skip to Main Content
0735 005 005 office[at]videochatjobs.ro
STUDIO VIDEOCHAT BUCUREȘTI
Îngrijirea Pielii, Variantele La îndemână Pentru Imaginea Dorită La Videochat
Articole Recomandate Angajări

Îngrijirea pielii, variantele la îndemână pentru imaginea dorită la videochat. Într-un studio videochat București, atitudinea îți este dată și de pielea ta.

Cele 5 opțiuni puternice pentru îngrijirea pielii sănătoase

Probabil ai auzit și despre beneficiile actuale ale antioxidanților. Eliminarea radicalilor liberi care pot provoca stres oxidativ și fotolezare indusă de UV. Un model videochat trebuie să știe despre toate aceste pericole și beneficii.

Probabil ști ce antioxidanți trebuie să cauți în produsele pentru îngrijirea pielii. Cu toate acestea, protejarea pielii împotriva razelor UV dăunătoare este, de asemenea, o sarcină interioară.

Consumi anumiți antioxidanți ca parte a regimului tău zilnic sau a regimului suplimentar. Ei pot ajuta la susținerea apărării pielii tale împotriva soarelui. Pentru un bronz perfect în fața unui webcam nu trebuie să te expui razelor soarelui. Poți apela la soluția unor autobronzante, perfecte și pentru un model video chat non nud.

Ce este fotoîmbătrânirea și cum pot ajuta antioxidanții

Fotoîmbătrânirea pielii este rezultatul stresului oxidativ cauzat de radiațiile UV. Pielea ta produce în mod natural antioxidanți. Cu toate acestea, pe măsură ce pielea ta îmbătrânește, aceste niveluri de antioxidanți adesea scad.

Acesta e motivul pentru care reumplerea nivelurilor de antioxidanți pentru îngrijirea pielii este necesară. Atât topic, cât și intern, pentru a avea un efect profund asupra sănătății generale a pielii.

Atunci când sunt ingerați, antioxidanții pot proteja pielea împotriva fotoîmbâtrânirii. Atât prin absorbția razelor UV, cât și prin prevenirea deteriorării radicalilor liberi induși de UV.

În acest articol de pe blog vom prezenta cinci dintre cei mai buni antioxidanți:

1. Astaxantina

Acest antioxidant cu nume științific a devenit în ultima perioadă un favorit pentru fanaticii de îngrijirea pielii. Este recunoscut prin nuanța sa roz-roșie.

Astaxantina este un carotenoid care provoacă culoarea roșie/roz în alge roșii, precum și în fructe de mare. De exemplu, somon, creveți sau homari. Carotenoizii, un subgrup de antioxidanți, oferă beneficii similare ca ceilalți omologi ai lor antioxidanți.

Toți antioxidanții acționează împotriva daunelor provocate de razele ultraviolete în același mod. Contracarează radicalii liberi de oxigen din piele, care sunt cauzați de lumina soarelui.

Cercetările au confirmat capacitatea excepțională a astaxantinei de a ajuta pielea să gestioneze problemele. Numeroase studii comparative ale astaxantinei și a altor antioxidanți au fost realizate.

Acestea au arătat că este antioxidantul superior în promovarea fibroblastelor dermice. Sau, ceea ce ajută la crearea celulelor pielii, elastină și colagen.

Efectul de luptă împotriva radicalilor liberi a astaxantinei este de până la 1.000 de ori mai mare. Se realizează o comparație a celorlalți “colegi” antioxidanți ai săi.

Luată pe cale orală, astaxantina s-a dovedit că gestionează leziunile pielii cauzate de soare.

2. Îngrijirea pielii cu ajutorul vitaminei C

Vitamina C este un antioxidant solubil în apă, care poate fi găsit în celulele pielii. Acționează ca prima apărare împotriva radicalilor liberi găsiți în sânge și plasmă.

Spre deosebire de majoritatea celorlalte mamifere, oamenii nu își pot produce propria vitamină C. Prin urmare, trebuie să o consume. Nu numai că oamenii nu o produc în mod natural, dar este ușor să se consume în organism.

De exemplu, atunci când pielea este neprotejată împotriva expunerii la radiații UV prelungite. Rezervele naturale de vitamina C din stratul epidermic încep să se epuizeze.

Vitamina C este, de asemenea, o componentă necesară a procesului natural de producere a colagenului. Colagenul e tocmai ceea ce menține pielea noastră să pară sănătoasă și tânără. Cercetările au confirmat o legătură directă între aportul mai mare de vitamina C și aspectul sănătos al pielii.

Diverse studii au descoperit că aportul crescut de vitamina C, prin fructe sau legume. are multiple beneficii. Crește nivelul de antioxidanți. Poate promova elasticitatea, tonusul și textura pielii, reducând liniile fine și ridurile.

Pentru un model într-un București videochat studio tonusul pielii este deosebit de important. În acest job de viitor, în care câștigi bani foarte ușor, prima zi de videochat trebuie să fie memorabilă.

Însă, până a ajunge acolo, nu uita să accesezi secțiunea de angajări videochat. Aceasta a fost special realizată pentru a putea intra în contact cu noi. În acest video chat București ne asigurăm că îngrijirea pielii tale este pusă pe primul loc.

Care sunt cele mai bune alimente bogate în vitamina C pentru a fi încorporate în meniul tău? Includem aici legume precum ardeiul roșu sau verde, broccoli, varza sau fructele. Inclusiv portocale, grapefruit, căpșuni și kiwi.

3. Vitamina E

Un alt antioxidant crucial care funcționează intern pentru îngrijirea pielii este vitamina E. Ajută la gestionarea daunelor aduse enzimelor și membranelor celulare. De asemenea, previne radicalii liberi să dăuneze pielii, atunci când sunt activi.

Care sunt cele mai bogate surse alimentare de vitamina E? De exemplu, spanacul, nucile, cerealele integrale și uleiul de măsline. Alte studii au confirmat efectele benefice ale vitaminei E.

Atât în protejarea daunelor provocate de soare, cât și în îmbătrânirea pielii.

4. Beta-carotenul

Beta-carotenul funcționează în moduri similare cu astaxantina. Kale și cartofii dulci sunt unele dintre resursele alimentare de top ale antioxidantului.

Cercetările au arătat că un aport crescut de beta-caroten sprijină în mod semnificativ îngrijirea pielii. Asta duce la o piele mai fină și cu o elasticitate crescută.

Este capabil să facă acest lucru absorbind direct razele UV, la rândul lor, prevenind afectarea celulei. Beta-carotenul se găsește abundent în morcovi, ardei și alte plante și fructe de culoare portocalie.

5. Resveratrolul

Acești compuși colorați sunt oferiți de zmeura și vinul roșu. Sunt, de asemenea, extrem de benefici pentru îngrijirea pielii. S-a demonstrat că resveratrolul ajută la gestionarea efectelor cauzate de razele UV.

Pot fi utili în prevenirea semnelor de îmbătrânire a pielii. Care sunt cele mai bune alimente pe care să le consumi pentru a-ți îmbunătăți aportul de resveratrol? Includem aici strugurii, alunele, afinele, ciocolata neagră și vinul roșu.

O dietă bine echilibrată, cu o mare varietate de fructe și legume proaspete. Este modalitatea excelentă de a te asigura că beneficiezi de toți antioxidanții, vitaminele și mineralele necesare.

Corpul tău are nevoie de toate acestea pentru a rămâne sănătos și protejat. Cu toate acestea, nicio cantitate de alimente nu va înlocui protecția solară prin soluții speciale.

Ai descoperit că nu beneficiezi suficient de acești antioxidanți din alimentația ta de zi cu zi? Vrei doar să ajute la sprijinirea corpului tău pentru îngrijirea pielii? Poți lua în considerare un supliment alimentar.

Dacă ești gravidă, alăptezi sau iei alte medicamente, consultă medicul înainte de a începe rutina. Este întotdeauna optim să te consulți cu un furnizor de servicii medicale.

Mai ales atunci când vrei să vezi ce suplimente sunt potrivite pentru tine.

Cele mai bune 7 ingrediente pentru îngrijirea pielii

Care este principalul obiectiv pentru îngrijirea pielii avut în comun de aproape toată lumea? Acela de a încetini semnele îmbătrânirii pielii. Să spunem adevărul. Cu toții trebuie să îmbătrânim! Este doar o parte frumoasă a vieții.

Iar pielea îmbătrânită nu este un lucru rău. Cu toate acestea, tenul care îmbătrânește într-un mod sănătos este un obiectiv demn de urmat. Pentru un model dintr-un studio videochat, inclusiv pe social media aspectul pielii este esențial. Într-o lume digitalizată, poți câștiga venituri suplimentare și prin bitcoin. Merită să încerci orice!

Am aflat ingredientele pentru îngrijirea pielii care trebuie să intre în rutina ta zilnică. În cele ce urmează o să găsești primele șapte opțiuni pe care să le încorporezi:

1. Factorul de protecție solară

Nu este de mirare că această soluție esențială a pielii a ajuns pe lista de must-have-uri. Există o mare cantitate de informații și studii care dovedesc cât de importantă este protecția solară.

Cu toate acestea, atât de mulți dintre noi neglijăm să folosim acest factor de protecție solară, zilnic. Deși soarele ne oferă o doză sănătoasă de vitamina D, expunerea la razele ultraviolete poate fi dăunătoare.

Iar pericolele expunerii neprotejate la soare nu variază în funcție de rasă sau vârstă. Toți trebuie să folosim factori de protecție solară, în fiecare zi.

Cancerul de piele nu este singura consecință posibilă a neglijării protecției solare. Face ravagii și pe pielea noastră. Protecția solară este unul dintre primii și cei mai importanți pași de făcut într-o rutină antiîmbătrânire.

Nu ești niciodată prea tânără sau prea bătrână pentru a începe să folosești produsele. Expunerea la UV poate duce la semne ale îmbătrânirii pielii. Inclusiv la pete întunecate și o descompunere a colagenului, ceea ce duce la linii fine și riduri.

Protecția solară pe care o utilizezi ar trebui să includă o protecție cu spectru larg. Trebuie să te protejezi împotriva razelor UVA și UVB. FPS-ul trebuie să fie de 30 sau mai mare și rezistent la apă. Nu îți face griji!

Hainele tale fashion pregătite pentru plajă nu vor avea de suferit.

Iar formula trebuie să fie aplicată în fiecare zi când ieși afară din casă sau dintr-un studio videochat. Această rutină trebuie să includă și lunile cu vreme rece dar și zilele în care soarele nu este vizibil.

Peste 80% din razele UV încă pătrund prin nori și îți pot afecta pielea. Astfel, îngrijirea pielii zilnic, indiferent de anotimp, este importantă.

Variantele de pe piață, în funcție de preferințele tale

Ești îngrijorată de ingredientele dintr-o soluție pentru protecție solară tradițională? Aceasta este cunoscută și sub denumirea de protecție solară chimică.

12 din cele 16 ingrediente active din protecția solară utilizată în SUA nu au date suficiente. Nu pot susține afirmațiile de siguranță ale acestora. Inclusiv oxibenzona, octinoxatul, salicilatul de octil, octocrilena, homosalatul și avobenzona.

Nu au fost testate în mod adecvat pentru siguranța umană. S-a dovedit și că multe protecții solare chimice sunt dăunătoare oceanelor și faunei sălbatice oceanice. De exemplu, recifele de corali.

Se recomandă apelarea la o protecție solară pe bază de zinc. Chiar și cei cu o piele sensibilă o pot folosi în siguranță. Zincul este considerat a fi un ingredient fizic pentru protecția solară.

Blochează fizic razele UV de la deteriorarea celulelor pielii.

Protecțiile solare chimice funcționează prin schimbarea razelor UV în căldură. Mai apoi, se eliberează căldura de pe pielea ta.

2. Antioxidanții

Antioxidanții ajută la neutralizarea radicalilor liberi de la stresul oxidativ, inflamația și razele UV. Neutralizarea radicalilor liberi cu antioxidanți îmbunătățește prevenirea fotoîmbătrânirii.

Se recomandă folosirea unui ser antioxidant în fiecare dimineață.

O variantă comună recomandată de experții în piele este vitamina C. Ajută la formarea de colagen în piele. Mai mult, stabilizează colagenul pe care îl ai deja, tratând și prevenind hiperpigmentarea.

Factorii de stres din mediu, ca de exemplu poluarea, pot duce la deteriorarea oxidativă. Aplicarea de antioxidanți topici ajută la prevenirea deteriorărilor ulterioare. De exemplu, petele brune, liniile fine și ridurile.

Alți antioxidanți stelari de luat în considerare sunt astaxantina, CoQ10 și vitamina E.

3. Îngrijirea pielii cu ajutorul retinoizilor și bakuchiolului

Multi experți au fost de acord că retinoizii pot juca un rol foarte important în îmbătrânirea sănătoasă. Dacă nu știai, retinoizii sunt derivați ai vitaminei A.

Studiile arată că aceștia joacă un rol semnificativ într-o multitudine de beneficii pentru îngrijirea pielii. Inclusiv reducerea liniilor și a ridurilor și în prevenția apariției petelor întunecate.

Se atestă că retinoizii sunt “sfântul graal” pentru aproape orice dermatolog. Retinoizii cresc cifra celulară pentru a exfolia porii înfundați. De asemenea, reduc și aspectul liniilor fine, fiind și tratamente fabuloase pentru acnee.

Ești în căutarea unei alternative naturale la retinoizi? Poți apela la servicii benefice oferite din extractul unei plante, bakuchiolul. Un studiu recent a arătat că această opțiune naturală este la fel de eficientă.

Este cunoscut că are efecte similare antiîmbătrânire ca retinolul, fiind mai puțin iritantă.

5. Peptide

Ai descoperit că pielea ta își pierde fermitatea? Se recomandă utilizarea peptidelor. Peptidele sunt aminoacizi cu lanț mic care ajută la formarea colagenului, elastinei și keratinei. Acest produs poate duce la o piele mai fermă și mai netedă.

Să ținem cont că aplicarea topică a colagenului nu are niciun efect asupra pielii, în afară de hidratare. Găsește  ingrediente care ajută la producerea de colagen în mod natural. Aceasta este o modalitate excelentă de a recâștiga o fermitate a pielii tale.

6. Alfa Hidroxi Acizi (AHA)

Atât AHA-urile cât și BHA-urile (beta hidroxi acizii) sunt considerați a fi substanțe exfoliante. Descompunerea chimică ajută la eliminarea celulelor moarte ale pielii, murdăriei, resturilor și sebumului în exces.

În timp ce exfoliază pielea, AHA-urile și BHA-urile ajută la stimularea creșterii de celule noi. De asemenea permit o mai bună absorbție a produsului, restabilind hidratarea.

AHA-urile sunt mai benefice pentru pielea matură, mai degrabă decât BHA-urile. Cele din urmă tind să fie mai bune pentru pielea mai tânără, predispusă la acnee.

Pentru pacienții mai în vârstă și cei cu piele mai uleioasă, se adaugă un AHA bonus. Atât pentru exfoliere, cât și pentru îmbunătățirea texturii și tonusului pielii. Utilizarea agenților de exfoliere ajută ingredientele pentru îngrijirea pielii să pătrundă mai adânc în piele. Ceea ce înseamnă că efectele lor vor fi sporite.

AHA ajută, de asemenea, la stimularea producției de colagen și elastină. De asemenea, ajută la eliminarea celulelor moarte ale pielii și luminează tenul, în general.

7. Acidul hialuronic în tratamentele pentru îngrijirea pielii

Acidul hialuronic este ca aurul atunci când vine vorba despre hidratare. Este un zahăr natural care reține apa în colagen. Ca să nu mai vorbim că poate reține de până la o mie de ori greutatea sa în apă, blocând-o.

Acidul hialuronic oferă pielii deshidratate o “explozie” de umiditate. Ajută la umflarea pielii și la umplerea liniilor fine.

Ca în cazul colagenului, cantitatea de acid hialuronic care se produce în mod natural în corpul nostru scade. Odată cu înaintarea în vârstă, corpul nostru produce mai puțin acid hialuronic.

Aplicarea acestui produs de actualitate ajută pielea să fie hidratată și voluminoasă.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top