skip to Main Content
0735 005 005 office[at]videochatjobs.ro
STUDIO VIDEOCHAT BUCUREȘTI
Model Anonim, Cum îți Poți Păstra Secretul în Timp Ce Devii Cunoscută
Articole Recomandate Angajări

Uite cum în articolul de astăzi vom dezbate un subiect contradictoriu. Cum rămâi un model anonim de videochat în timp ce devii cunoscută pentru mii de urmăritori.

Contradicția vine dintr-un fapt destul de simplu. Pentru fani și admiratori vei dori să ajungi cât mai cunoscută. De faima ta depind și unele rezultate. Însă pentru membrii familiei și unii prieteni vei dori să rămâi un model anonim.

Este o situație care trebuie asumată în totalitate. Nu poți să zici că nu-ți pasă ce zice lumea și prietenii și, în același timp să păstrezi în secret faptul că ești un model videochat.

Nimeni nu a zis că este ușor, dar nici că este imposibil. Faima trebuie să acopere necesitatea pentru siguranță și pentru intimitate. Vei fi cunoscută în rândul fanilor, iar asta presupune o delimitare foarte strictă.

A fi model anonim este o povară

Faima necesită unele eforturi susținute. Pentru a-ți păstra statutul de model anonim vei avea nevoie de și mai multe eforturi. În special, va trebui să menții în permanență “o stare de alertă” în care să ai pregătite răspunsuri pentru unele întrebări incomode atunci când ești offline.

Nu este ușor să povestești cu ce te ocupi sau cum câștigi bani.

Apropiații mereu vor fi curioși să afle lucruri despre tine. Mai ales, dacă ești mai “secretoasă” din fire. Vei stârni o curiozitate care va deveni obositoare în timp.

Soluția simplă este să îți asumi pe deplin cariera de model videochat încât să nu ai nevoie de a ascunde ceva. Dacă ești tipul de personalitate mai timid și nu dorești să zici persoanelor dragi cu ce te ocupi va trebui să păstrezi secretul.

Rămâi cu noi în acest articol și vei afla mici sfaturi despre cum poți deveni cunoscută pentru admiratori și cum poți rămâne un model anonim pentru cei apropiați. Va necesita ceva efort, însă dacă aceasta este alegerea ta – este cel mai bine pentru tine.

Model anonim în offline

Vei rămâne un model anonim doar în offline. În mediul online, în industria de videochat a rămâne anonim reprezintă de fapt contrariul industriei în sine.

Un model anonim în online este un model care nu are clienți. Iar cum clienții reprezintă sursa principală de venit, respectiv nu vei avea nici performanțe financiare prea strălucite.

În fața prietenilor și a familiei poți alege să rămâi un model anonim, dar în online va trebui să fii cât mai cunoscută și cât mai populară.

Alternativa de a combina cele două aspecte este de a-ți face publică alegere. Mai exact să devii o imagine de brand pentru studioul cu care colaborezi. În acest caz, micile sfaturi pe care le vom analiza mai jos nu vor fi valabile.

Dacă ești un model independent sau lucrezi pentru un studio videochat, însă dorești să păstrezi anonimatul, sfaturile ce urmează îți pot fi cu adevărat folositoare. Ai grijă de aspectele menționate și bucură-te de popularitatea oferită de online.

Sunt mici aspecte, dar te pot face să crezi că o meserie în videochat nu este potrivită pentru oricine. Să fim sinceri? Așa și este! Videochatul înseamnă mai mult decât sumele importante care se vehiculează. Un asemenea job presupune o dezvoltare continuă.

Nu este ușor să faci o carieră în videochat. Pe alocuri, chiar este provocator și obositor. Motivația trebuie să fie locomotiva care te pune în mișcare. Nu este suficient să-ți dorești o carieră. Trebuie să faci pași mici, dar siguri în direcția pe care ai ales-o. Sau care te-a ales – se mai întâmplă și așa situații.

Mic ghid pentru un model anonim

Ei bine, după cum bine îți dai seama, acest mic ghid îți va fi util dacă dorești să păstrezi anonimatul job-ului față de rețeaua ta socială de cunoștințe. Sunt măsuri pe termen lung, din acest motiv trebuie aplicate încă de la început. Nu uita că, periodic aceste măsuri vor necesita unele analize de monitorizare.

Videochat-ul este încă un “risc”. Cât nu am dori de tare, din păcate mai avem ceva timp până vom ajunge o societate care consideră expresiile sexuale sănătoase ca fiind ceva de dorit sau admirabile.

Acesta este și motivul pentru care există clienții în videochat. Ei au această frică. Frica că vor fi judecați pentru cele mai ascunse dorințe ale lor. Așa ajung să devină un client fidel pentru un model. Știe că nu va fi judecat și nici el nu va judeca la rândul său.

Acestea fiind spuse, poți deveni cunoscută fără să oferi informații care te vor răni pe termen lung. Mai jos sunt cinci lucruri pe care le poți face pentru a fi un model anonim în timp ce devii celebră.

Schimbă-ți numele

Schimbarea numelui îți va schimba identitatea căutată. Anumite website-uri de videochat pot solicita să încarci o poză cu un card de identitate recent. Totuși, până la urmă procesează date cu caracter personal.

Aceasta este o politică pentru protejarea lor, așa că nu-ți fie teamă să îți “validezi” identitatea pentru un website videochat recunoscut și de încredere. Un nume de model videochat îți va permite să îți asumi o identitate diferită și oprește orice căutare de la conectarea la rețelele de socializare, cum ar fi Facebook și Twitter.

Numele de model poate fi orice combinație crezi tu. Ba mai mult, poate fi numele unui personaj de roman sau poți alege numele dintr-o carte de ficțiune științifică. Imaginația ta este singura limită în alegerea unui nume de model.

Numele este vital

Numele este vital, mai ales la început. Ar fi bine să te gândești la mai multe posibilități, pentru că atunci când începi, numele pe care l-ai ales poate fi deja folosit. Și nu ai dori să rămâi în criză de idei chiar de la început.

Numele îți va edifica identitatea de model videochat în fața admiratorilor.

Trebuie ales cu grijă și cu inspirație. Îl vei folosi pentru a putea fi recunoscută cât mai ușor pe o platformă de videochat. Un nume prea lung va fi greu de recunoscut, decât dacă sună ceva mai exotic.

Alege un nume care să reflecte o identitate.

Amintește-ți că o parte din clienți pot accesa prima dată profilul tău datorită numelui care stă în dreptul imaginii de profil. Imaginea, dacă este completată de un nume potrivit poate fi o adevărată carte de vizită pentru un model de videochat online.

Expune-te, dar nu exagera

Alegeți ce informații împărtășești despre tine însuți și ce să păstrezi departe. Nu menționa niciodată membrii familiei, locul de muncă, orașul, numele tău real.

Nu împărtăși niciodată legături care ar putea compromite locul de muncă sau relațiile.

Îți poți crea o “viață” virtuală care va fi afișată doar clienților tăi. În acest fel te vei simți cu adevărat liberă și nu vei simți presiunea întrebărilor puse de clienți. Vei avea mereu răspunsurile pregătire pentru întrebările curioșilor.

Încercă să-ți rămâi fidelă în primul rând ție, iar clienții te vor urma. Acest lucru atrage oamenii la fel de mult precum imaginea pe care o ai în online. Combinate, aceste lucru îți vor crește faima de model online în timp ce în viața reală vei rămâne un model anonim.

Construiește-ți brandul

Produsul sau serviciul în videochat, ca orice produs și/sau serviciu este despre ceea ce oferi clientului. Trebuie să te gândești la cum să te vinzi.

Crearea unui brand este la fel de simplă ca adăugarea unui hashtag la o imagine. Este posibil să-ți fi schimbat numele, dar le poți oferi totuși un brand care îți este cu adevărat propriu.

Un brand are puterea de vinde prin însăși imaginea sa.

Succesul în industria de videochat nu se rezumă doar la scoaterea hainelor – ci la cine ești. Videochatul oferă ceea ce industria pentru adulți nu poate oferi – o conexiune umană.

Ia-ți ceva timp pentru a găsi o nișă cu care ești confortabilă și faima ta va crește doar de acolo. Având un brand, poți reproduce spectacolele de webcam oriunde mergi – din nou și din nou. Tot ce ai nevoie este o cameră bună și o conexiune la internet.

Alege-ți publicul

Ca model de videochat, poți fi selectivă cu privire la cine lași să intre pe tărâmul tău mic. Îți poți construi faima fie pe un anumit website, fie printre un grup de oameni. Să ai clienți care se vor întoarce în mod regulat este un sentiment minunat, iar pentru ei ești faimoasă și adorată.

Publicul și sfera ta de acțiune sunt la fel de mari sau mici pe cât îți dorești să fie.

Cu cât audiența este mai mică, cu atât ai șanse mai mici să fii “descoperită” dacă asta este o frică de-a ta. De cele mai multe ori însă, nu va fi cazul. Ce mai mare parte a clienților nu va atenta direct la identitatea ta. Nu îți vei simți identitatea amenințată sau pusă la îndoială.

Și uite în acest fel ajungem la un alt aspect care îți poate crește faima și proteja identitatea. Și anume, controlul!

Fii în control

Frumusețea videochatului este că ești într-o poziție de putere. Poți alege numele, publicul, ceea ce faci și nu faci și, mai ales, cât de cunoscută dorești să fii.

Poate suna ciudat, dar este adevărat. Unele fete sunt fericite să se aleagă cu ceva bani în plus, iar unele fete vor să facă videochat pentru numărul mare de urmăritori.

În acest fel, videochatul poate fi o cale prin care vei simți succesul.

Ești propriul maestrul de webcam și controlezi fiecare aspect și buton al acesteia. Este posibil să ai frică de faptul că oamenii te înregistrează, dar adevărul este că tot ceea ce faci este riscant – trebuie doar să controlezi cât de riscant.

Până la urmă riscuri există în orice meserie, iar videochatul nu poate fi o excepție. Poți manevra gradul de control pe care îl vei oferi, dar nu poți gestiona consecințele acțiunii de a fi online. Nu trebuie să fie presiune, pe cât ar trebui să fie plăcerea lucrului bine făcut.

Model anonim

Există puține motive pentru care anonimatul este potrivit pentru un model video chat. Stigmatizarea socială de care se poate confrunta un model este cel mai întâlnit dintre ele. Dacă nu ar fi acest motiv, celebritatea în videochat ar avea alte dimensiuni.

Am mai tot zis de acest aspect, dar reprezintă încă o problemă întâlnită destul de des. În principiu, dacă familia te susține în alegerea pe care ai făcut-o, nu ai avea de ce să păstrezi anonimatul.

Transpune controlul pe care îl ai în mediul online asupra persoanelor cu care interacționezi și lucrurile se vor ameliora de la sine. De ce? Din simplu motiv că vor funcționa aceleași principii ca în mediul online. Vei putea alege persoanele cu care vei interacționa, iar dacă aceste nu te vor respecta le vei da un “skip” social.

Nu este o modalitate grea de a evita statutul de model anonim. Însă cere foarte multă consecvență și efort dedicat în acest sens. Ar trebui să-ți faci un plan despre cât de multă expunere dorești și să acționezi conform acestuia.

În loc de concluzii

În loc de concluzii, în articolul de azi am ales să îți lăsăm câteva gânduri de reflecție. Reflectează la ele și stabilește răspunsuri foarte clare la aceste gânduri. Ulterior, dacă simți nevoia, poți face din ele niște principii de carieră.

“Cât de celebră îmi doresc să fiu?”. Răspunde-ți foarte clar la această întrebare pentru a nu fi nevoită să oscilezi în permanență între admirația clienților și judeca apropiaților.

Alege câteva persoane cu care vei putea vorbi ori de câte ori simți că ai nevoie să vorbești cu cineva. Nu doar că îți va ușura timpul de muncă, dar îți va crește și performanța în rezultate. Vei fi mai liniștită și te vei putea concentra pe produsul oferit către clienți.

Poți alege să fii o “celebritate anonimă”, dar pentru asta ai nevoie de micul ghid de mai sus. Poate fi un mix destul de util dacă consideri că ai putea împăca cu brio aceste aspecte.

Poți completa formularul nostru de contact pentru a putea afla mai multe detalii despre intimitate, ce servicii oferim și cum un studio videochat București protejează confidențialitatea modelelor cu care colaborează.

O carieră în video chat poate fi o alegere dificilă. Dar în același timp, poate fi alegerea care îți va schimba viața în sine și stilul de viață pe care îl vei duce.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top