skip to Main Content
0735 005 005 office[at]videochatjobs.ro
STUDIO VIDEOCHAT BUCUREȘTI
Model Videochat, Provocări și Așteptări Pentru Un început De Carieră
Articole Recomandate Angajări

Un model studio videochat reprezintă încă o meserie blamată social. La începuturile unei cariere în domeniu, fii pregătită pentru provocări pe măsură.

În zilele noastre, aproape toată lumea pare să caute informații despre cum să devii un model videochat. Inevitabil, pentru că este cel mai simplu mod de a câștiga bani în mediul online. De fapt, nu numai că este ușor, dar este extrem de profitabil.

Acesta este motivul pentru care am realizat acest ghid extins despre cum să devii un model de succes. Vei găsi informații utile de care poți avea nevoie. Informații despre câștigurile financiare, instrucțiuni pas cu pas, precum și câteva sfaturi practice.

Să începem cu cea mai importantă întrebare – ce vei face exact ca model videochat?

Ce face exact un model videochat?

Un model videochat sau un model de cameră web, este cineva care se filmează pe sine executând diferite acte. Videochatul este prestanța unei activități în fața camerei web combinată cu chat-ul cu membrii online. Activitățile pot fi diferite, precum: dezbrăcarea, dansul, actele legate de un anumit fetiș și diferite acte cu caracter sexual.

Însă, se observă tot mai mult o tendință specifică. Creșterea videochatului cu caracter non adult. Unul din primele studiouri de acest fel este Studio Videochat București. Nișarea aceasta vine tot mai mult din dorința membrilor de a socializa, dacât de a vedea acte cu caracter sexual.

Acțiunea de videochat este transmisă în direct de la laptopul sau computerul modelului la un website specializat. Clienții sunt capabili să urmărească modelul în direct, să discute, să dea sfaturi, să doneze bani și să ceară să vadă ceva specific.

Modelele de videochat, fac de asemenea, one-on-session – chat privat – pe care clienții îl achiziționează. Acesta este sursa de câștig cea mai mare pentru marea parte a banilor din videochat.

Oricine poate să devină un model videochat

Dacă ai ajuns până aici, probabil știi deja ce face un model videochat. Unul dintre lucrurile pe care probabil te întrebi acum este – care sunt cerințele pentru a fi eligibilă să fii model?

Majoritatea platformelor videochat acceptă modele de toate genurile, culorile, mărimile, tipurile de corp și etniile.

Există câteva platforme care angajează doar modele feminine, dar majoritatea nu au o astfel de condiție. De fapt, singura cerință este să ai 18+ ani. Dacă ești decisă să urmezi o carieră în videochat, sfatul nostru este să contactezi un studio videochat.

Piața, în acest sens deja este maturizată. Experiența și seriozitatea unui studio videochat este o rampă de lansare importantă în industrie. Nemaivorbind de avantajul insfrastructurii tehnice puse la dispoziție de către un studio profesional. Dar, despre asta vom vorbi mai jos în conținutul articolului.

Este adevărat că marea majoritate a modelelor sunt persoane sau cupluri tinere, potrivite și atractive convențional. Dar, există o audiență pentru toate nișele, inclusiv modele mature, BBW, transgender etc.

Câștigurile unui model videochat

Acum, probabil te interesează câți bani poți câștiga ca model videochat. Cu siguranță, ai auzit povești despre modele care fac 50-100 de mii de dolari pe lună Reține că acestea sunt, de obicei, vedete porno populare. Câștigurile lor vin de pe mai multe canale.

În realitate, un model videochat se poate aștepta la un venit de aproximativ de 200-1000 USD pe zi.

Evident că sună provocator. Dar, nu trebuie să te aștepți la aceste venituri din prima zi de muncă. Aceste sume devin reale, dar cu multă muncă în spate. De cele mai multe ori, este mai avantajos să te asociezi cu un studio videochat. Acesta îți poate pune la dispoziție, încă de la început, un trafic minim de admiratori. Ulterior depinde de tine, dacă aceștia devin admiratori fideli sau trec la alt model.

Există mulți factori care îți afectează veniturile. Unul dintre ei este cu siguranță durata programului de muncă. Noile modele de videochat se pot aștepta la un venit mai mic la început. Este nevoie de timp până când își vor construi reputația și o bază de clienți obișnuită.

În mod similar, perioada de timp în care lucrezi îți afectează foarte mult câștigurile.

În cele din urmă, totul se bazează pe performanță. Cu cât muncești și muncești mai greu, cu atât vei câștiga mai mulți bani.

Reține că fiecare zi va fi diferită. Într-o zi poți face 1000 de dolari și alta doar 50 de dolari. Dar, nu lăsa acest lucru să te descurajeze. Aceasta este o parte normală a stilului de viață a unui model. Ar trebui să te obișnuiești cu aceasta dacă vrei să fii un model videochat. Un job în această industrie trebuie tratat cu cea mai mare seriozitate.

Protejarea vieții private

Înainte de a începe videochatul, trebuie să te gândești la un lucru important – protejarea vieții private. Probabil că nu dorești ca prietenii și familia să te vadă, nu? Ei bine, un studio de videochat profesional de regulă oferă soluții optime pentru acest aspect.

Pentru protejarea vieții private ajută funcția de blocare a geo-locațiilor. Toate platformele de videochat au această opțiune. Înainte de a începe difuzarea, asigură-te că blochezi persoanele din statul sau țara de unde ești.

Ar trebui să iei în considerare obținerea unui server proxy care să-ți ascundă adresa IP. Acesta îți va masca locația și va împiedica oamenii să afle în ce oraș trăiești.

Mai mult, asigură-te că păstrezi mediul în care profesezi în privat. Aceasta înseamnă să elimini orice ar putea indica identitatea sau locul tău de reședință – afișe, imagini, cărți etc.

Aceste măsuri ar trebui să-ți facă identitatea relativ sigură. Cu toate acestea, ar trebui să știi că au existat cazuri rare de modele videochat care sunt șantajate în realizarea unor acte cu care nu sunt confortabile. De obicei, sunt amenințate că, dacă nu se conformează, identitățile lor vor fi dezvăluite prietenilor și familiei.

Aceste măsuri de protecție sunt specifice dacă ai ales să practici individual videochatul.

Este un argument principal pentru care ar trebui să te orientezi spre un studio videochat.

Beneficii studio videochat

Un studio cu experiență îți va oferi toate aceste măsuri. Iar, ca avantaje secundare:

 • vei beneficia de o locație premium în programul de lucru;
 • traning-uri și instruire;
 • diferite cursuri de makeup;
 • curs pentru a învăța o limbă străină;
 • bonusuri financiare pe lângă salariu etc.

Un studio videochat profesional și bine poziționat pe piață oferă un contract de muncă legal. Prin acesta se asigură confidențialitatea necesară pentru securitatea personală. Vei beneficia intergal de drepturile și garanțiile legale oferite de un contract oficial de muncă.

Dacă ești pierdută printre anunțuri de angajări videochat, recomandarea nostră este să te orientezi spre un studio de videochat cu experiență. Ai putea merge chiar la un interviu, pentru putea afla mai multe detalii. Ulterior se va infirma sau confirma părerea despre un anumit studio.

Tot ce ai nevoie pentru a începe

Înainte de a începe performanța, acordă atenție cerințelor tehnice. Iată o listă scurtă de verificare a unor echipamente esențiale și opționale, dar recomandate:

 • PC sau laptop;
 • va trebui să instalezi un software care îți permite să difuzezi;
 • conexiune la internet de mare viteză; Acesta este un lucru în care ar trebui să investești cu siguranță;
 • conectarea la internet direct printr-un cablu, nu prin WiFi;
 • o cameră video HD performantă;
 • o cameră bine amenajată.

Ar trebui să îți asiguri un loc în care nu vei fi deranjată în timpul performanței.

Probabil că ai obosit deja să auzi în acest articol de un studio. Însă, da! Investiția inițială în ehipamentele tehnice necesare este costisitoare. În cadrul unui studio vei putea beneficia de toate acestea, iar în plus vei avea la mână și contractul de muncă.

Un studio îți poate garanta siguranța vă nu vei fi întreruptă în timpul programului. Iar, mai important decât atât, este faptul că un studio îți oferă intimitatea necesară pentru a te simți bine în propria piele.

Sfaturi practice

Deci, acum când ai devenit un model videochat, este timpul să îți oferim câteva sfaturi practice.

Primele câteva săptămâni vor fi cele mai grele. După ceva timp, vei câștiga clienți obișnuiți și vei începe să câștigi bani reali. La început, totuși, obținerea clienților pentru a cumpăra timp privat cu tine va fi o provocare.

Ar trebui să știi că nuditatea este permisă doar în chatul privat.

Prin urmare, obținerea clienților pentru a cumpăra timp privat cu tine este despre arta tachinării.

Cu cât tachinezi și refuzi să-ți arăți corpul, cu atât îi vei înnebuni pe clienți și îi vei face să dorească timp mai mult. În videochatul non adult abilitățile de comunicare sunt vitale. Anticiparea este ceea ce face distracția. Oamenii vor aprecia dacă vei putea să le intuiești gândurile și vor avea o mai mare deschidere spre comunicare.

Imaginea în videochat

Imaginea este importantă. Aceasta spune multe și te poate ajuta în stabilirea de conexiuni cu persoanele din jur. Imaginea nu este doar un chip plăcut, ci și o mimică plăcută, gesturi corespunzătoare, dar și modalități de comunicare potrivite.

Ar trebui să se acorde o atenție deosebită hainelor pe care le vei purta în timpul spectacolelor tale. Ar trebui să fie ceva revelator – dar nu prea revelator. Ai putea, de exemplu, să porți o rochie sau o bluză care să-ți accentueze decolteul.

Desigur, lenjeria sexy este întotdeauna o alegere excelentă. Acesta este un alt lucru în care vrei să investești cu siguranță. Alege lenjerie care îți arată cele mai bune caracteristici și trăsături. Încercă să-ți schimbi imaginea – clienții obișnuiți vor aprecia efortul!

Nu în ultimul rând, fii atenă la iluminat – poate face toată diferența!

Un studio videochat îți poate acoperi aceste aspecte. Atât părțile tehnice mai specifice, cât și trainerii specializați te vor ajuta cu imaginea în mediul online. Este un domeniu în care imaginea spune multe despre tine. În aceiași oală intră și fotografiile de prezentare, care trebuie realizate în mod profesional.

Importanța marketingului pentru un model videochat

Pentru a-ți maximiza profitul și a atrage clienții, trebuie să te promovazi. Există câteva moduri de a face acest lucru. Poți apela la instrumentele de marketing oferite de studioul de videochat pentru care lucrezi.

Când vine vorba de marketing, social media va fi cel mai bun prieten al tău. În special platforme precum Snapchat, Twitter și Tumblr.

Deși poți folosi Facebook și Instagram, conturile pe acestea pot fi ușor interzise. Pentru a preveni acest lucru, nu publica nimic prea explicit pe aceste conturi. Poți totuși, să postezi fotografii provocatoare împreună cu link-uri către conturile de Twitter și Tumblr.

Twitter și Tumblr sunt o necesitate pentru toate modelele. De ce? Deoarece, îți permit să postezi conținut divers – poți posta toate fotografiile nud pe care le dorești. Conturile nu vor fi afectate de conținutul pozelor distribuite.

Alte instrumente importante

Poți crea un blog. Acolo poți posta fotografii promopționale și diferite materiale de promovare cu link-uri către platforma folosită. Poți posta, de asemenea, clipuri scurte, care vor face ca oamenii să dorească să te cunoască mai bine. Aceasta este o modalitate excelentă de a atrage noi spectatori care ar putea deveni plătitori în mod obișnuit.

Un instrument important pentru promovare web și online sunt serviciile de optimizare SEO. Nu trebuie de neglijat asemenea servicii, mai ales pentru un blog personal, care în esență este un website. Google îl va poziționa, fie că ne place sau nu. Deci, dacă tot ne poziționează website-ul, de ce să nu obținem un clasament bun?

Este important să actualizezi conturile de social media (pe rețelele recomandate) în mod regulat. Poți anunța, de asemenea, când vei fi live sau chiar gazdă, în care câștigătorul poate primi un premiu gratuit.

Poți chiar să îți întrebi adepții diferite păreri. Cum ar fi: un film de vizionat, care sunt alimentele lor preferate, care sunt gândurile lor pe un anumit subiect etc. Această modalitate de comunicare va scoate în evidență naturalețea și sinceritatea proprie.

Crește-ți profitul

Cariera unui model de videochat poate fi extrem de profitabilă. Mai ales, atunci când o combini cu alte fluxuri de venituri. Ar trebui să iei în considerare:

 • vânzarea unui anumit concept de show;
 • oferirea de emisiuni private și solicitări de conținut personalizat;
 • colaborarea cu alte modele de videochat;
 • vinde-ți fotografiile pentru diferite publicații etc.;

Desigur, deschiderea față de toate acestea este motivată de cât de mult dorești să câștigi. Nu uita că, este un mod practic de a învăța cum funcționează o economie de piață. Videochatul nu este doar despre a face bani, dar și despre administrarea acestora.

Ia în considerare videochatul cu un partener

Din ce în ce mai multe cupluri intră în show-uri de videochat, spre deosebire de performanțele solo. Este mult mai satisfăcător nu numai pentru modele, dar și pentru clienți. Clienții sunt dispuși să plătească mai mult decât de obicei.

În plus, clienții au posibilitatea de a participa într-un mod activ. Ori de câte ori un client face o solicitare specială, interpreții au șansa de a percepe o rată mai mare și de a câștiga mai mulți bani pe sesiune.

Mai mult, cuplurile sunt mai interesante pe termen lung pentru clienții lor obișnuiți. Ca interpret solo, ai un număr limitat de idei cu care poți reda un show, iar canalul tău poate deveni ușor monoton și plictisitor. Când faci o sesiune cu un partener, există mai multe idei pe care le puteți pune în aplicare. Vă puteți condimenta și diversifica spectacolul oferit.

Dacă dorești să devii un model videochat, în special una de top, va trebui să investești timp și efort. Doar amintește-ți, este important să te bucuri în timp ce faci această meserie. În mod sigur va fi distractiv și pentru admiratori. Dacă ai decis să mergi pe această cale, dar îți dorești informații suplimentare, secțiunea de contact este la dispoziția ta.

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus