skip to Main Content
0735 005 005 office[at]videochatjobs.ro
STUDIO VIDEOCHAT BUCUREȘTI
Îngrijirea Tenului, Remediile Care Fac Minuni Despre Care Poate Nu Ai Auzit
Articole Recomandate Angajări

Îngrijirea tenului, remediile care fac minuni despre care poate nu ai auzit. La acest studio videochat București oferim cele mai noi informații din domeniu.

Îngrijirea tenului joacă un rol important într-un studio videochat

Nu este un secret că modelele dintr-un studio videochat împărtășesc un obiectiv comun în îngrijirea tenului. Încetinirea semnelor îmbătrânirii. Pentru a încetini cu succes acest proces natural, trebuie să înțelegem în primul rând simptomele.

Mai apoi, trebuie să știm cum să le combatem. Cu siguranță, știm cu toții liniile fine și ridurile standard. Acestea sunt într-adevăr un semn de îmbătrânire. Dar există și alte semne pe care ar trebui să le cunoști și să nu le ignori.

În acest articol de pe blog am obținut cele mai comune și mai neobișnuite semne de îmbătrânire. Vom afla cum trebuie să le evităm și să le tratăm:

1. Linii fine și riduri

Să începem cu evidentul. Începi să vezi cum apar aceste linii minuscule pe fața ta. Știi că este timpul să apuci cea mai apropiată cremă anti-îmbătrânire. Majoritatea încep să apară după 20 de ani.

Pentru un model videochat, o asemenea informație trebuie să îi dea de gândit.

Primele linii fine vin din mișcarea constantă a mușchilor de sub piele. Pielea de deasupra devine încrețită fără mișcare. Ne referim frecvent la acestea ca la linii de expresie. Ele apar adesea mai întâi deasupra frunții sau pe la colțurile ochiului.

Retinoizii de actualitate sunt un element principal al oricărei rutine pentru îngrijirea tenului. Dacă ești o începătoare în produsele retinoide, încearcă să începi cu cea mai mică doză activă.

Astfel, reduci efectele adverse până îți va creștere toleranța la produs. Sau alege bakuchiolul, o alternativă naturală pentru un model non nud cu pielea sensibilă.

2. Petele solare

Ai petrecut mult timp în aer liber sau ai neglijat aplicarea unor factori de protecție? Ai vrut să ai parte de un bronz perfect înainte de a aplica în secțiunea de angajări videochat?

Este posibil să începi să observi pete maronii minuscule, asemănătoare unor pistrui, care apar pe tenul tău. Știi acele pete maro enervante care păreau să apară peste noapte? Da, sunt probabil pete de la soare.

Petele solare pot începe să apară încă din adolescență sau la 20 de ani. Acei pistrui pot însemna amintiri frumoase. Aminitiri dintr-o vacanță distractivă, plină de momente fashion.

Cu toate acestea, sunt dovada că pielea ta era neprotejată de soare.

Petele de la soare apar când nu îți protejezi pielea de expunerea la soare. Pot deveni mai evidente odată cu înaintarea în vârstă. După ce treci de 40 de ani o să vezi semne de deteriorare cauzate de soare.

Acestea vin sub formă de linii fine, riduri, pete solare, alte pete și decolorare. Având grijă de pielea ta, poți încetini aspectul acestor pete și vei reduce cantitatea ce apare în viitor.

Vrei să păstrezi imaginea unui bronz perfect în fața unui webcam? Nimic mai simplu! Apelează cu încredere la unul din multele produse autobronzante. Sunt bani pe care îi cheltuiești într-un mod eficient.

Fiecare client al tău va aprecia aspectul formidabil!

3. Cum combatem pierderea volumului în îngrijirea tenului

Știm cu toții adevărul nefericit. Producția naturală de colagen și elastină a corpului scade odată cu înaintarea în vârstă. Iar când vine vorba de îngrijirea tenului, asta înseamnă că pielea plină de viață începe să dispară.

Până la 30 de ani, în fiecare an pierdem aproximativ o lingură de grăsime de pe față. De asemenea, pierdem mușchii și oasele odată cu înaintarea în vârstă. Toate acestea contribuie la modificări ale feței.

Poți observa ochi înfundați, cercuri întunecate proeminente sau pierderea definiției la nas. Toate acestea sunt efecte ale îmbătrânirii pielii.

Nu poți opri cu adevărat declinul mușchilor, oaselor și al grăsimii. Cu toate acestea, poți ajuta producția naturală a organismului de colagen și elastină. Cea mai bună variantă o reprezintă suplimentele de colagen.

Sprijină fibroblastul pielii tale, care la rândul ei produce colagen și elastină.

4. Creșterea excesivă în volum

Poate părea contraintuitiv să o menționăm în aceeași listă cu pierderea în volum. Însă, poți experimenta ambele situații. Iar ambele sunt semne ale îmbătrânirii pielii.

Pierderea volumului are loc din cauza scăderii nivelului de os, mușchi, grăsime, colagen și elastină. Creșterea în volum este rezultatul lichidului limfatic stagnant.

Acesta este un alt simptom care apare frecvent după 40 de ani. Pe măsură ce îmbătrânim, drenajul limfatic încetinește. Drenajul limfatic mai lent poate provoca inflamații în jurul ochilor și în obraji.

Acesta este un motiv pentru care nu este niciodată prea repede să începi să folosești cremă pentru ochi. Este o idee bună să fii atentă la consumul de alimente și băuturi ce provoacă retenție de apă.

Nu trebuie neglijat nici excesul de sare și alcool.

5. Pierderea hidratării în îngrijirea tenului, un semnal de alarmă

Hidratare, hidratare, hidratare. A avea o piele hidratată corespunzător poate face diferența în felul în care arată și se simte pielea. Nu este nimic de discutat în ceea ce privește pielea crăpată.

Producția de ulei natural a corpului nostru scade odată cu înaintarea în vârstă. Astfel, pielea este tot mai uscată, în comparație cu ce erai obișnuită.

La 20 de ani este posibil să sari peste hidratare și să nu existe nicio problemă. Pe măsură ce îmbătrânim, aplicarea unui hidratant este esențială pentru o piele echilibrată și suplă.

Adăugarea unui hidratant bogat în rutina noastră pentru îngrijirea tenului este o necesitate. Găsește o formulă care te ajută să blochezi umiditatea cu ingrediente hidratante ca acidul hialuronic.

Ingredientele ca acidul hialuronic atrag umezeala. Dar dacă pielea este foarte uscată, poate fi nevoie de ingrediente ocluzive. De exemplu, untul de shea, uleiul de cocos sau uleiul de ricin.

Găsește un hidratant pe care îl iubești și să nu-l lași niciodată să-ți scape din vedere.

6. Unghiile crestate

Această problemă apare atunci când este timpul să îți faci o manichiură și un makeup. Dar aceste linii ridicate neplăcute sunt un semn al îmbătrânirii.

Un semn nu atât de obișnuit al îmbătrânirii sunt liniile crestate pe unghie. Acesta e un fenomen mai puțin cunoscut. Nivelul de umiditate scade odată cu înaintarea în vârstă, după cum s-a menționat mai sus.

Acest lucru poate provoca o schimbare semnificativă a unghiilor, inclusiv peeling și creste. Din păcate, nu se pot face multe pentru a combate acest lucru. Poți apela la o dietă echilibrată și o hidratare adecvată.

Un lac de unghii poate ajuta la acoperirea liniilor fine dacă devin prea supărătoare.

Algele în îngrijirea tenului și cele 6 beneficii majore

Algele nu sunt noi în industria pentru îngrijirea tenului, dar cu siguranță “fac valuri” în ultima vreme. Descoperim în permanență noi specii, practici de recoltare durabile. Aflăm tot mai multe moduri în care beneficiază organismul de proprietățile lor.

Purifică porii, luminează, hidratează și chiar protejează împotriva soarelui. Prezentăm toate avantajele pe care le poți aștepta de la acest produs al adâncului.

Ce sunt mai exact algele?

Înainte de discuta despre beneficii la modul special, să vedem exact ce sunt algele și de unde provin. Există o varietate de tipuri de alge. Le includem aici pe cele mai cunoscute alge, spirulina și cele marine.

Experții cred că există aproape 73.000 de specii de alge cu diverse avantaje.

Cu toate acestea, toate tipurile de alge se încadrează în două categorii principale: macro și micro. Algele macro pot fi văzute de ochiul uman iar cele micro doar la un microscop. Ambele dispun de beneficii majore când vine vorba de îngrijirea tenului.

Algele sunt, de asemenea, bogate în carbohidrați, lipide, proteine, aminoacizi și minerale. Pot fi aplicate topic, infuzate într-un ser, o cremă sau o mască. Pot fi luate și ca supliment alimentar, pe cale orală.

Cea mai bună veste e că algele funcționează pe aproape orice tip de piele. Cel mai bine este să încerci mai întâi pe o suprafață mică pentru a evita reacțiile adverse.

1. Ajută la hidratare în “lupta” pentru îngrijirea tenului uscat

Pielea deshidratată poate face ca tenul să fie uscat și crăpat. Atunci când sunt folosite algele, s-a dovedit a fi un umectant mai bun decât acidul hialuronic.

Un umectant ajută la reducerea cantității de umiditate pierdută. Astfel, toată umezeala rămâne în piele, în loc să se scurgă. Acesta este un element important atunci când ai de-a face cu pielea uscată.

Algele sunt un ingredient puternic atunci când vine vorba de hidratare. În produsele topice, algele marine au fost folosite ca agent de hidratare și îngroșare. Ajută pielea să se simtă mai hidratată și mai netedă.

2. Diminuează apariția hiperpigmentării

Dacă suferi de hiperpigmentare, știi care este provocarea pentru a scăpa de petele decolorate. Când cauți o opțiune non-acidă, pentru că ai o piele hiper-sensibilă, provocarea este și mai mare.

Află că algele funcționează ca un strălucitor natural.

Algele roșii, verzi, albastre și brune au proprietăți de luminozitate a pielii. Acestea pot ajuta la diminuarea aspectului petelor întunecate. Chiar dacă nu suferi de hiperpigmentare, un ten perfect este întotdeauna un obiectiv excelent.

Algele pot ajuta chiar și culoarea pielii, putând lumina petele întunecate. Un studiu recent realizat pe celulele pielii umane relevă date spectaculoase. Extractul de algă marină și carbohidrații pot îmbunătăți hiperpigmentarea.

O parte din puterea de strălucire se datorează probabil faptului că algele au un nivel ridicat de vitamina C. Acesta e un ingredient natural renumit pentru proprietățile sale.

3. Suplimentele pot ajuta la gestionarea inflamației în îngrijirea tenului

Inflamarea pielii poate fi cauzată de multe lucruri, inclusiv daune solare, stres oxidativ și chiar poluare. Rezultatul inflamației poate fi o hiperpigmentare dar și linii fine. Anumite proprietăți din alge pot fi o modalitate proactivă de a gestiona inflamația și alte probleme.

Având proprietăți antiinflamatorii, algele au potențialul de a opri procesul inflamator. Acest proces provoacă efecte precum pigmentarea și ridurile, în primul rând. Are acest efect fie prin aplicare topică, fie prin ingerare ca supliment.

4. Protejează împotriva daunelor provocate de soare

Ești un model într-un studio videochat online atentă cu protecția solară? Vei fi încântată să auzi că unele specii de alge oferă protecție naturală la UV. În combaterea stresului oxidativ, a celui indus de expunerea la UV, algele roșii și brune pot oferi protecție.

În plus, algele produc molecule solubile în apă numite aminoacizi micosporini. Acționează și ca protecție împotriva razelor UV. Aminoacizii funcționează nu numai ca antioxidanți, dar disipează și energia UV.

Acționează în mod esențial ca o protecție naturală împotriva razelor solare.

Asta nu înseamnă că obiceiul tău zilnic de protecție solară ar trebui să fie scos pe ușă. Consideră cremele din alge aplicate pe piele ca un strat suplimentar de protecție solară.

5. Îngrijirea tenului prin curățarea porilor înfundați

Nimeni nu dorește pori înfundați. Găsirea unui ingredient care să detoxifice și să limpezească porii cu ușurință poate fi o adevărată provocare. Din fericire, algele sunt pline de antioxidanți, vitamina B, magneziu, zinc și minerale detoxifiante.

6. Algele reduc aspectul liniilor fine

Deoarece algele sunt încărcate cu antioxidanți, ajută la reducerea aspectului liniilor fine și a ridurilor. Beneficiile algelor vin prin inhibarea enzimelor care descompun colagenul.

Reduc stimularea inflamației asociate de expunerea la razele UV.

Astaxantina, ce apare în alge, s-a dovedit a fi de 6 mii de ori mai puternică decât vitamina C. De 800 de ori mai puternică decât Coenzima Q10. Și de 550 de ori mai puternică decât catechinele de ceaiul verde.

Ingredientul marin este o “centrală” când vine vorba de îngrijirea tenului. Acest lucru ajută la menținerea supleții și reduce aspectul liniilor fine, oferind multiple servicii.

Coenzima Q10 (CoQ10) – avantajele majore în îngrijiriea tenului

Ingredientele precum retinolul și vitamina C fură lumina reflectoarelor în îngrijirea tenului. Pe de altă parte, coenzima Q10 a intrat, în liniște, în zona de înfrumusețare. La urma urmei, este un antioxidant care funcționează “în culise”.

Cu toate acestea, este un ingredient pentru îngrijirea tenului care face minuni. Atât intern cât și extern. Pot fi modele dintr-un București videochat studio care nu știu cum funcționează acest nutrient. Și nici de ce este atât de important.

Ce este coenzima Q10 (CoQ10)

Coenzima Q10 (CoQ10), este un compus solubil în grăsimi care se găsește în toate celulele tale. E cunoscută sub numele de “coenzimă”, deoarece e nevoie de ea pentru ca alte enzime să funcționeze.

Este ca un prieten fără de care nu poți face anumite lucruri.

Celulele tale au nevoie de CoQ10 pentru a produce energie. Mai exact, este folosită în mitocondrii, sau în “centrala” celulei. Aici, electronii se mișcă de-a lungul căilor chimice pentru a produce energie.

CoQ10 transportă electroni pe aceste căi, ceea ce o face un jucător esențial. Energia produsă de aceste căi este apoi utilizată pentru funcții celulare normale. Inclusiv pentru cele implicate în sănătatea și îngrijirea tenului.

CoQ10 este, de asemenea, un puternic antioxidant. Mai mult, este singurul antioxidant solubil în grăsimi, produs în mod natural de corpul uman. Cu toate acestea, nivelurile tale scad odată cu înaintarea în vârstă.

Deși se găsește în unele alimente, cum ar fi peștele, alunele și broccoli, e dificil să obții suficient prin dietă. Doar aproximativ 25% din nivelul de CoQ10 provine din aportul alimentar.

Din fericire, suplimentele de CoQ10 te pot ajuta în sprijinirea nivelului natural. Acest lucru e deosebit de important pentru rutina de înfrumusețare. Vrei să îți îmbunătățești pielea din interior.

În plus, există un motiv pentru care acest ingredient a devenit din ce în ce mai popular în lumea wellness. În ultimul timp a crescut gradul de conștientizare a sănătății interne a pielii.

Tot mai multe modele dintr-un video chat București acordă atenție impactului frumuseții celulare.

Care sunt beneficiile pentru îngrijirea tenului

Ca un puternic antioxidant și transportor de electroni, CoQ10 joacă un rol major în pielea sănătoasă. Cele mai multe cercetări s-au concentrat pe suplimentele alimentare. Există dovezi din ce în ce mai serioase că aplicarea topică poate ajuta.

1. Protejează pielea de stresul oxidativ

Stresul oxidativ apare atunci când se acumulează molecule dăunătoare numite radicali liberi. Este momentul în care se depășește nivelul de antioxidanți din corpul tău. Este și cel mai mare dușman al pielii tale.

Stresul oxidativ este principala cauză a inflamației cronice la nivelul pielii. Promovează descompunerea colagenului și împiedică funcția celulelor pielii. În cel mai rău caz, stresul oxidativ poate deteriora ADN-ul, existând risc de cancer.

Introdu atotputernicul CoQ10. Ca și alți antioxidanți, neutralizează radicalii liberi prin donarea generoasă a unui electron. De asemenea, protejează împotriva peroxidării lipidelor. Un proces prin care radicalii liberi afectează membranele celulare.

Pentru a rezista, CoQ10 protejează membranele mitocondriilor și regenerează alți antioxidanți. De exemplu, vitaminele C și E. Ambele sunt la fel de importante pentru pielea sănătoasă.

2. Reduce aspectul ridurilor

Dacă ești în căutarea unei abordări interne a ridurilor, apelează la CoQ10. Ca antioxidant, protejează pielea de radiațiile UV. Acestea sunt una dintre principalele surse de stres oxidativ din piele.

Expunerea prelungită la radiațiile UV poate duce la îmbătrânirea prematură a pielii. Mai este cunoscută sub numele de fotoîmbătrânire, degradând și dezorganizând colagenul.

De asemenea, distruge fibroblastele, care sunt celulele ce produc proteine de colagen. Acestea ajută la vindecarea rănilor. Rezultatul este dat de liniile fine și riduri.

În mod normal, pielea ta folosește antioxidanți, cum ar fi CoQ10, pentru a se apăra de radiațiile UV. Dar, deoarece nivelul scade în timp, reînnoirea este esențială. Cercetările au descoperit că CoQ10 poate reduce semnificativ ridurile faciale.

Un alt studiu a descoperit că suplimentele CoQ10 reduc ridurile și liniile. În același timp, se îmbunătățea netezimea pielii.

3. Energizarea celulelor pielii pentru îngrijirea tenului

Deci, să vorbim despre energia celulară. Fiecare celulă are nevoie de energie pentru a funcționa corect. Aceasta include celule importante ale pielii. De exemplu, fibroblastele, care produc colagenul și keratinocitele, care formează cheratina.

Deoarece CoQ10 scade odată cu vârsta, la fel și activitatea mitocondrială și formarea de energie. Fără suficientă energie, funcția celulelor pielii va scădea, ceea ce duce la alte probleme.

Pentru a sprijini nevoile de energie ale celulelor pielii, alimentează-te cu CoQ10. Acest lucru oferă mitocondriilor “instrumentele” de care au nevoie pentru a energiza celulele. De asemenea, ajută la repararea daunelor cauzate de stres.

Ca antioxidant, protejează căile de energie prin combaterea radicalilor liberi.

4. Poate susține vindecarea rănilor

Deși radicalii liberi au o reputație proastă, sunt de ajutor în cantități mici. În timpul procesului de vindecare a rănilor este nevoie să se apere împotriva bacteriilor. Problema e că radicalii liberi se acumulează și provoacă stres oxidativ.

O asemenea situație poate face ca vindecarea rănilor să fie afectată.

De partea cealaltă, reducerea stresului oxidativ poate accelera vindecarea rănilor. Există unele dovezi că CoQ10 chiar poate face asta. Într-un studiu realizat pe animale, CoQ10 a facilitat formarea de colagen. De asemenea, s-a redus și inflamația în timpul vindecării.

Face acest lucru prin inhibarea enzimelor care afectează colagenul prin stresul oxidativ. Acesta înclină țesutul moale în favoarea formării de colagen. Un alt studiu realizat pe animale a venit cu rezultate similare.

Se observa o legătură între vindecarea mai rapidă a rănilor și aplicarea de CoQ10. Sunt necesare mai multe studii umane. Cu toate acestea CoQ10 este raportată anecdotic a fi un tratament-minune pentru tratarea rănilor.

Cum se utilizează pentru îngrijirea tenului

CoQ10 este disponibilă în produse de actualitate sau ca supliment alimentar. În forma actuală, se găsește în produse precum seruri, creme pentru ochi și hidratante faciale. Caută formule care să conțină și vitaminele C și E. Sunt două ingrediente prietenoase pentru piele, ce funcționează în tandem cu CoQ10.

Cum ne raportăm la suplimentele de CoQ10? Deoarece CoQ10 este solubilă în grăsimi, cel mai bine este să consumi suplimente cu grăsime. În acest mod se îmbunătățește absorbția acesteia.

Suplimentele de CoQ10 sunt considerate, în general, sigure și provoacă rareori reacții adverse. Cu toate acestea, este o idee bună să acorzi atenție modului în care te simțiți după ce ai luat CoQ10.

Dacă CoQ10 provoacă reacții adverse, acestea sunt de obicei ușoare. Pot include disconfort stomacal, greață, amețeli sau dureri de cap.

Dacă ești interesată să folosești suplimente de CoQ10, caută un produs care a fost testat. Atât pentru puritate, cât și pentru compoziție. Acest lucru este indicat, de obicei, printr-un sigiliu de aprobare aplicat pe ambalaj.

Poți solicita medicului de asistență primară sau unui dermatolog recomandări personale.

Vrei să lucrezi la acest studio video chat? Nu uita să intri în contact cu noi! Un colaborator va lua legătura cu tine pentru a discuta despre acest job de viitor.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top