skip to Main Content
0735 005 005 office[at]videochatjobs.ro
STUDIO VIDEOCHAT BUCUREȘTI
Rezultate și Gestionarea Timpului Pentru A Face Performanță
Articole Recomandate Training

Majoritatea oamenilor doresc să obțină rezultate în domeniul în care activează. Acestea pot fi sub orice formă. Un rezultat poate fi atingerea unui indicator de performanță, câștigarea unei anumite sume de bani, obținerea unui anumit post. Lista poate continua la nesfârșit.

Obținerea unor rezultate exacte este dictată de obiectivele stabilite. Acestea trebuie să fie foarte clare pentru a putea vedea dacă este performanță sau nu.

Gestionarea eficientă a timpului este foarte importantă pentru rezultate. Timpul de muncă poate influența nu doar un rezultat, dar poate afecta în mod direct și productivitatea unui model.

În articolul de astăzi vom discuta despre rezultate și cum acestea sunt influențate de gestionarea timpului. Vom menționa și alte aspecte importante pentru a obține rezultate. Avem secțiunea de blog, dacă ești curioasă să afli informații utile despre un studio videochat București.

Până a trece la alte articole, hai să vedem cum gestionăm eficient timpul pentru a obține rezultatele dorite.

Rezultate și gestionarea timpului

Productivitatea unui model videochat este influențată în mod direct de cum acesta își gestionează timpul. Modul în care timpul este gestionat poate duce la îmbunătățirea productivității. Însă, la fel de bine o poate influența și negativ.

Dacă un model este productiv va avea și rezultate pe măsură. De fapt, rezultatele reprezintă modul cel mai direct în care se cuantifică productivitatea acesteia.

A deveni un model de top, a câștiga un anumit număr de fani, a avea un anumit venit – toate sunt obiective care vor duce spre rezultate. Urmărirea acestor obiective va întreține motivația de zi cu zi a modelului. Din acest motiv, obiectivele trebuie să fie realizabile în timpul propus.

Un pas mic te va aduce mai aproape de rezultate.

Gestionând eficient timpul de muncă nu doar că vei obține rezultate, dar vei avea mai mult timp liber pentru propriile plăceri. Hai să vedem în continuare câteva sfaturi prin care îți poți îmbunătăți gestionare timpului pentru a obține rezultate.

Fii conștientă

O recomandare pe cât de simplă pe atât de greu de pus în practică. Fii conștientă de cât timp cheltui pentru lucruri și de cât timp ai nevoie pentru a face lucrurile.

Există aplicații pentru gestionarea timpului, precum și alte aplicații utile. ATracker Pro este una dintre cele mai bune și îți permite să urmărești timpul între diferite sarcini. Îți oferă rapoarte despre modul în care îți petreci timpul. Dă-ți seama unde pierzi timp și ce-ți ia mai mult timp decât crezi.

Verifică cât timp petreci pe Facebook și alte canale de marketing. Urmărește timpul petrecut la televizor, la cumpărături etc. Știind cum îți petreci timpul te va ajuta să vezi ce poți elimina din zi sau la ce să dai prioritate.

Lucrurile importante mai întâi

Prioritizează-ți ziua și gândește-te la ce rezultate îți dorești la sfârșitul zilei. Dacă ar trebui să alegi trei obiective importante pe care să le îndeplinești în acea zi, care ar fi acestea?

Aceste lucruri ar trebui să fie prioritare. După ce aceste lucruri sunt terminate vei obține o listă cu mai puține sarcini. La sfârșitul zile vei putea vedea ce rezultate ai obținut din moment ce obiectivele prioritare au fost îndeplinite.

Un calendar pentru rezultate

Crează blocuri de timp în calendar și păstrează-le negociabile. Nu lăsa oamenii sau alte sarcini să interfereze cu aceste sarcini, obiective sau proiecte. Fii strictă cu tine însăți și nu-ți permite să depășești termenele limită – dacă le-ai stabilit.

Acest sfat este un exercițiu de disciplină în primul rând. Dacă totul este ordonat și îndeplinit corespunzător, vor apărea și rezultate care te vor încuraja. Vei intra într-un flux de lucru în care rezultatele îți vor încuraja disciplina, iar disciplina va duce la productivitate.

Evită distragerile

Dezactivează notificările de pe telefon sau trece-l pe modul silențios. Telefonul este o sursă de distracție majoră. Uneori va trebui să-ți folosești telefonul, deci nu poți întotdeauna să-l ignori, dar îl poți limita.

Deconectarea de pe social media este un alt mod minunat de a te concentra pe rezultate. Poți aloca a anumită perioadă de timp din zi în care să fii prezentă pe social media. Social media nu trebuie ignorată complet. Mai ales, dacă o folosești pentru promovare și publicitate.

Păstrează înregistrările bune

ATracker este bun și pentru acest lucru, iar această aplicație este foarte recomandată. Păstrarea înregistrărilor îți va oferi o idee mai bună despre ceea ce ești capabilă. Te va ajuta foarte mult să-ți faci planuri și obiective.

Acest lucru va evita, de asemenea, stresul de a nu fi în măsură să programezi în mod necorespunzător. Nu știi din start cât timp va dura fiecare sarcină și care trebuie redusă. Analizând înregistrările anterioare poți elabora un model de program orientat spre rezultate.

Două surse bune de productivitate

Din fericire nu trebuie să mai bați pașii prin biblioteci și librării în goana după noi informații. Cele mai actuale informații sunt doar la un click distanță. Iată alte două surse mari de informații despre productivitate:

  • Anul de 12 săptămâni – este o carte tipărită care are și o variantă audio. Este un sistem prin care se pot realiza mai multe în douăsprezece săptămâni decât fac alții într-un an;
  • 30 de zile pentru obținerea rezultatelor – este un sistem gratuit de pregătire a productivității și a timpului bazat pe sistemul de rezultate agile.

În majoritate surselor vei găsi informații utile despre cum să-ți optimizezi timpul pentru rezultate. Productivitatea și performanța pot constitui pentru tine indicatorii importanți pentru îndeplinirea obiectivelor.

Viață personală și rezultate

În epoca social media și a cluburilor de fani, din ce în ce mai mulți clienți își urmează modelele preferate, așteptând să vadă viața reală din culise după ce camera se oprește. Pentru modelele al căror brand beneficiază de acces la viața lor în afara unui studio videochat, un echilibru este dificil.

Poate fi dificil de echilibrat oferirea de acces suficient pentru a câștiga financiar, dar să fie păstrată în continuare confidențialitatea. Când persoana ta online este foarte asemănătoare cu viața ta offline, poate fi greu să “oprești” munca. Mai ales atunci când, împărtășești o parte din viața ta personală pe rețelele de socializare sau cu, conținutul clubului de fani.

Nu toate modelele se luptă să-și separe viața personală și profesională. Dacă ai simțit vreodată că nu poți “detașa” munca, încearcă aceste sfaturi pentru a-ți oferi spațiu pentru o viață privată.

Stabilește un program

Stabilește orele de lucru și “închide ușa”. Un angajat pleacă de la job la ora 17:00. Aceasta este sfârșitul zilei de muncă și poate intra în viața personală. Când ai ore flexibile, înseamnă că este mai greu să te îndepărtezi de muncă.

Într-o lume ideală, ai setat un program de lucru în fiecare zi și când ai terminat programul revii la viața personală. Îți recomandăm să te deconectezi din conturi, să închizi calculatorul la sfârșitul orelor alese și să închizi ușa “biroului” tău.

Aici trebuie să facem o mențiune importantă. Pliază-ți programul după admiratori. Intervalul în care aceștia sunt online, inevitabil va fi și perioada cea mai productivă pentru rezultate.

Dezactivează notificările de socializare

Pentru a obține cea mai mare distanță posibilă între viața personală și cea profesională, oprește notificările pe rețelele de socializare de pe telefon. Când lucrezi, le poți verifica manual oricum. Atunci când nu lucrezi, probabil că nu trebuie să răspunzi la fiecare tweet în 30 de secunde sau mai puțin.

Dacă nu ești gata să oprești toate notificările tot timpul, încercă să faci doar câteva ore într-o zi în care nu lucrezi și vezi ce crezi. Nu vei rata nimic important dacă nu primești o notificare push că cineva a comentat o fotografie pe Instagram care are 6 luni.

O zi liberă se poate reflecta în rezultate

A lucra 7 zile pe săptămână nu este bine pentru oricine și nu este sustenabil. Ia-ți o zi liberă – o zi completă pentru relaxare. Nu îți verifici rețelele de socializare, nu îți citești mesajele sau e-mailurile website-ului. Nu postezi live în conturile de socializare (poți programa unele postări).

Oprește totul și îndepărtează-te de ele. Nimeni nu plătește suficient pentru a avea acces la viața ta în fiecare zi a vieții tale. Ai nevoie de cel puțin o zi în fiecare săptămână pentru a te îndepărta complet de la muncă. În acest fel te vei reîncărca și vei investi complet în relațiile și activitățile tale personale.

Împărtășirea hobby-urilor și a intereselor personale

Împărtășirea vieții tale în afara camerei poate fi profitabilă. Te poți specializa într-un stil foarte autentic, brut, de tip GFE. Împărtășirea hobby-urilor și a intereselor poate crea conexiuni cu adepții tăi.

Înseamnă, a oferi profunzime persoanei tale online. Obținerea a ceva în schimb îți oferă libertatea de a te bucura de o activitate fără ca vocea necăjită din spatele minții să-ți amintească că o faci pentru social media.

Separă hainele de lucru de hainele reale

Acest aspect este important pentru a păstra confidențialitatea. Plus că, o parte din hainele purtate în cadrul unei sesiuni pot fi erotice și provocatoare. Nu este o problemă majoră, însă vestimentația poate fi “ușa” prin care treci când ești la job în fața admiratorilor.

Poate suna un pic ciudat, dar faptul că, articole vestimentare care creează o zonă fără muncă în jur pot fi cu adevărat elemente de eliberare. Pot servi ca un memento fizic tangibil pentru a-ți pune viața profesională deoparte și a te concentra asupra vieții tale personale.

Rezultate prin creativitate

Oamenii au nevoi – nevoia de a se distra, de a fi distractiv și a fi creativ. Noi credem că oamenii au o sumă nelimitată de fantezii, care sunt toate puse undeva și trebuie doar să se apuce de ele din când în când.

În videochat, un model trebuie să fie creativ tot timpul. Este ușor să spui “Vino cu ceva nou” atunci când nu o faci în fiecare zi. Există multe metode prin care îți poți monetiza creativ bazele de fani.

După mulți ani de experiență în industria de videochat online, ne-am dat seama că succesul fiecărei sesiuni de webcam se bazează foarte mult pe interacțiunea dintre modele și spectatorii lor. Dar, de ce să oprești acest flux la sfârșitul sesiunii?

Pe o piață actuală, unde divertismentul pentru adulți este saturat și disponibil mai ales gratuit, este esențial să te apropii de utilizatorii finali. Livrează conținut personalizat pe baza aceleiași interacțiuni și dinamici pe care le-ai avut în acea sesiune!

Prezintă-te în fiecare zi

Aici apare necesitatea unor conturi de model pe rețelele importante. Cu ajutorul acestora poți să fii mai aproape de admiratori și urmăritori. Cu o strategie de comunicare bine pusă la punct poți crea o conexiune socială puternică între tine și admiratori.

Poți posta diferite informații utile, programul de lucru, unele poze și chiar unele experiențe în calitate de model. Poți relata diferite istorioare amuzante, chiar și unele recomandări. Ai grijă doar ca social media să nu-ți consume prea mult timp.

Preia inițiativa și întreabă

Transformă utilizatorii casual în fanii tăi. Aceasta reprezintă o oportunitate pentru a crește indicatorii pentru rezultate. Odată ce va crește baza de admiratori fideli vei vedea și o creștere a performanței.

Poți să pui fanii să aleagă unele activități promoționale. Chiar să facă completări și critici pentru un show. În acest fel, rămâi câștigată sub două aspecte. Fanii vor simți că sunt atrași și implicați în prestațiile tale, iar tu vei ști ce anume trebuie să îmbunătățești la un show.

Ce poate fi mai creativ decât asta?

Dacă vei lua în calcul recomandările fanilor, ar putea ca baza ta de admiratori să crească constant. Acești pași pot părea simpli, dar trebuie să abordăm o strategie pentru a veni cu un plan de marketing solid. Construiește-ți brandul pentru a-ți extinde piața.

Ne bucurăm că ai fost cu noi și în acest articol. Nu uita că facem angajări videochat, iar formularul nostru de contact așteaptă mereu de a fi completat.

Nu trebuie să-ți cauți în disperare oportunități pentru rezultate. Trebuie doar să privești un pic mai atent. Ele există și necesită doar de a fi identificate și adaptate planului tău de performanță.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top