skip to Main Content
0735 005 005 office[at]videochatjobs.ro
STUDIO VIDEOCHAT BUCUREȘTI

ÎNTREBĂRI FRECVENTE STUDIO VIDEOCHAT BUCUREȘTI

Aici veți găsi răspunsuri la majoritatea întrebărilor legate de studio videochat și despre locurile de muncă disponibile. La ora actuală, videochatul nu mai este o noutate pentru nimeni.

Înființarea și lucrul la un studio videochat, a devenit o activitate normală și în România, ca peste tot în lume. Este o activitate legala încă din anul 2003.

Multe modele care au locuri de munca in videochat, astazi sunt deja realizate datorită veniturilor onorabile care se realizează în videochat. Dacă modelul lucrează serios și constant, veniturile vor fi pe măsură.

CUM SUNT CONSIDERATE FEMEILE DIN ROMÂNIA!

În general, 80 la suta din persoanele care au locuri de muncă în videochat, sunt fete. Femeile din România sunt foarte bine cotate în videochat pe plan mondial.

Întrebări Frecvente

CELE MAI UZUALE ÎNTREBĂRI

În studioul nostru de videochat veti găsi întelegere, profesionalism și dacă există seriozitate și modelul își respectă programul de lucru, cu siguranță vor fi rezultate foarte bune.

Experiența în domeniu este necesară?

Experiența nu este necesară, deoarece îți punem la dispoziție personal cu experiență în domeniu care se va ocupa de formarea Dvs. Ne dorim să excelați! Așadar, acest aspect este foarte important pentru noi.

În cadrul echipei noastre veți găsi mereu suportul necesar pentru a învăța și pentru a te forma ca model profesionist de videochat.

Trebuie să cunosc o limbă străină pentru a putea fi angajată?

Fiind un domeniu de activitate care se adreseaza publicului din afara româniei, limba engleza la nivel mediu este obligatorie. În cazuri excepționale putem angaja și persoane care nu stăpânesc foarte bine limba engleză cu condiția ca acestea să urmeze un curs de limba engleză de îndata ce se începe colaborarea.

Angajați și persoane din afara Bucureștiului? Oferiți cazare?

Până nu de mult am colaborat doar cu persoane care locuiesc în Bucuresti, însă o data cu evoluția studioului ne-am implicat într-un proiect care ne dă posibilitatea de a oferi și cazare modelelor din afara Bucureștiului.

Oferta este limitată și supusă unor termeni și condiții mai speciali. Mai multe detalii aflați în momentul interviului.

Ce documente îmi sunt necesare pentru a începe munca imediat?

Pentru a începe munca la studioul nostru, este nevoie de cel puțin o copie scanată a cărții de identitate, care să ateste că aveți peste 18 ani. Informațiile și documentele Dvs., sunt confidențiale.

Angajati si modele de sex masculin?

Din păcate oferta noastră actuală se adresează doar persoanelor de sex feminin. Avem în vedere ca pe viitor să deschidem o astfel de afacere în mediul online.

Câți ani trebuie să am în momentul angajării?

Vârsta minimă obligatorie a oricarei persoane care solicită angajare la un studio videochat, este de 18 ani. Nu acceptăm sub nici o formă o persoană care nu poate prezenta un buletin de identitate la cererea de angajare sau care nu poate dovedi că are varsta minimă de 18 ani, în momentul angajarii.

La ce câștiguri mă pot aștepta?

Câștigurile sunt variate, în funcție de seriozitatea de care dați dovadă, de aspectul fizic, de capacitățile Dvs. de comunicare și de cât de bine stăpâniți limba engleză.

Modelele genereaza un venit minim de 10000 Lei, din prima lună, însa în cele mai multe cazuri veniturile sunt net superioare acestei sume, fiind un domeniu cu un castig variabil, cel mai simplu mod de a obține un raspuns fix la această întrebare este acela de a aplica pentru un job în cadrul studioului nostru.

Pot fi vazută din România?

Fiecare website cu care colaborăm pune la dispozitie posibilitatea blocarii accesului persoanelor din România. Confidențialitatea și intimitatea modelelor partenere sunt extrem de importante pentru echipa noastră.

Back To Top