Nu trebuie să fii capabilă să te conectezi pentru a conduce traficul. Filigranele sunt extrem de eficiente pentru a permite oamenilor să știe unde să găsească mai mult conținutul tău.

Dacă execuți propriul tău website (chiar insistăm), este recomandat să filigranezi conținutul cu linkul website-ului. În caz contrar, profilurile tale de model (Twitter, Snapchat) sau alte legături de proprietate web ar putea funcționa automat. Oricum ar fi, anunță-i pe cei care te urmăresc pe Facebook unde pot găsi mai multe informații despre tine.

Fii atentă cu folosirea hashtag-urilor NSFW

Chiar dacă conținutul tău respectă din punct de vedere tehnic TOS și politica de conținut a Facebook, este posibil să fie blocat sau interzis. Aceasta este o realitate chiar fără a utiliza hashtag-uri deloc.

Dacă folosești hashtag-uri NSFW, crește posibilitate ca un cont să fie blocat. Multe website-uri de socializare (în special cele SFW) au o listă lungă cu hashtag-uri marcate.

Dacă le folosești în promovarea ta ca model fii foarte atentă. Platforma are un algoritm de “autosesizare” prin care le poate identifica. În acest fel, un cont (sau o pagină) poate fi blocat fără a fi raportat de cineva.

Spune-le cum să te găsească în text

“Voi continua (menționezi platforma), numele meu de utilizator este (scrii nume utilizator)”. Este un exemplu perfect despre cum poți să spui urmăritorilor de pe Facebook unde să te găsească.

Anunți în acest fel admiratorii fără a te conecta la conținut explicit și fără a posta conținut explicit. Acest lucru este valabil din punct de vedere tehnic în termenii și politicile Facebook. Deși, nu există nici o garanție că, contul tău de model nu va fi interzis. Poate fi raportat chiar de urmăritorii tăi.

Profil Facebook Vs Pagini

Când te promovezi prin Facebook, ai opțiunea să mergi cu un profil sau cu o pagină. Există avantaje și dezavantaje pentru ambele.

Iată câteva dintre aspectele care trebuie luate în considerare, ce traseu trebuie parcurs și argumente pro și contra pentru fiecare dintre ele.

Paginile au un clasament de timp mai greu

Dacă înregistrezi o pagină, va fi mai greu să apară în fluxurile persoanelor și intereselor acestora. Acest lucru se datorează faptului că paginile au un algoritm de clasare numit “EdgeRank”.

EdgeRank se bazează foarte mult pe interacțiunile de pe pagină. Oamenilor le place, împărtășesc, comentează și interacționează cu pagina ta în diferite moduri.

Oamenii chiar dacă folosesc unele servicii videochat, au mai puțină deschidere să interacționeze deschis sau să împărtășească acest tip de conținut. Este motivul pentru care va fi mai greu să concurezi cu alte pagini.

Deoarece un profil personal nu trebuie să se îngrijoreze de EdgeRank, el va avea în mod natural, o șansă mai bună să apară în fluxuri.

Un profil are preocupări de confidențialitate mai mari

Un profil are riscuri mai mari în ce privește confidențialitate. Profilul ar putea fi sugerat ca “prieteni” și poate să apară în listele de prieteni ale altor persoane sau în recomandări pentru prieteni.

În afară de aceasta, prezintă de asemenea, o preocupare de confidențialitate pentru fanii și următorii tăi. Este posibil să nu dorești ca, contul tău de model să apară în lista de prieteni.

Există o mulțime de setări pentru un cont de Facebook care pot fi modificate, pentru a atenua o mulțime din aceste probleme de confidențialitate.

Paginile sunt mai puțin întreținute

În multe moduri, paginile necesită o întreținere mai mică. De exemplu, oamenii pot fi la fel ca pagina ta. Conexiunea este făcută de interesele comune. Nu există niciun fel de gestionare a cererilor și conexiunilor între prieteni.

Un profil, pe de altă parte, este menit să fie mai implicat și mai intim. Paginile sunt menite să gestioneze urmăriri cât mai eficiente.

Dacă pleci în vacanță, s-ar putea să te întorci la o grămadă de cereri de prietenie pe care trebuie să le parcurgi. Cu o pagină, oamenii pot apăsa doar pe butonul like și nu trebuie să-ți mai faci griji pentru nimic.

Paginile au analize

Cu o pagină de Facebook, primești tone de date despre urmăritori. Știți câți oameni au văzut pagina. Poți obține informații demografice și geografice despre cei care te urmăresc. Poți identifica foarte clar grupul țintă care te urmărește.

Aceste informații pot fi utile pentru alte strategii de promovare.

Cu un profil, nu obții nimic din toate acestea. Nici nu poți vedea câte persoane au văzut postările tale. Cea mai bună valoare pe care o ai este numărul de prieteni și cât de mult  îi place fiecăruia materialul distribuit. Nu obții date valoroase pentru o promovare ulterioară.

Facebook are un trafic mare, dar multe provocări

Facebook este o platformă mare și are potențialul de a genera tone de trafic. Există, de asemenea, o mulțime de provocări pentru marketing prin Facebook.

Marile provocări pentru a folosi platforma ca instrument de marketing sunt:

  • interzicerea contului/paginii;
  • blocarea pe o perioadă determinată a contului/paginii;
  • probleme de confidențialitate;
  • dificultăți în a atrage trafic.

Evident că sunt provocări majore. Dar cu ajutorul sfaturilor discutate în acest articol, Facebook poate deveni un instrument de marketing foarte eficient. Mai mult decât atât, poate fi transformat și într-o alternativă pentru creșterea profiturilor.

Multe studiouri fac angajări videochat. Dar când ai de ales între atâtea opțiuni, cum să o alegi pe cea mai potrivită. Noi încercăm mereu să aducem plus valoare mai întâi pentru modelele noastre.

Câștigurile unui studio videochat depind de performanța unui model. Așa că, noi am considerat că cea mai bună investiție a noastră sunt modelele cu care colaborăm.

Nu uita că formularul de contact este mereu la dispoziția ta. Cea mai bună alegere este cea pe care o vei pune în practică. Noi îți dorim realizări cât mai frumoase, indiferent de alegere.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top