skip to Main Content
0735 005 005 office[at]videochatjobs.ro
STUDIO VIDEOCHAT BUCUREȘTI
Intimitatea, Cum îți Poate Proteja Identitatea în Videochat
Articole Recomandate Beauty

Intimitatea este un aspect foarte important pentru un model video chat. În cazul în care nu ai optat pentru expunerea publică a opțiunii pe care ai ales-o, este foarte important să iei unele măsuri de precauție.

Măsurile de precauție ar fi doar o opțiune dacă videochatul nu ar mai fi așa de stigmatizat. Suntem aproape la mijlocul lui 2020, multe studiouri afirmă că videochatul deja a pătruns în “conștiința” publică și nu mai este la fel de stigmatizat.

Ne putem doar imagina privirea vecinei/ului când îi vei zice că faci videochat.

Dacă cei dragi îți vor putea înțelege opțiunea, ba chiar și te vor susține, gura lumii tot gura lumii rămâne. Și bine ar fi dacă socialul s-ar rezuma la prieteni și familie. Însă relațiile sociale cu tot ce înseamnă ele implică mult mai multe aspecte.

Tu știi pe cât timp ai ales să faci videochat, dar mai ales ce te-a motivat sau “împins” să faci asta. Noi nu suntem aici să îți judecăm alegerea.

Ce faci în situația când ai ales să faci videochat pe o perioadă determinată? Poate îți dorești ca după o perioadă pentru un studio videochat București să urmezi o carieră în alt domeniu?

Dacă nu dorești ca această perioadă să îți “afecteze” cariera ulterior, vei avea nevoie de unele măsuri de urmat. În funcție de planurile tale de viitor aceste măsuri pot fi mai stricte sau mai volatile.

Intimitatea și siguranța

Fără prea multe alte observații, putem afirma cu certitudine că intimitatea este un element de siguranță. Siguranța se răsfrânge pe mai multe planuri, dar intimitatea este mai mult decât siguranță.

Intimitatea îți poate da siguranța fizică necesară. Însă cu aceeași ușurință, intimitatea îți poate reda încrederea de sine pentru a putea practica videochatul așa cum îți dorești.

Neglijarea unor elemente care îți asigură identitatea îți pot periclita activitatea zilnică. În cadrul unui studio videochat intimitatea este principalul element asigurat.

Confidențialitatea reprezintă elementul cheie pentru a fi online.

În articolul de astăzi vom analiza câteva greșeli comune prin care unele modele își periclitează intimitatea. O bună parte din ele trebuie de avut în vedere de către modelele independente. Experiența unui studio videochat a arătat că intimitatea poate influența atât motivația, cât și performanța unor rezultate.

Din acest motiv, un studio bine organizat are reguli foarte clare care trebuie urmate de către toți. Pentru modele, intimitatea este garantată de către confidențialitatea oferită de contract.

Dar spațiul online este practic nemăsurat. Trebuie să știi foarte clar cum să setezi un profil de social media și cum să comunici urmăritorilor.

Greșeli care periclitează intimitatea

Mai jos vom trece în revistă câteva greșeli comune care îți pot afecta intimitatea. Dacă ești un model începător, notează-le pe toate și ține-le minte atunci când vei fi online.

Dacă ești deja un model care practică videochatul, bifează-le pe cele pe care le-ai îndeplinit și află cum cele lipsă îți pot îmbunătăți securitatea online.

O parte din ele vor părea atât de elementare încât ai exclama că nu pot fi trecute cu vederea. Cu toate acestea, pentru multe modele, anume “ușurința” acestor aspecte le transformă în greșeli.

Trecere peste instrucțiuni

Probabil aceasta este cea mai comună greșeală. Pe cât de simplă, pe atât de întâlnită. De cele mai multe ori instrucțiunile sunt trecute cu vederea în cel mai elementar mod cu putință.

Majoritatea platformelor de videochat oferă instrucțiuni foarte clare despre cum funcționează.

Cu toate acestea, cele mai multe modele, mai ales începătoare își zic că se vor descurca pe parcurs. Dar această “descurcare pe parcurs” poate duce la unele consecințe neplăcute.

Cea mai comună este că nu se setează corect modul de configurare a restricțiilor geografice. Prin urmare, poți fi “descoperită” de către același vecin care te judecă pentru ceea ce faci. Ce caută el pe o asemenea platformă este altă problemă. 😃

Prin urmare, atunci când ai luat hotărârea să începi un nou job în videochat oferă-ți și timpul minim necesar pentru a citit instrucțiunile platformei alese. Dacă ai optat pentru un studio videochat, cel mai probabil că vei fi informată despre aceste aspecte încă de la primul curs de formare.

Evenimentele locale

Evenimentele locale reprezintă o altă sursă prin care intimitatea ta poate fi pusă în pericol. Iar această sursă depinde în mare măsură doar de tine și de cum discuți cu clienții.

Dacă ești într-un studio videochat București evită să vorbești despre evenimentele din București.

Pare foarte simplu în teorie, dar mai greu de pus în practică, mai ales dacă ești din București. S-ar putea să te auzi vorbind despre un eveniment local fără să-ți dai seama.

Îți recomandăm să eviți știrile și evenimentele despre locația ta. Dacă poți evită discuțiile de genul acesta în totalitate, iar dacă nu este posibil, pur și simplu nu specifica. În aceste cazuri, ambiguitatea este prietenul tău cel mai bun.

Link-urile primite de la clienți

La prima vedere este ceva inofensiv. Dar un link primit de la un client poate descoperi adresa IP. Odată aflată adresa IP clientul poate afla cu aproximație de bloc, sau chiar scară, locația ta exactă.

Poți fi descoperită printr-o accesare de link, dacă nu utilizezi un proxy.

Dacă nu știi ce este un proxy sau cum să utilizezi unul îți recomandăm să eviți a accesa link-urile primite de la orice client. Indiferent de câți bani cotizează și cât de fidel este acel client.

Intimitatea are nevoie de atenție

Atenția este un as care îți poate proteja intimitatea. În ce mod? Foarte simplu! Fii atentă la ce pot vedea clienții atunci când ești în mediul online.

Aspectul în care este amenajată camera este o altă modalitate prin care poți fi localizată. O simplă vedere peste geam poate dezvălui locația ta. Se poate vedea o clădire sau un panou publicitar ușor de recunoscut.

Pentru tine acestea pot fi simple banalități, însă pentru un client observator poate fi o “o hartă” de localizare. Nu dorești o carieră în videochat care să se termine fără să fi început.

Paypal

Paypal este o modalitate prin care poți câștiga bani din videochat. Dar este și modalitatea prin care încalci termenii și condițiile unor platforme.

Problema care apare aici este confidențialitatea. Anume, că un cont de Paypal, din motive de securitate online va cere date reale despre posesorul contului. Aceasta poate fi o capcană pe care ți-o întinzi singură.

Știm! Este tentant când un client îți cere contul de Paypal pe motiv că dorește să-ți ofere o sumă de bani direct ție. La rândul tău, negăsind ceva vinovat în asta îi trimiți contul fără să-ți dai seama că ai completat cu datele reale.

Dacă totuși dorești să obții o sursă de venit alternativ poți încerca bitcoin. Este mult mai sigur pentru intimitatea ta.

Poșta

Cine mai folosește poșta în 2020? Corect! Mai ales atunci când meseria aleasă este în videochat online. Ei bine, se pare că nu este tocmai o excepție.

Este posibil ca un client să devină foarte fidel. La un moment dat el îți poate cere să-i expediezi o poză semnată cu tine. Singura modalitate prin care poți face acest lucru rămâne a fi poșta (sau curierul).

La momentul de față, trebuie doar să știi că nu reprezintă o problemă pentru destinatar să afle de unde a fost expediat coletul și ce poștă a procesat pachetul. Din nou locația ta aproximativă este expusă.

Indiferent de cât de multă încredere ai într-un client, totuși ar trebui să fii cât mai prudentă. Și uite cum de la poștă ajungem la încrederea unui client fidel.

Clientul fidel și intimitatea

În timp ai putea dezvolta un fel de relație cu unul sau cu câțiva clienți fideli. La un moment dat, vei putea chiar simți că îi cunoști suficient de bine pentru a avea încredere în ei.

Pe parcurs, pe baza acestei încrederi un client ar putea să-ți ceară numele real.

Încrederea este bună, dar nu trebuie să fie un motiv pentru care să-ți dezvălui identitatea. Pentru aceste momente îți recomandăm să ai pregătit un nume real “fals”.

Deși rămâne la alegerea ta, nu uita că ești angajată într-o fantezie și o iluzie cu fanul tău. În această fantezie numele tău real trebuie să fie sacru.

Numele, numărul de telefon, adresa, locul de muncă (dacă mai ai unul) sunt informații care trebuie să rămână în secret pentru publicul care te admiră. Cât de fidel nu ar fi un client, intimitatea ta trebuie să fie o prioritate.

Conversația

S-ar putea crea o conversație minunată și plăcută între tine și admiratori. Totuși nu trebuie să dai detalii despre amănuntele din viața ta.

Conversația trebuie să fie punctul tău forte.

Trebuie să înveți să “direcționezi” conversația spre teme generale. În acest fel intimitatea va fi mereu acoperită, iar tu te vei simți în siguranță atunci când ești online.

Intimitatea și conversația se răsfrânge și asupra vieții tale personale și sociale, nu doar atunci când faci videochat online. Ei bine să ai pe cineva cu care a putea împărtăși experiența în online.

În același timp asigură-te că persona căreia îi faci confesiuni îți va păstra “micul secret” dacă este cazul și nu te va judeca.

Intimitatea

În linii generale, intimitatea trebuie abordată din două aspecte. Fiecare din ele sunt importante. În funcție de alegerea pe care o faci, intimitatea îți asigură confidențialitatea prin diferite metode.

Dacă ai ales să practici videochatul de acasă, în mod independent, atunci trebuie să respecți cele menționate mai sus. În acest caz setarea profilului de model este foarte importantă. Treci de trei ori peste instrucțiuni și verifică cu minuțiozitate setările profilului.

Tot acasă trebuie să-ți asiguri și spațiul de muncă. Nu ai vrea ca cineva din familie să dea peste tine atunci când ești online. Pe lângă faptul că este un moment jenant, poate da dovadă și de lipsă de seriozitate în fața clienților.

Piața este mare, clienții știu ce vor – profesionalismul mereu a fost apreciat.

Sunt măsuri ce îți vor afecta veniturile pe termen lung. Cu siguranță că vei putea da skip clientului, dar un client “bruscat” este un client ce nu se va mai întoarce la acest profil. Nu-ți dorești un asemenea deznodământ pentru cariera ta în videochat.

A doua variantă este să colaborezi cu un studio videochat ca model independent. Vei beneficia de susținerea unui studio, dar timpul de muncă și spațiul de muncă sunt pe spatele tău. În această situație sunt valabile cele menționate mai sus.

Studio videochat și intimitatea

În cazul unui studio videochat lucrurile stau ceva mai simplu. Funcționând în condiții de legalitate și cu o bogată experiență în spate, un studio profesional îți va garanta intimitatea prin contractul semnat.

Experiența unui studio videochat este garantul intimității tale.

Un studio de videochat București care face angajări videochat și nu oferă un contract legal de muncă ar trebui exclus din start din lista ta de opțiuni.

După cum am mai spus și în alt articol pe blog, într-un studio videochat o ușă închisă înseamnă afaceri. Ușa închisă îți garantează intimitatea când ești online. Ai siguranța că în timpul programului nu va intra nimeni peste tine și nu te va deranja.

Profesionalismul unui studio se reflectă și în siguranța oferită modelelor angajate.

Dacă ești la un studio de videochat și nu te simți în siguranță ar trebui să-ți revizui poziția față de acesta. Ai putea descoperi că undeva, ceva nu funcționează bine.

Concluzii

Intimitatea ta îți va afecta și motivația pentru lucru, dar și performanța în rezultate. Prin urmare este un aspect de care trebuie să te îngrijești foarte bine înainte de a da REC la cameră și de a fi online.

Intimitatea trebuie să o asiguri și atunci când te decizi să-ți faci un website videochat de prezentare. Acolo ai mai multă expunere, deci trebuie să ai mai multă grijă și asupra aspectelor ce țin de intimitate și confidențialitate. Poți asimila unele tactici SEO pentru a asigura securitatea acestuia.

După cum am mai zis, Facebook este un canal cu multe dificultăți, dar și cu tot atât de multe oportunități. Dacă te-ai decis să-l folosești, ai mare grijă ca să nu să se suprapună cu datele tale personale.

Sunt aspecte simple, dar trecute cu vederea îți pot “sugruma” cariera în videochat fără să o fi început măcar. După cum deja te-am deprins datele noastre de contact sunt mereu la dispoziția ta dacă ai nelămuriri sau unele întrebări.

Îți dorim realizări frumoase și rezultate pe măsura muncii depuse!

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top