skip to Main Content
0735 005 005 office[at]videochatjobs.ro
STUDIO VIDEOCHAT BUCUREȘTI
Îngrijirea, Cum Să Faci Față Provocărilor Zilnice Dintr-un Studio Videochat
Articole Recomandate Angajări

Îngrijirea, cum să faci față provocărilor zilnice dintr-un studio videochat. Videochat-ul nu se rezumă doar la distracție, jocuri sau cadouri fashion.

Îngrijirea personală este importantă pentru o carieră de succes

Videochat-ul este plin și de provocări de sănătate mintală precum singurătatea, izolarea și secretul. În calitate de model videochat te confrunți cu provocarea de a lucra pentru tine.

Însă, trebuie să te ocupi și de stigmatul societății în ceea ce privește job-ul tău. Trebuie să păstrezi un secret, chiar și în fața celor mai apropiați prieteni și membri ai familiei.

Nu e de mirare că multe fete renunță în câțiva ani și se întorc la fosta lor activitate.

În acest timp, poți dezvolta și exacerba tot felul de tulburări datorate izolării sociale. Anxietate, anxietatea socială, depresia pot deveni, din păcate, foarte prezente. Mai ales atunci când tot ce faci este să interacționezi online în loc de “lumea reală”.

Când îți petreci timpul în videochat, mintea ta este ocupată în permanență. Caută idei despre ce trebuie să facă în următoarea tură. Începi să te separi de viața anterioară, de lucrurile pe care le făceai și de oamenii cu care erai.

Să trăiești în fiecare zi cu acest secret, cu ceea ce faci toată ziua, îți poate afecta stărea ta. Poate duce la burnout, consum de substanțe și abuz. Toate acestea te pot trimite într-o zonă întunecată.

Deci, ce poți face pentru a combate acest lucru? Presupunem că beneficiile pe care le ai din videochat sunt mai consistente.

Evită izolarea completă de vechii prieteni, nu renunța la activitățile tale

Izolarea și apelarea la singurătate nu fac decât să te înstrăineze și mai mult. O să te blochezi în cutia ta auto impusă. Este o idee bună să te întâlnești cu vechii tăi prieteni. Nu trebuie să îți schimbi prea repede viața și prea curând.

Dacă mergi la o clasă de exerciții fizice sau practici altă activitate, continuă cu ele. Nu e cazul să ajungi să te simțiți ca și cum ai fi complet ruptă de lume. Orele petrecute într-un studio videochat București nu are de ce să îți afecteze viața.

Trebuie să păstrezi o anumită normalitate în lumea ta, pentru ca îngrijirea ta mentală să nu sufere. În plus, exercițiile fizice sunt excelente pentru echilibrarea și îmbunătățirea stării de spirit!

Program zilnic care să includă timp petrecut cu ceilalți și îngrijirea de sine

A avea consecvență în viața ta zilnică te va ajuta să te simți încrezătoare și în control. Stabilește un timp între turele de la videochat pe care să îl aloci pentru tine. Îngrijirea ta este atât de importantă când te ocupi de o activitate într-un București studio videochat.

În plus, petrecerea timpului cu ceilalți îți va asigura o viață mai bună, în ansamblu. Moderația este esențială. Asta, chiar dacă ești tentată să îți dedici tot timpul de muncă și energia pentru videochat. Veniturile vor începe să crească, iar ideea poate încolți.

În timp ce socializezi prin videochat, ai nevoie și de interacțiuni prietenoase adecvate, față în față. Nu subestima impactul pe care îl are asupra psihicului tău.

Împărtășește-ți secretul cu cineva în care poți avea încredere

Menținerea acestei duble vieți este grea. Presiunea este pe tine și poate crea multă durere și suferință. S-ar putea să nu o simți chiar de la început. O să fii încântată și ocupată de ceea ce înseamnă să câștigi mulți bani.

Cu toate acestea, la un moment dat, entuziasmul se va stinge. S-ar putea să rămâi cu câteva probleme nerezolvate despre job. Despre valoarea ta și despre acest secret pe care trebuie să îl păstrezi față de ceilalți.

Unele modele de video chat pot avea noroc, informând părinții, dar majoritatea vor ține la secret. În acest caz, este o idee foarte bună să găsești un consilier în care să ai încredere.

În acest mod poți aborda unele dintre problemele tale emoționale. Poate să te ajute și un jurnalul sau un prieten bun în care să ai încredere. Scopul este să nu păstrezi ascunse emoțiile și să le exprimi într-un mod sănătos.

Burnout-ul: sfaturi esențiale legate de îngrijirea în videochat

Videochat-ul nu este o activitate ușoară, știm cu toții acest lucru. Ești nevoită să te ocupi de cerșetori, escroci și oameni îngrozitori din toată lumea. Între timp, trebuie să abordezi cu atenție fiecare posibil nou client.

Videochat-ul se încadrează sub umbrela de job care ajută oamenii. Este activitatea în care se alocă multă energie emoțională spre clienții tăi.

Prin urmare, epuizarea este destul de frecventă în domeniul de videochat. O să vezi fete care își iau zile libere de la webcam, poate chiar luni. Acestea s-au extins prea mult de dragul spectatorilor și au neglijat îngrijirea de sine.

Deci, de ce este nevoie pentru a gestiona cu succes burnout-ul? Cum poți menține, în același timp, o prezență constantă și un câștig suficient?

Limitele activității de videochat

Trebuie să ai așteptări realiste de la tine și să stabilești limite ferme cu privire la ceea ce vei face. Cât de des vei fi în direct și cât de disponibilă vei fi în afara videochat-ului.

Se constată că activitatea din afara programului este adesea cea mai dificilă parte. S-ar putea să simți că dacă nu acorzi membrilor tăi suficientă atenție între sesiuni vor uita de tine.

Poate că este o situație adevărată în cazul unor membri. Cu toate acestea, cei mai mulți vor înțelege că ai nevoie de timpul tău privat. Vor înțelege că ai nevoie de timpul tău pentru a te reîncărca și a avea propriile tabieturi.

Nu poți să faci constant actualizări ale stării pe Twitter și să postezi non stop poze sexy. Membrii care nu suportă asta sunt cei care așteptă întotdeauna prea multe de la tine.

Sunt cei care îți vor împinge limitele dincolo de suportabil.

Trebuie să realizezi cât de multă conexiune în afara videochat-ului este bună pentru tine. Rămâi consecventă acestui program și nu te abate de la el. Limitele sunt atât de cruciale. Se garantează liniștea sufletească atunci când granițele  personale nu sunt traversate de membri.

Cum îi poți anunța despre noile tale decizii? Poți fi directă și să spui că nu vei fi pe Twitter mult în afara unui studio videochat București.

Poți să le transmiți că ești liberă în weekend de la social media, sau că nu răspunzi la mesaje. O modalitate indirectă este pur și simplu să îți iei liber. Aștepți apoi ca membrii să se prindă și să nu își facă așteptări.

Limitele personale ferme echivalează cu atitudinea sănătoasă.

Îngrijirea personală: cum te destinzi între sesiunile de videochat

S-ar putea să te gândești la îngrijirea personală ca la o cadă plină cu bule. Sau la o sesiune fashion de shopping ori un masaj relaxant. Toate acestea sunt cu adevărat eficiente, dar îngrijirea poate lua forme foarte diverse.

Îngrijirea poate fi și o plimbare relaxantă în oraș sau într-un parc. S-ar putea să te deconectezi de la social media și telefon pentru o zi. Experimentează o zi fără legături cu lumea virtuală.

Îi oferi propriului corp odihnă, nu doar fizică, ci și emoțională și mentală. Poți să suni sau să trimiți mesaje unui prieten cu care nu ai vorbit de ceva timp. Nu uita de beneficiile aduse de o carte bună citită lângă o ceașcă de ceai.

Îngrijirea poate lua forme diferite pentru toată lumea. Este important să îți pui nevoile pe primul loc și să te îngrijești de propria ta bunăstare.

Te poți gândi la îngrijirea personală ca la o investiție în cariera ta de videochat. Cu cât este mai bună îngrijirea, cu atât poți obține mai multe fără epuizare. Evită burnout-ul care în cele din urmă te poate împinge la renunțare.

Burnout-ul nu este plăcut, din păcate, fiind prezent și în acest domeniu de activitate. Este greu să te întorci într-un videochat studio după un asemenea moment. S-ar putea să te cuprindă resentimentele, lipsa de motivație și de dorință.

Nu mai dorești să te plasezi din nou în locul din care ai plecat. Cea mai bună cale de a ieși din această situație este de a încerca să o eviți, în primul rând.

Ai grijă de nevoile tale fizice de bază

De exemplu, să îți acorzi prioritate somnului, să ai un program de videochat mai strict. Ai grijă să mănânci bine. Evită alimentele nesănătoase și mâncarea emoțională.

Știm că poate părea într-adevăr atrăgător să tot comanzi după o lungă sesiune de videochat. Însă această activitate îți poate scurge toată energia, ducând la creșterea în greutate.

Asigură-te că mergi la medic pentru verificări periodice. Ia orice vitamine/suplimente care te fac să te simțiți mai bine. Încearcă să folosești colagen pentru pielea, părul și unghiile tale sănătoase. Pentru un somn liniștit poți apela la melatonină.

Exercițiile fizice sunt o componentă cheie pentru îngrijirea de sine. Fie că mergi la sală, faci cursuri sau pur și simplu te plimbi zilnic.

Îngrijirea emoțională pentru a te simți bine și a-ți menține starea de spirit

Instabilitatea câștigului din videochat și natura fluctuantă a industriei afectează stabilitatea emoțională. Adăugarea “camming high” după o noapte lungă este o rețetă pentru un dezastru emoțional.

La ce modalități poți apela pentru a contracara acest lucru? Ia-ți timp pentru a te relaxa și a reflecta asupra zilei. Poți medita, scrie un jurnal sau petrece timp pentru un hobby relaxant.

Poți să apelezi la colegele tale dintr-un studio videochat online sau la un prieten de sprijin. Dacă ai avut o zi proastă în videochat, acesta poate fi leacul pentru tine.

Observi că te simți rău în mod constant? Poate ar fi o idee bună să te adresezi unui consilier. Îți poate îmbunătăți starea de spirit foare mult. Atenție la auto-medicație, droguri sau alcool.

Deși pot aduce alinare pe termen scurt, nu vor fi deloc bune pentru tine pe termen lung.

Îngrijirea de sine mentală poate acoperi activități în afara videochat-ului. Acestea îți pot aduce fericire și te vei simți stimulată mental.

Videochat-ul nu este tocmai cea mai stimulantă muncă din punct de vedere mental. Astfel, trebuie să ai grijă de acel aspect în afara activității.

Să stai cu prietenii, să citești cărți interesante, poate chiar să te întorci la școală. Toate includ starea ta mentală de bine. Este vorba despre a ști că există ceva în afara bulei din videochat.

Combinația dintre granițele personale puternice și îngrijirea constantă va face minuni. În acest mod se va preveni un posibil “burnout”. Te vei putea bucura mai mult de videochat, fără să te pierzi în diverse trăiri.

Dacă mai ai sfaturi personale, le poți împărtăși mai jos!

Depășirea geloziei în lumea videochat-ului

Job-ul tău necesită să fii în competiție pentru atenția membrilor cu alte mii de fete. Orice sentiment de gelozie care ar putea apărea este absolut normal.

Vezi alte fete cum primesc bani în plus și cadouri atunci când tu ai avut o noapte proastă. Este ultimul lucru pe care vreuna dintre voi vrea să experimenteze. Cu toate acestea, este realitatea viedochat-ului.

Trebuie să îți schimbi gândirea pentru a avea o carieră lungă și de succes în videochat.

Nu urmări alte fete și limitează-ți timpul pe rețelele de socializare

Este o obișnuință să mergi online și să urmărești alte fete. Fie din plictiseală, fie pentru a vedea ce fac celelalte fete și cât de bine petrec ele.

Este perfect în regulă, dacă o faci cu moderație. Poate fi o modalitate minunată de divertisment și chiar poți plăti fetele dacă te simți generoasă.

Se pare că provoacă multă nesiguranță și sentimente de gelozie. Poți vedea cu proprii tăi ochi când o fată primește o mulțime de bani și atenție.

Începi apoi ciclul de comparație și nesiguranță. Te îndoiești de tine și de abilitățile tale. Chiar te temi să te autentifici, pentru că nu simți că poți face ceva. Același lucru se poate întâmpla și cu rețelele de socializare.

Vezi selfie-uri perfect alese și capturi de ecran cu câștigurile masive ale altor fete. Toate acestea nu poate genera decât negativitate. Mai ales dacă deja te descurci și simți că nu ești suficient de bună.

Sau că nu vei fi niciodată suficient de bună.

Comparația este hoțul de bucurie. A urmări alte fete și a vedea cât de bine se descurcă nu te avantajează în niciun fel. Nu știi ce se întâmplă în spatele camerei.  Îți provoacă doar nesiguranță, pierdere de timp și îți îndepărtează atenția de la tine.

Nu fii posesivă asupra membrilor tăi

Să spunem că ai obiceiul de a urmări alte fete dintr-un studio videochat, înainte sau după tura ta. Ce se poate întâmpla?

Poți observa că unul dintre urmăritorii tăi este în direct cu o altă fată. Și mai grav, vezi că îi oferă sume mai mari de bani decât ție. Acesta este un scenariu de groază pentru orice fată dintr-un studio videochat.

Pot să apară sentimentele de gelozie și poți deveni destul de enervată. Un lucru de reținut este că membrii nu sunt legați de tine. Au voie să dea bani oricui doresc și să fie online atunci când tu nu ești.

Dacă respecți prima regulă nu ar trebui să experimentezi această situație foarte neplăcută.

Cu toate acestea, dacă se întâmplă, inspiră adânc pentru câteva momente. Realizează că persoana de pe cealaltă parte a ecranului are propria viață. Ia propriile decizii în privința banilor pe care îi oferă.

Chiar dacă ești supărată pe el, nu te va ajuta de niciun fel. De fapt, poate înstrăina chiar membrul pe care dorești să îl păstrezi. Așadar, să rămâi offline atunci când nu faci videochat este o soluție foarte bună.

Poți preveni multă gelozie și furie inutilă.

Descoperă abilitățile pentru îngrijirea mentală în caz de gelozie sau nesiguranță

Nu suntem perfecți. Tentația de a verifica alte fete sau vârfurile din domeniu poate fi uneori prea puternică pentru a rezista.

Ce faci când vezi o fată care se descurcă bine sau vorbește cu clientul tău generos? Iată câteva dintre lucrurile pe care le poți face pentru a te simți mai bine. Cum poți fi mai puțin reactivă emoțional.

O strategie grozavă este să te detașezi și să îți schimbi gândurile spre altceva. De exemplu să mergi la o plimbare, să îți aranjezi camera, să-ți faci unghiile, să gătești etc.

Modifică-ți gândurile și îndepărtează-te de situația care îți poate cauza neplăceri.

Dacă acest lucru nu funcționează, încearcă să lucrezi la sentimentele tale. Poate vei ajunge cu adevărat la motivul pentru care reacționezi în acest fel.

Poți scrie un jurnal sau să vorbești cu cineva care susține acest lucru. Simți că sentimentele tale de nesiguranță și gelozie îți preiau viața și gândurile? Poate fi timpul să vorbești cu un terapeut care te va putea ajuta.

Există, de asemenea, multe alte modalități de a te ajuta prin îngrijirea constantă. Videochat-ul este dur și poate juca într-adevăr un rol în respectul de sine.

Acordă-ți timp pentru a avea grijă de tine!

Ți-am stârnit curiozitatea? Vrei să oferi aceste servicii clienților noștri pentru a câștiga mulți bani? Accesează secțiunea de angajări videochat pentru a intra în contact cu noi.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top