skip to Main Content
0735 005 005 office[at]videochatjobs.ro
STUDIO VIDEOCHAT BUCUREȘTI
Imaginea, Sfaturi Pentru Un Model Videochat Care Vrea Să Se Afirme
Articole Recomandate Angajări

Imaginea, sfaturi pentru un model videochat care vrea să se afirme. Folosirea unor autobronzante e esențială pentru a întregi imaginea în fața unui webcam.

Contează cum arată un autobronzant pentru imaginea ta?

Cei care au folosit vreodată un autobronzant știu că vin în multe culori, în sticle sau tuburi. Majoritatea autobronzantelor din aceste zile par a fi în trei variante. Albe, transparente sau într-o nuanță de maro.

Deci, ceea ce vrem să știm este…”culoarea unui autobronzat are un impact asupra modului de funcționare?

La acest studio videochat București avem câteva informații despre această chestiune foarte importantă. În primul rând, culoarea loțiunii, a cremei sau a spray-ului nu are aproape niciun impact.

Imaginea din culoarea bronzantă pe care o vei obține este ca o loterie.

Sunt geluri transparente care îi fac pe oameni mult mai întunecați decât adevăratele loțiuni maro închis. Când vine vorba despre culoarea unui bronz din orice produs, un lucru este important. Ceea ce contează cu adevărat sunt ingredientele și formula, nu culoarea loțiunii.

Este foarte greu să apreciem calitatea acestor produse după aspectul lor.

Sigur, este posibil să-ți placă autobronzantele care sunt “frumoase”. În general, au un impact foarte redus asupra a cât de bine funcționează.

Culoarea unui produs autobronzant îți va spune, de obicei, dacă ai nevoie să porți mănuși din latex. Sau să folosești alte materiale pentru bronzare atunci când aplici.

Autobronzantele sunt notorii pentru faptul că îți schimbă imaginea palmelor tale. Acestea se vor face portocalii! Ca atare, este imperativ să te speli pe mâini după aplicarea lor.

Dacă aplici un produs care este maro închis, va trebui probabil să îți acoperi mâinile cu ceva.

Altfel, până când ai terminat aplicarea, palmele tale vor fi deja portocalii! Acest lucru nu se întâmplă, de obicei, cu produse albe, transparente sau maro deschis.

Verdictul despre culoarea autobronzantelor

Culoarea produselor, chiar din sticlă sau tub, nu îți spune cu adevărat multe despre cea pe care o va produce. Imaginea pielii tale sau despre cât de bun este produsul rămân să fie descoperite.

Ce îți spune este cât de bine trebuie să îți protejezi mâinile, astfel încât acestea să nu devină portocalii! Ce crezi în legătură cu acest subiect? Există un produs autobronzant anume care îți place mai mult?

Fetele din acest studio videochat au preferințe diverse în legătură cu acest subiect. Un model video chat trebuie să țină cont de imaginea pe care o afișează în fața clienților. În acest job este important fiecare amănunt care apare în fața utilizatorilor.

3 sfaturi pentru a îmbunătăți imaginea în experiența de bronzare

Ai aplicat vreodată un autobronzant înainte de a pleca la un studio videochat? Îți garantăm că ai trecut cu vederea cel puțin unul dintre aceste trei sfaturi de autobronzare.

Sau poate vorbim cu tine, un model non nud, care s-a întâmplat “să aterizeze” aici. Asta, după ce ai petrecut 30 de minute pe Google căutând “cum să aplic un autobronzant pentru prima dată”. Nu ești singură!

Iată trei sfaturi în acest articol de pe blog despre autobronzare. Aceste ponturi te vor ajuta să îți îmbunătățești imaginea și experiența de bronzare.

1) Asigură-te că rezervi suficient timp pentru uscare

Aplicarea autobronzantului nu este un joc de “cine îl poate aplica mai repede”. Nu este ceva ce aplici și pe urmă ieși imediat din casă.

Acum nu ne înțelege greșit. Există multe tipuri de autobronzante. Sunt diferite în consistență, culoare și cu siguranță în timpul de uscare.

De obicei, te îndrumă să aștepți aproximativ 10 minute înainte să te îmbraci. Aproximativ o oră mai târziu te vei simți complet uscată.

Poți să te dezbraci și să faci câteva ture prin casă pentru a te aerisi. Urmează acest sfat înainte de a-ți pune vreo haină curată pe tine sau să te așezi undeva.

Permite-i autobronzantului cantitatea corespunzătoare de timp pentru uscare.

2) Spală-te pe mâini imediat după ce ai terminat aplicarea produsului

Câte scuze poți avea pentru a răspunde la întrebarea “De ce mâinile tale par atât de murdare”. “Oh, eram afară și construiam castele de nisip”. Nu va dura mult până când oamenii vor începe să îți pună la îndoială capacitatea ta mentală.

Dar toată lumea a trecut prin asta. Unele autobronzante au o schimbare treptată a culorii. După aplicare, nu poți observa culoarea de pe mâini…decât cinci ore mai târziu. Atunci o să pară că ai fost într-un lac plin cu noroi, căutând aur. Jenant!

Toate produsele îți vor recomanda să te speli pe mâini cu săpun și apă caldă. O spălare completă, după ce ai aplicat propriul autobronzant. Dacă o faci direct după aplicare, poți șterge cea mai mare parte, dacă nu chiar toată culoarea rămasă.

Și alte opțiuni de aplicare sunt disponibile. Poți găsi mănuși pentru aplicarea autobronzantelor în majoritatea magazinelor de înfrumusețare. Prin folosirea mănușilor poți face o aplicare fină, uniformă, fiind reutilizabile și fără să-ți pătezi mâinile.

Folosirea unor mănuși te vor ajuta să îți păstrezi imaginea proaspătă și naturală.

3) Culoarea imediată nu este culoarea finală

Așa cum am menționat anterior, toate autobronzantele sunt diferite. Unele au un “ghid de culoare”. Acesta este doar un indiciu al modului în care va arăta bronzul.

Este o culoare închisă și este utilizat pentru a te ajuta să aplici produsul în mod uniform. Ghidul de culoare va fi spălat după primul duș. Va lăsa un aspect mult mai natural, cu imaginea uniformă, odată ce este îndepărtat.

Dacă produsul tău nu are un ghid de culori, vei vedea progresul culorii pe parcursul zilei. În unele cazuri, simți că pui o loțiune mai degrabă decât un autobronzant. Schimbarea imediată a culorii nu se va produce așa cum crezi.

Înainte de a decide să aplici un nou strat, asigură-te că ai acordat suficient timp pentru a vedea transformarea. Poți să aplici produsul noaptea și să-l lași să își facă treaba în timp ce dormi.

De obicei, sunt suficiente 8-10 ore bune pentru imaginea dorită de tine.

Dimineața când faci un duș este momentul în care culoarea atinge potențialul maxim. În acel moment poți să reevaluezi dacă ai nevoie de un alt strat de bronz. Este întotdeauna mai ușor de adăugat decât de scăzut.

Este la fel de ușor:

 • aplică în mod corect produsul autobronzant și acordă timpul necesar pentru uscare;
 • spală-te pe mâini sau folosește o mănușă care să te protejeze;
 • lasă produsul să acționeze înainte de a aplica alte straturi.

Dacă faci asta îți promitem că vei avea o experiență bună. În cele din urmă, imaginea ta va fi de o strălucire frumoasă ca de soare. Este momentul în care poți să aplici în secțiunea de angajări videochat. Un coleg va intra în contact cu tine pentru mai multe detalii. Nu mai aștepta!

Sfaturi de autobronzare pentru mâini și picioare

Vom ajunge și la sfaturile specifice pentru autobronzarea mâinilor și a picioarelor. Înainte, să trecem peste problema numărul unu pentru a obține imaginea unui bronz perfect și sigur.

Așadar, primul obstacol către bronzul perfect este găsirea produsului potrivit. Acesta trebuie să funcționeze pentru tine și pielea ta. Nu este o sarcină “potrivită tuturor”.

Nu ai deja un produs autobronzant pe care să îl alegi? Poți trece prin experiențe personale cu fiecare produs pentru a vedea ce ți se potrivește cel mai bine. Într-un videochat online, experimentele fac parte din rutina zilnică. Atitudinea ta trebuie să fie proactivă.

Unele modele video chat preferă loțiunile în locul spray-urilor. Odată ce ai ales produsul tău preferat, trecem la următoarea problemă.

Sfaturi de autobronzare pentru mâini și picioare (și alte zone greu accesibile)

Aceasta poate fi o sarcină descurajantă și, dacă nu ești familiarizată cu aceste “zone”, ai:

 • umblat pe jumătate bronzată;

sau

 • ai umblat cu axile mult prea bronzate.

Iată câteva sfaturi și trucuri care să te ajute să stăpânești bronzul și în aceste zone greu accesibile.

Nu contează dacă te bronzezi prin pulverizare sau aplici o loțiune autobronzantă. Purtarea unor bikini de culoare închisă va funcționa cel mai bine dacă nu vrei să rămâi nud.

Imaginea spatelui tău în aplicarea produselor autobronzante

E o idee bună să ai o parteneră de la un studio videochat sau un prieten care să ajute. Dar dacă acest lucru nu este posibil, poți folosi produse cu o capacitate suplimentară. Te vor ajuta să aplici produsul chiar și între omoplați.

O altă variantă este folosirea unui prosop vechi. Pune puțin produs de-a lungul suprafeței, apoi întinde-l pe toată suprafața necesar a fi acoperită.

Folosirea unei pensule cu rolă este o modalitate bună de a aplica autobronzantul pe spate. Asigură-te că o cureți, clătești și lași să se usuce înainte de utilizare. Asigură-te că folosești rolă cu burete și nu modele mai groase și mai pufoase.

Aplicarea produsului autobronzant pe față

 • pielea de pe față este mult diferită de cea de pe restul corpului;
 • dacă decizi să folosești același produs și pe față și pe corp, aplică un strat subțire. Lasă să se usuce mai întâi;
 • o zonă cu probleme este cea de lângă linia părului, în special pentru persoanele cu părul blond. O loțiune autobronzantă poate decolora părul dacă este folosită în mod necorespunzător. Pentru a preveni această problemă, aplică hidratant de-a lungul liniei părului.

Imaginea mâinilor tale după aplicarea produsului autobronzant

Spală-te pe mâini la fiecare 5 minute în timp ce aplici o loțiune de autobronzare. În acest mod, mâinile nu o să  devină portocalii, din greșeală. Poți, de asemenea, să porți mănuși medicale pentru a evita problema.

Autobronzantul în zona axilei

Nu evita aplicarea produsului în zona axilelor tale. Șterge ușor cu un prosop sau un șervețel umed după aplicare. În acest mod, vei avea un aspect mult mai realist pentru imaginea ta.

Aplicarea produsului pe coate și genunchi

 • bronzul de pe coate, genunchi și chiar glezne poate să apară mai închis sau chiar neplăcut. Acest lucru se datorează faptului că pielea este mai aspră. Este vorba de zona articulațiilor care se mișcă în mod constant;
 • fii deosebit de atentă la exfolierea și hidratarea acestor zone, înainte de aplicare;
 • hidratează pielea în mod regulat după ce folosești autobronzantul. Astfel, produsul o să dureze mai mult pe pielea ta;
 • aplică mai puțin produs în zonele uscate ale pielii tale. Abundența de celule moarte ale pielii din jurul zonelor uscate va înmuia loțiunea. Atât de rapid, încât uneori aceste zone devin portocalii.

Există zone pe care nu le-am acoperit? Ai sfaturi sau trucuri suplimentare care au funcționat pentru aceste servicii? Ne-ar plăcea să îți auzim sfaturile legate de produsele autobronzante pentru mâini și picioare!

Ce să faci atunci când imaginea ta devine “portocalie”

Toate modelele dintr-un București videochat studio se străduiesc pentru bronzul perfect, fără cusur. Cu o frumoasă tentă de bronz care le face să arate mai ușoare și cu 3 ani mai tinere. Sunt bani folosiți cu folos pentru imaginea visată de tine.

Avantajul autobronzării este că majoritatea greșelilor încep să se estompeze în câteva zile. Dar, uneori, utilizezi greșit produsul și imaginea ta este prea portocalie. Sau o să ai probleme cu diverse dungi ori zone decolorate.

Am pregătit o listă de sfaturi folosite de alte modele videochat. Vrem să previ eventualele greșeli care pot să apară în cursul procesului de autobronzare.

Nimeni nu vrea să iasă în public dacă se confruntă cu o “autodistrugere” a produsului de bronzare. Majoritatea acestor sfaturi sunt remedii pe care le ai în casă, din produse pe care probabil le folosești deja.

Lămâie, vodcă, bicarbonat de sodiu și apă oxigenată

Pentru a “lumina” rezultatele unui autobronzant, aplică suc de lămâie pe corp. De asemenea, te poți freca pe mâini cu o felie mică de lămâie pentru a îndepărta petele de loțiune. Multe modele dintr-un studio videochat online au făcut asta și funcționează destul de bine.

Pentru a reduce aspectul unui bronz greșit aplicat, începe să freci ușor vodkă pe pielea ta. Adaugă o cantitate mică de bicarbonat de sodiu pe o bucată de material textil, umezită. Freacă într-o mișcare circulară în zonele pe care le vrei perfecționate.

Nu numai ca bicarbonatul de sodiu va aduce un efect de albire, dar și exfoliază pielea.

Ajunge prea mult produs sub unghii, pe mâini, picioare sau pe unghiile picioarelor? Aplică apă oxigenată pe zonele afectate pentru a stimula culoarea să se estompeze.

Piatră ponce, burete lufa, prosop, zahăr sau sare

Loțiunile autobronzante afectează stratul superior al pielii tale. Astfel, eliminarea celulelor moarte ale pielii vor determina petele să se estompeze. Freacă ușor o piatră ponce pe palmele tale pentru a elimina reziduurile de loțiune.

Folosește un burete lufa pe care să îl freci ușor pe pielea de pe mâini. Concentrează-te acolo unde vrei să elimini loțiunea autobronzantă. De asemenea, poți folosi un prosop umed pentru a elimina resturile portocalii rămase în urmă.

Natura abrazivă a granulelor de zahăr sau sare ajută la eliminarea petelor autobronzante pe mâinile tale. Pur și simplu umezește-ți mâinile și freacă-le cu zahărul/sarea care este la îndemână.

Ai vreun remediu pentru a rezolva aceste probleme? Nu este prezentată mai sus? Distribuie sfaturile tale în secțiunea de comentarii de la acest articol.

Arsura solară și imaginea după un asemenea eveniment nefericit

Nu știai că e posibil să ai o arsură solară într-o zi înnorată sau când te afli pe o pârtie? Cu siguranță, te poți trezi cu o arsură solară chiar și atunci când nu strălucește intens.

Este normal să asociem zilele calde și însorite cu arsurile solare.

Dar poți suferi de arsuri solare severe și în lunile de iarnă. De fapt, 87% din razele soarelui pătrund prin nori și ceață. Cele mai grave arsuri solare se întâmplă atunci când le aștepți cel mai puțin.

Razele UV (radiații ultraviolete) sunt emise de soare. Acestea sunt responsabile pentru schimbarea culorii pielii noastre. Acest lucru duce la crearea bronzului, a arsurii sau chiar a unui cancer de piele din cauza supraexpunerii.

Există două tipuri de raze UV de care trebuie să știi:

 • razele UVB sunt cauza schimbării imediate a culorii pielii. În funcție de gradul de expunere, obținem un bronz sau o arsură;
 • razele UVA pătrund adânc în piele. Acestea sunt un produs nu doar al soarelui direct, ci al întregii lumini naturale. Lumina este capabilă să ajungă pe piele prin sticlă, nori sau smog. Acestea sunt razele care pot fi găsite și în aparatele de la solar.

Dacă vei petrece o zi afară, trebuie să acorzi atenție norilor de pe cer. Diferitele tipuri blochează mai multe raze UV decât altele. Norii gri permit să pătrundă doar 32% din raze. Norii albi și pufoși sunt mai periculoși. Permit trecerea a 89% din razele soarelui!

Deci, chiar dacă este înnorat, acoperă-te.

Cealaltă concepție greșită comună este că zilele reci și cu zăpadă te țin în siguranță de razele soarelui. Cu toate acestea, specialiștii susțin că lumina soarelui ce reflectă zăpada poate dubla forța razelor UV.

Din păcate, și altitudinea are efect asupra expunerii la soare. Cu cât ești mai sus, cu atât expunerea este mai mare la razele UV. De fapt, rezistența razelor UV crește cu 4% la fiecare 1.000 de metri în plus în înălțime.

Evitarea arsurilor solare într-o zi rece

Nu poți să locuiești în casă cu perdelele trase pentru tot restul vieții. Nu poți scăpa de razele solare UV. Dar, ceea ce poți face este să fii pro-activă și preventivă.

Ar trebui să aplici o protecție solară cu generozitate, nu doar în zilele însorite, ci în fiecare zi. Dacă vei lucra afară într-o zi înnorată, asigură-te că te vei acoperi, purtând una din pălăriile tale fashion.

Nu credem că clienții dintr-un videochat vor aprecia imaginea unui model video chat cu arsuri solare. La acest studio videochat București ne preocupă sănătatea ta. Timpul de muncă nu trebuie să fie periclitat de eventualele “accidente” care pot avea loc.

Deja te bazezi pe produsele autobronzante pentru a-ți oferi strălucirea dorită. Nu există niciun motiv să-ți distrugi pielea prin expunerea la soare.

Indiferent de locul în care ești sau cât de “însorit” este afară.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top