skip to Main Content
0735 005 005 office[at]videochatjobs.ro
STUDIO VIDEOCHAT BUCUREȘTI
Personalitatea Unui Model Videochat Se Va Manifesta Prin Atitudinea Sa
Articole Recomandate Angajări

Personalitatea, odată formată va reprezenta modul prin care persoana vede lumea, o înțelege și își construiește relațiile sociale din cercul său. Personalitatea reprezintă individul în sine și felul cum acesta interacționează cu lumea înconjurătoare.

Există o problemă foarte mare pe care multe modele de videochat nu o iau în considerare adesea. Este aceea de a interacționa cu membrii și clienții ca profesioniști. Fără a fi rece, nepoliticoasă sau calculată – sau, pe de altă parte, extrem de pufoasă, nevoiașă sau neprofesională.

Există o teorie continuă conform căreia un model nu poate “niciodată” să fie prieten cu un membru care o plătește. Multe modele înțeleg a fi o filozofie stupidă. Multe dintre modele sunt prieteni apropiați cu membrii, dar echilibrarea aspectelor profesionale și personale ale videochatului poate fi dificilă.

Dincolo de asta, multe modele dizolvă aspectul profesional al locurilor de muncă. Într-o asemenea măsură, încât se simt libere să se plângă, să ceară sau să hărțuiască public. Pot să împărtășească informații care ar putea fi considerate foarte neprofesionale.

Personalitatea și relația profesională

Problema inerentă cu videochatul este că modelele oferă un serviciu personal. Unele modele aleg să ocolească aspectul personal cu totul. Să lămurească clar că, membrii nu sunt prietenii lor și trebuie menținută o relație strictă între model și client.

Cu toate acestea, majoritatea modelelor, în special pe unele platforme, se bucură de o relație mai casual și mai prietenoasă cu membrii website-ului. La suprafață, acest lucru nu pare a fi o problemă. Un model căruia îi pasă și este prieten cu membrii de pe website-ul ei pare a fi antiteza stereotipului “manipulatorului sexual”.

Din păcate, mulți oameni au dezvoltat o atitudine incorectă față de modelele de videochat, care de multe ori pare a fi alimentată de drept. Acești oameni vizează linia dintre afaceri și prietenie. Fac declarații generale despre posibilitatea ca un model să fie prieten cu membrii.

Atitudinea clienților

De exemplu, chiar dacă acești bărbați au căutat în mod deliberat un website videochat unde trebuie să acorde atenție personală, unii consideră că nu ar trebui să acorde niciodată atenție unei femei. Ar putea deveni exigenți sau amenințători față de modelele care nu lucrează gratuit.

Alți bărbați sunt de acord că un model ar trebui să fie plătit, dar, odată ce se împrietenesc cu un model, este nepotrivit să o plătească pentru orice serviciu. Dacă modelul nu face performanțe gratuite, devine o “femeie cu moravuri ușoare” care a avut grijă doar de bani în primul rând.

Și, din păcate, datorită metodelor de publicitate a multor platforme de videochat, unii bărbați sunt în eroare în mod intenționat să creadă că toate serviciile de pe website sunt gratuite. Vor încerca să “forțeze” modelul să explice în mod constant membrilor cum funcționează serviciile plătite.

Adesea este “greu” pentru un model să învețe că, odată ce se va bucura de prietenia unui membru, el va refuza să contribuie în continuare.

Din acest moment acesta se așteaptă la ore întregi de atenție gratuită.

În general, se pare că majoritatea modelelor sunt de acord că pot fi prieteni buni cu membrii. Dar există întotdeauna oameni care pur și simplu cred că este “imposibil” pentru un model și un membru să fie prieteni.

Și de multe ori, se pare că bărbații care nu sunt de acord sunt deziluzionați de experiențele proaste cu femeile sau induc în eroare considerabil ceea ce s-ar putea aștepta de la modele.

Personalitatea și problemele legate de profesionalism

În timp ce stereotipul modelului rece sau calculat poate fi unul pe care oamenii îl evită sau nu le place, cealaltă parte a monedei este adesea privită în jos.

Personalitatea unui model reflectă pe deplin profesionalismul.

Este un echilibru greu să menții profesionalismul în timp ce ești încă personală (și responsabilă). Multe modele devin atât de confortabile cu viața de webcam și cu membrii și prietenii online încât nu se cenzurează singure. Se simt libere să împărtășească probleme negative fără îngrijorare.

De exemplu, dacă un model are o zi proastă, ea poate să se simtă liberă să tweet-eze lucruri de genul: “uau, ce zi oribilă în cameră, îmi urăsc meseria :(“. În timp ce acest sentiment poate fi potrivit să fie împărtășit personalului, prietenilor și familiei, probabil că nu este o gândire care să reflecte bine modelul din cadrul comunității webcam.

Multe discuții din cadrul comunității de videochat au dus la un consens potrivit căruia negativitatea ar trebui să fie extrem de restrânsă. Sau poate fi încadrată într-o manieră diferită. Asta în timp ce, niciuna nu a fost de acord că negativitatea este un lucru bun care trebuie împărtășit sau că va beneficia modelul în orice fel.

Opțiuni și alegeri

Unele modele aleg să încerce să manipuleze membrii cu declarații negative ca o modalitate de a primi sfaturi de milă sau sentimente de vinovăție. Această tehnică este aproape universal valabilă atât pentru modele, cât și pentru membri, care, de obicei, nu apreciază încercările de manipulare.

Se consideră că, dacă nu există o circumstanță specială, modelele ar trebui să evite să fie negative.

Negativitatea nu creează o imagine profesională și de încredere. Membrii, de cele mai multe ori caută o experiență relaxantă cu o femeie frumoasă. Negativitatea nu este probabil remediul care să ofere un mediu calmant sau plăcut.

Personalitatea influențează modul cum te prezinți

În ciuda mitului “model personaj”, majoritatea modelelor nu adoptă o personalitate complet nouă atunci când lucrează în cameră și interacționează cu membrii.

Multe modele sunt în permanență în legătură cu membrii de-a lungul zilei. Pentru femeia obișnuită ar putea de fapt să fie mai dificil să adopte și să renunțe la o a doua persoană la căderea unei “pălării”.

Prin urmare, majoritatea femeilor sunt cu adevărat doar ele însele atunci când sunt în fața camerei web. Deși, poate este o versiune ușor “îmbunătățită” a lor, sau o versiune de ele însele pregătite pentru distracție și divertisment.

Unele femei decid în mod intenționat să-și prezinte o versiune severă sau aspră a lor. Altele “pun la punct” mult mai mult decât ar face-o în mod normal.

Personalitatea și confortul online

Este probabil cel mai bine să faci pur și simplu ceea ce te face să te simți confortabil în viața de videochat. Cu toate acestea, poate fi înțelept să te decizi în prealabil cum vei trata anumite probleme.

În acest fel vei putea evita să te încurci, să creezi mai multe drame sau să îți creezi o reputație nedorită pentru tine. În multe situații, nu există un mod “corect” sau “greșit” de a face lucrurile. Unele modele constată că unele lucruri funcționează mult mai bine pentru ele decât altele.

Cum te descurci cu trolii? Unele femei decid să fie foarte amabile și generoase cu ei, în timp ce altele decid să atace și să îi diminueze.

Cum te vei descurca cu membrii care devin inacceptabil de “nevoiași” sau solicitanți? Multe modele se simt incerte. Să treacă sau nu peste membru sau să-l “tatoneze” în aceste situații?

Cum te descurci cu schimbările proaste? Unele modele decid să se plângă de zile lente, în timp ce altele profită de ele.

Cât te vei concentra pe câștig atunci când ești pe online? Poate fi dificil să găsești un echilibru între a fi relaxată și a câștiga. Unele modele menționează că niciodată nu sunt axate pe vânzări, iar alte femei sunt concentrate constant pe câștigarea jetoanelor.

Personalitatea și problemele negative

Chiar dacă de multe ori modelele aleg să nu partajeze anumite informații personale, uneori, apare un eveniment major pe care un model consideră că are nevoie să-l împărtășească. În ciuda (sau din cauza) evenimentului negativ.

Dacă un model simte nevoia să explice ce se întâmplă în viața ei, tot nu trebuie să fie făcut într-un mod negativ. Chiar dacă problema în sine este negativă.

Pentru a evita transformarea unei situații negative în a părea o manipulare emoțională sau un strigăt disperat, se pot aplica unele dintre următoarele idei:

  • modelele ar trebui să evite să includă declarații prin care să ceară jetoane, cum ar fi, “sper, într-adevăr, că vom avea o noapte minunată în online pentru a mă face să mă simt mai bine”;
  • modelele ar trebui să ia în considerare includerea unor declarații care să-și clarifice intenția;
  • modelele ar trebui să ia în considerare ce ton speră să obțină și să folosească intenționat formularea specifică pentru a atinge acest ton.

Dacă problema se învârte în jurul unui membru dificil, poate fi ușor să eviți public frustrările în jurul acestuia care poate să îți tulbure sau să îți antagonizeze frustrarea.

Cu toate acestea, este mai bine să oprești emoțiile sau să le aventurezi în altă parte. Menține o imagine publică profesională în timp ce te ocupi de un membru. Poți cere un sfat de la consilierul unui studio videochat pentru care lucrezi. Face parte din rutina zilnică.

Menținerea unui aspect profesional

Modelele au dificultăți în menținerea unui aspect profesional, deoarece atât de des, videochatul le consumă viața. Multe modele încep să funcționeze din momentul în care se trezesc și verifică platformele de social media în pat până în momentul în care își deschid  calculatoarele sau merg la job.

Sunt reflexe ce trebuie condiționate încă din prima zi.

Când modelele sunt atât de aglomerate în lumea videochatului și când mulți dintre oamenii pe care îi cunoaștem se află în comunitatea de video chat, poate fi foarte greu să ne reținem când vrem să ne exprimăm în moduri negative sau supărătoare.

Unele modele pot constata că a fi complet deschise pe Twitter și în alte puncte de vedere funcționează bine pentru ele. Pot considera că asta le susține cariera. Alte modele pot avea dificultăți în a-și da seama că expresiile lor emoționale scad din câștigurile lor.

Dacă obiectivul tău ca model, este să menții o imagine publică pozitivă, atunci poți face unele lucruri pentru a ajuta la realizarea acestui lucru.

Mici recomandări profesionale

Personalitatea funcționează ca organizația cu sisteme și subsisteme. Complexitatea acesteia se reflectă în atitudinea pe care o ai și în modul cum alegi și cum acționezi.

Să fii mereu în videochat online poate fi obositor. Chiar și pentru modelele cu personalitatea puternică. Construiește-ți un mecanism cu ajutorul căruia personalitatea ta să se manifeste pozitiv în viața personală și profesională.

Încearcă să ai un loc departe de comunitatea webcam-urilor publice în care te poți manifesta și exprima. Multe modele găsesc un loc sigur pentru a partaja păreri pe forumuri private. Alte modele găsesc mult sprijin în prietenii sau partenerii lor romantici.

Evită rețelele sociale atunci când ești supărată sau mânioasă.

Crează o listă de control pe care să o consulți înainte de a posta lucrurile pe Internet. De exemplu, lista ta de verificare ar putea include:

  • Vor fi membrii mulțumiți dacă văd acest lucru?
  • Mă voi simți bine în raport cu postarea asta până mâine?
  • Va rezolva descărcare asta problema negativă?

În loc să speri că o izbucnire emoțională ar putea rezolva o problemă, ia în considerare soluții mai bune. Caută intenționat gânduri fericite, plăcute sau distractive pe care să le împărtășești în timpul zilei.

Atunci când întâlnești pe cineva care este nepoliticos sau troll, ia în considerare să-l ignori. Poți încerca să faci lumină în situație în loc să îl ataci la schimb.

Personalitatea puternică poate zice NU

Pentru multe modele poate fi foarte dificil să spună “nu” în orice fel de situații. Este un fapt de pe care, din păcate, membrii profită.

Amintește-ți că, ca model videochat București (și în general), este întotdeauna bine să poți spune nu.

Unii oameni au puțină empatie pentru modele, dar este cu siguranță posibil ca un model videochat să se simtă abuzat și agresat chiar dacă nu are contact fizic cu agresorul.

În comunitatea de webcam-uri, nu este neobișnuit să auzim despre un model lăsat să se simtă “murdar” sau redus la lacrimi, deoarece membrii agresivi i-au încălcat intimitatea.

În timp ce unii oameni vor crede că această problemă este o prostie, de fapt nu este ușor să spui mereu nu.

Un membru ar putea spune: “dacă nu-i place, poate doar să oprească computerul”. Din perspectiva unui model, care ar putea să nu fie instruită despre modul în care se poate proteja, poate fi foarte dificil.

Un studio videochat profesional oferă încă din primele zile instrucții clare despre astfel de situații. În acest caz, decizia de a acționa sau nu, nu se confruntă cu personalitatea unui model. Este bine instruită și foarte clară în ce privința opțiunilor ei.

Membrii sunt diferiți

Unii membri cu siguranță caută modele neexperimentate sau cu aspect incert și încearcă să le manipuleze. Le pot forța psihic la acțiuni sexuale pe care altfel nu le vor efectua niciodată. Și atunci când sunt puse la fața locului, modelele adesea intră în panică atunci când se confruntă cu un membru puternic.

Înțelege regulile studioului pentru care lucrezi.

Înțelege ce poți și nu poți face și înțelege ce te va pune în dificultate. Când un membru spune: “vei obține contribuția decât dacă faci acest lucru pentru mine”, ar trebui să fii întotdeauna sigură 100% dacă minte sau nu. Vei avea multe de învățat despre psihologia umană.

Ca model, de fapt poți opri calculatorul. Dacă o situație devine copleșitoare, închide browserul și software-ul, oprește ecranul și pleacă pentru o perioadă.

Există foarte puține lucruri la fel de supărătoare precum supunerea la acțiuni sexuale pe care le urăști pentru bani. Dacă ești incomodă cu o solicitare, nu o respecta doar pentru că ai nevoie de bani. Un alt membru va veni. Soluția este valabilă și pentru videochatul non nud.

Nu ai nevoie de un motiv pentru a spune NU. Este perfect acceptabil să spui “nu, pur și simplu nu îmi place” sau, “nu, nu îmi place”. Nu ți se cere niciodată să te justifici. Membrii care nu cer motivul pentru care ai spus NU, probabil că intenționează să discute cu tine în continuare.

Abordări diferite

Unii membri vor căuta lacune pentru a face abuzuri. În mod intenționat, vor încerca să se bâlbâie cu tine. Îți pot spune că “trebuie” să faci ceva decât dacă ai afirmat explicit dinainte că nu o vei face.

Ei pot face modelele să se simtă vinovate pentru “păcălirea” lor. Dar până la urmă, ei știu ce fac. Spune-le NU și nu te simți supărată pe membrii care se prefac că sunt folosiți.

Unii membri vor sublinia în mod intenționat pentru un articol. De exemplu, un membru ar putea propune 75 de jetoane pentru un videoclip cu 100 de jetoane. Apoi vor spune că ar trebui să li se ofere oricum articolul.

Ei speră că modelul se va simți vinovat sau obligat și pot deveni amenințători. Pentru ei nu contează dacă un model este intenționat insuficient plătit.

Nu-ți fie teamă să le spui oamenilor NU în această situație.

Uneori, membrii cu care ești foarte prietenoasă vor solicita sau insinua că ar trebui să li se ofere ceva gratuit. Chiar dacă nu acționează rău, speră că relația lor sau influența asupra unui model le va câștiga conținut gratuit.

Nu-ți fie teamă să soliciți jetoane pentru serviciile tale, chiar dacă membrul este un “prieten”.

Situațiile pot apărea și în afara job-ului

Întâlnirea situațiilor în care dorești să spui “nu”, nu apare doar pe camera live. Modelele se confruntă adesea cu situații de pe webcam în care trebuie să renunțe la membri. Din păcate, într-o situație offline, membrii pot fi mai interesați să se certe cu tine sau să facă schimb.

Unele modele consideră că membrii vor citi între rânduri, chiar dacă nu li se spune explicit “nu”. De exemplu, această situație nu este neobișnuită: un membru solicită ceva pe care modelul nu este interesată să o facă, așa că ea spune: “Ei bine, nu sunt sigură că este ceva ce pot face chiar acum, poate că puteți reveni la mine peste puțin timp”.

În mintea ei, acesta este un semnal clar că nu este interesată, dar membrul poate să ia asta literal și să creadă că este în regulă cu activitatea, dar este doar ocupată în această lună.

Dacă, ca model, întâlnești orice solicitare pe care știi că nu o vei face, este nedrept pentru membru să-i refuzi un răspuns direct. A spune membrului “nu” într-o manieră directă este adesea cea mai bună politică.

În situația în care un membru încearcă să presioneze sau să forțeze un model în activitățile cu care este neinteresată sau inconfortabilă, o persoană se va îndepărta de afacerea respectivă.

Gânduri finale

Studiouri sunt multe, oferte de servicii tot, dar personalitatea ta este una. Personalitatea ta este una și te reprezintă în totalitate. Odată formată, personalitatea este greu de schimbat.

Este mult mai ușor să găsești un studio videochat potrivit personalității tale, decât să încerci să te schimbi. Nu uita totuși că, din personalitate ia naștere motivația și atitudinea ta.

Anunțurile cu angajări videochat inundă piața acestei industrii, prin urmare ai mai multe opțiuni. Iar aceste opțiuni îți oferă libertatea de a alege ce ți se potrivește cel mai bine.

Optimizând timpul de muncă vei obține performanțe cât mai ridicate. Cu sprijinul și consilierea unui studio videochat obiectivele tale se vor transforma foarte curând în rezultate.

După cum te-am obișnuit deja, datele noastre de contact îți stau la dispoziție pentru întrebările tale. Dacă dorești un interviu nu trebuie decât să ne contactezi.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top