skip to Main Content
0735 005 005 office[at]videochatjobs.ro
STUDIO VIDEOCHAT BUCUREȘTI
Social Media, Platforme Importante Pentru Un Model De Videochat
Articole Recomandate Internațional

Social media reprezintă însumat rețelele de socializare. Acestea se deosebesc între ele după mai multe criterii. Evident că, cel mai important criteriu este utilizatorul. În mod special numărul de utilizatori care folosesc o anumită rețea sau alta.

Social media este o modalitate excelentă de a păstra legătura cu fanii și urmăritorii tăi. Inclusiv de ați promova serviciile oferite. În timp acestea se pot diversifica.

Un cont cu câteva sute de mii de urmăritori pe una din rețelele importante poate aduce și contracte de publicitate.

Majoritatea oamenilor au conturi personale de social media și, prin urmare, știu să-l folosească. Utilizarea de social media pentru marketing este foarte asemănătoare cu utilizarea unui cont personal. Este doar pentru un alt scop.

Avantajul cel mai bun dintre toate, este că social media este 100% gratuit. Cu toate acestea, există anumite provocări în industria de videochat. Nu toate website-urile de socializare sunt prietenoase pentru un anumit tip de conținut.

Din fericire, există o mulțime de platforme care permit conținutul erotic pentru adulți. Aceste platforme, după necesitate, pot fi utilizate în scopuri promoționale. Iată informații despre cum să te promovezi eficient prin diferite platforme de socializare.

Social media Adult vs. Non Adult

Un lucru este foarte clar. Există un număr suficient pe platforme social media pentru fiecare categorie de utilizatori. Diferența importantă este dată de către caracterul conținutului permis de către acestea. Unele nu permit prea mult erotism și nuditate. Altele sunt mai permisive în acest sens.

Poți lua în calcul ambele variante. În acest fel poți ajunge la un public cât mai mare. Important este de a delimita clar caracterul conținutului distribuit pe fiecare dintre acestea.

Această opțiune îți va permite să nișezi contractele de publicitate (sau imagine) încheiate. Fără prea mari bătăi de cap, vei ști că o anumită platformă este destinată unei anumite nișe din publicul tău. Vei ști în mod clar cum să construiești mesajul în comunicare către o anumită categorie de urmăritori.

Rețelele de social media adult sunt mai permisive în ceea ce privește erotismul și nuditatea conținutului. Unele dintre ele, chiar sunt în special construite pentru un conținut cu caracter sexual. Dezavantajul major al acestor rețele este dictat de faptul că numărul de utilizatori este relativ mic.

Rețele non adult sunt foarte restrictive în raport cu conținutul acestora. Dacă îți este raportată postarea acesta poate fi blocată sau chiar ștearsă de pe rețea. Ba mai mult, dacă ai câteva postări blocate, platforma îți poate suspenda contul pentru o anumită perioadă, sau chiar definitiv. În cazul acestor rețele trebuie să fii foarte atentă la conținut și la mesajul transmis.

Platforme social media adult

După cum am menționat mai sus, acestea sunt permisive în ce privește conținutul. Dar, acest lucru vine împreună cu un număr de utilizatori mai mic. Din acest motiv, un studio videochat poate crește mai ușor o identitate de brand mai puternică.

Eforturile pentru aceste platforme pot fi orientate spre a atrage noi clienți și admiratori. În mod clar, acestea vor oferi o rată de conversie mai mare. Motivul este foarte simplu.

Utilizatorii acestor platforme caută în mod intenționat acest gen de conținut.

Prin urmare, probabilitatea de a obține clienți de pe aceste platforme este mai ridicată. Trebuie să fii atentă la modul în care completezi un profil pe aceste rețele. Confidențialitatea ta este mai importantă decât posibilii admiratori.

În continuare vom analiza în câteva rânduri cele mai importante platforme de social media cu caracter adult. Înainte de a începe orice fel de activitate pe acestea, îți recomandăm să evaluezi necesitatea lor. Orice rețea de social media este consumatoare de timp.

În cadrul unui studio videochat București ai putea avea un avantaj în acest sens. Cele mai multe studiouri au departamente de marketing in house.

Ce înseamnă aceasta? Înseamnă că, au un angajat full time care se ocupă de gestionarea conturilor unui model videochat pe diferite platforme. Ce avantaj ai tu? Unul mare! Timpul de muncă va fi mai flexibil și te vei putea concentra asupra clienților care nu vor înceta să apară.

AdultNode

AdultNode este un website de socializare orientat către adulți. Funcționează foarte asemănător cu Facebook, cu conturi, pagini și grupuri de utilizatori, dar este orientat către videochat și industria pentru adulți.

Deoarece AdultNode este destinat industriei pentru adulți, nu va trebui niciodată să-ți faci griji pentru contul tău. Acesta nu este expus riscului de a fi interzis.

AVN Stars – o platformă de fan club

AVN Stars este o rețea de socializare și o platformă fan club alimentată de AVN. Fiind un produs AVN, este foarte integrat pe website-ul acestui dezvoltator. De asemenea, au integrat-o în premiile lor AVN, cerând un cont AVN Stars pentru a putea nominaliza sau vota în cadrul premiilor oferite.

Caracteristicile sociale includ un flux social, conexiuni, mesagerie și povești. În afara utilizării sale pentru promovare, modelele pot câștiga anumite venituri. Veniturile pot varia între  50-80% din abonamente la fan club, social media premium și din sfaturi oferite către comunitate.

Diverxity – rețea socială pentru modele glamour

Diverxity este o rețea socială foarte interesantă. Există un aspect public, promo și teaser. De asemenea, există un element premium și poți câștiga bani prin abonamente, vânzări de conținut și prin alte mijloace.

Deci, nu numai că Diverxity este o sursă de trafic și de expunere, ci este și o sursă de venit. Diverxity este cea mai populară în scena de modele glamour, dar poate fi folosită și de modele de videochat online. Tot pe acestă platformă se pot promova și producătorii de conținut pentru adulți.

NewTumbl

NewTumbl este o alternativă pentru Tumblr, care acceptă conținut pentru adulți. NewTumbl a fost creat ca răspuns la interzicerea de către Tumblr a conținutului explicit.

NewTumbl arată și se comportă foarte similar cu Tumblr și va fi întotdeauna prietenos cu adulții. Există un tablou de bord cu un feed de activități, controalele pentru editarea blog-ului și pictograme pentru a crea postări noi. Există, de asemenea, subdomeniul blog-ului care poate fi accesat public.

OnlyFans – rețea socială premium

OnlyFans este o rețea socială ușor diferită. Este o rețea de socializare premium, adică și pentru adulți. Pentru ca oamenii să poată avea acces la feed-ul tău trebuie să se aboneze mai întâi. Abonarea se face sub forma unui abonament lunar.

Interpretul și/sau modelul ajunge să stabilească taxa. Acest lucru creează un venit rezidual din activitatea lunară. În plus, veniturile, OnlyFans funcționează la fel ca în oricare altă rețea socială cu like-uri, comentarii și mesaje.

PleazeMe – platformă social media orientată spre sexualitate

PleazeMe este o rețea de socializare completă pentru adulți aventurieri și este complet orientată către sexualitate. PleazeMe este diferită de o mulțime de alte rețele sociale pentru adulți, întrucât este concentrată pe învățarea și explorarea sexualității și nu neapărat doar pe partajarea conținutului explicit.

Website-ul este configurat cu lumi diferite și fiecare lume are propria sa intensitate și tip de conținut care aparține în acea lume.

Twitter – cea mai bună platformă pentru un model videochat

Twitter este de departe cel mai popular website de socializare pentru animatorii adulți. Twitter este prietenos pentru adulți, dar nu uita că trebuie să indici că profilul tău este NSFW din setările contului. În caz contrar, contul poate fi interzis.

Chiar dacă Twitter este prietenos cu adulții, este important să ne dăm seama că există un tip de conținut care este împotriva TOS-ului. Există, de asemenea, tone de instrumente Twitter și multe rețele oferă integrare Twitter.

Social media (non-adult)

În continuare vom trece în revistă website-urile care nu permit conținutul nud (adult). Chiar dacă nu sunt prietenoase cu acest tip de conținut, nu înseamnă că nu pot fi utilizate pentru marketing. Trebuie doar să fii atentă la modul în care folosești aceste website-uri.

Cu ajutorul acestora nu doar că te promovezi, dar poți câștiga și sume importante de bani.

Aceste platforme permit o comunitate foarte mare de urmăritori. Cu o comunitate mare de urmăritori poți obține și contracte importante de publicitate și de imagine. Gestionate corect și eficient aceste platforme pot fi o altă sursă de venit pentru un model de videochat. Investiția în resurse de timp și efort va fi remunerată din plin.

Facebook – cea mai mare platformă de social media

Facebook este cel mai mare website de social media din lume. Este și platforma cu cel mai mare flux de trafic constant. Această rețea de socializare nu este prietenoasă pentru adulți, dar asta nu înseamnă că modelele de videochat nu se pot promova prin intermediul rețelei.

Faptul că nu este potrivită pentru conținut adult nu este cea mai mare preocupare. Facebook este bazat pe date și este foarte bun în a  face sugestii prietenilor. Atât de bine, încât Facebook le-a sugerat persoane adulte prietenilor din viața reală înainte ca potențialele modele să fie descoperite. Trebuie să te protejezi și să te promovezi prin Facebook, verificând foarte bine setările contului sau a unei pagini.

Instagram – aplicație pentru distribuirea de fotografii pentru mobil

Instagram este o aplicație și rețea de distribuire de fotografii și conținut video foarte populară. Instagram nu este prietenos față de conținutul adult. De fapt, nu este de acord nici măcar cu “nuditatea parțială”. Este chiar împotriva TOS-ului lor. Cu toate acestea, modelele de videochat se pot promova prin intermediul platformei.

Trebuie doar să fii atentă la tipul de conținut postat și la hashtag-urile utilizate. Instagram este una dintre rețelele care pot fi, de asemenea, monetizate. Există rețele specializate în abonamente premium pe Instagram. Nu evita oportunitatea de a le folosi.

Snapchat – aplicație populară pentru video și mesagerie

Snapchat este o aplicație populară pentru distribuirea de fotografii, videoclipuri scurte și mesagerie. Postările pe Snapchat durează doar 24 de ore, spre deosebire de alte rețele de socializare, unde conținutul rămâne disponibil până este șters.

Deși, tehnic Snapchat nu permite conținutul pentru adulți, acest lucru nu împiedică ca nuditatea pe Snapchat să fie foarte populară. Snapchat este, de asemenea, o sursă de venit. “Premium Snapchat” a explodat și devine pentru multe modele de top o sursă de venit importantă. Abonamentele Snapchat (lunar, anual, ect) și “acces pe viață” este de obicei modul în care această platformă poate fi monetizată.

Tumblr – platformă de micro-blogging-friendly

Tumblr este un alt website de socializare prietenos cu modelele de videochat. Încă o dată, trebuie să te asigurați că marchezi blog-ul tău ca NSFW. Cu Tumblr, poți posta fotografii, încorpora video, text și alt tip de conținut. Etichetele Tumblr sunt, de obicei, mai sigure decât hashtag-urile Twitter.

Dacă ai un blog cu fotografii, se pot adăuga link-uri la conținut și chiar dacă fotografiile sunt în continuare accesate.

YouTube – SFW video marketing pentru un model

YouTube este cel mai mare website de partajare video din lume. YouTube nu este potrivit pentru conținut adult, dar este încă posibil să te promovezi prin rețea. De fapt, YouTube este perfect pentru multe modele de fetiș care se ocupă de fetișuri care nu necesită neapărat nuditate.

Chiar dacă conținutul nu conține nuditate, este bine să menționăm conținutul ca fiind sensibil. De asemenea, nu este cea mai bună idee de a posta link-uri către conținut explicit în descrieri.

Pinterest – platformă populară pentru imaginii/video

Pinterest este un website popular pentru distribuirea fotografiilor, videoclipurilor și link-urilor. Deși, videoclipurile și link-urile pot fi distribuite, utilizarea principală este dictată cu siguranță de fotografii.

Deși Pinterest nu este potrivit pentru adulți, website-ul poate fi folosit în continuare pentru promovare. Trebuie doar să ai grijă să nu fixezi conținut explicit sau să faci legătura cu link-uri din pagini web având conținut explicit. Filigranele sunt o modalitate de promovare prin intermediul website-ului.

Kik – aplicație mai puțin populară

Kik este o aplicație de mesagerie mai puțin populară. Mesajele de pe Kik se comportă foarte asemănător cu textele, fără a fi nevoie să dai un număr de telefon. Kik poate fi folosit ca instrument de marketing pentru modele de webcam și staruri din industria pentru adulți.

De asemenea, este posibil să faci bani din Kik prin vânzarea de sesiuni de sexting, precum și prin accesul la Kik (similar cu vânzarea altor abonamente la rețelele de socializare). Kik are o caracteristică de mesagerie de grup care este utilă pentru a ajunge la toți fanii și clienții tăi din rețea, fără a fi necesar să le trimiți pe toate în mod individual.

Mici sfaturi pentru social media

Un criteriu esențial pentru social media este testarea. Nu există un instrument perfect pentru toate rețelele, deși există câteva instrumente cu ajutorul cărora poți gestiona conturile de pe diferite platforme.

În prima fază a prezenței pe social media este indicat să testezi diferite instrumente. După ce vezi rezultatele este indicat să te oprești la cele potrivite, care dau rezultate. Este o investiție eficientă care se va amortiza în timp și va genera chiar profit considerabil.

Iată câteva sfaturi pentru promovarea serviciilor de videochat prin intermediul social media. Ai grijă la rețelele alese și la ce îți dorești să obții prin intermediul acestora.

Promovarea prin website-uri care nu sunt prietenoase pentru adulți

Este important să ne dăm seama că nu toate website-urile sunt prietenoase pentru adulți.Doar pentru că un website nu este potrivit pentru adulți, nu înseamnă că nu te poți promova prin intermediul acestuia.

Trebuie doar să fii atentă la aspectele importante.

Rămâi în TOS-urile website-urilor atunci când vine vorba de postarea de conținut și de conectarea la conținut. Aceasta va ajuta să nu ajungi în situația ca platforma să-ți blocheze contul. Acest lucru face mai dificilă promovarea eficientă prin intermediul platformei, dar este singura modalitate de a profita de aceste website-uri.

Cum să eviți interdicțiile “de umbră” (evită automatizarea!)

În social media, există ceva care se numește “interzicerea fantomelor” sau “interzicerea umbrelor”. Acesta este locul în care contul tău nu este eliminat de pe website-urile de socializare, ci se oprește doar în căutare și în alte locuri (de exemplu, news feed). Uneori, s-ar putea să fie doar pentru non-adepți, alteori, conținutul tău nu ar putea să ajungă către comunitatea de urmăritori.

Interdicțiile de umbră apar de obicei atunci când website-ul de socializare detectează lucruri pe care le consideră spam. Acest lucru poate include urmărirea rapidă, urmărirea rapidă a persoanelor, postarea de mesaje duplicate, spam pentru hashtag-uri și lista poate continua.

Una dintre cele mai simple modalități de a scăpa de aceste forme de interzicere este de a evita automatizările. Multe rețele permit un fel de integrări automate (de obicei Twitter). Multe dintre aceste automatizări sunt nespus de spammy. În afara faptului că profilul tău pare să fie spam, acest lucru îți oferă o șansă mai mare de a primi interdicția de umbră.

Cum să obții partajare de la website-uri de videochat

Multe dintre website-urile de videochat și clipuri video îți vor împărtăși și retuși conținutul. Politicile cu privire la ce tip de conținut este retușat sau distribuit variază de la un website la altul. Există câteva sfaturi pentru obținerea mai multor partajări.

Evident, este să te asiguri că postarea pe social media promovează conținut sau un spectacol pe website-ul lor. Dacă este ceva generic sau care vizează un concurent, probabil că nu vor partaja.

De asemenea, dacă postezi doar pe hashtag-ul lor și îi menționezi doar (fără concurenți), postarea ta are probabilitate mai mare de a ajunge la mai mulți membri ai comunității. Având un text bun și o imagine reușită vei încuraja ca membrii să distribuie postarea în mod organic.

Folosește cel mai bun profil

Acest lucru ar trebui să fie unul evident, dar vei fi surprinsă de cât de multe persoane își neglijează avatarul și operele de artă de tip banner. Avatarul tău se va afișa în căutări, jurnale de știri ect.

Vrei ca fotografia ta să arate nespus de bine și să iasă în evidență. Banner-ul poate fi folosit pentru a oferi informații suplimentare. Aceasta poate include pictograme sau o listă de website-uri pe care poți fi găsită sau alte informații relevante.

Venitul din abonamente la rețele sociale

Social media nu este doar un instrument de marketing excelent. Este posibil să îl transformăm într-un flux de venituri cu totul nou. Acest lucru se realizează prin taxarea pentru accesul la conturile de socializare premium.

Există chiar și rețele care sunt specializate în acest lucru și facilitează taxarea pentru abonamente. Acestea vor trage chiar și notificări ori de câte ori există un nou abonat. Acest lucru face ca gestionarea abonaților să fie mai ușoară.

Gânduri finale

Este multă informație, dar nu trebuie să fii speriată. Motivația pentru a învăța aceste lucruri noi trebuie să fie întreținută de obiective bine stabilite. Raportarea la obiective va arăta dacă o anumită rețea de social media este potrivită sau nu.

Este mai bine să te oprești la timp și să nu consumi ineficient propriile resurse de energie.

Un studio videochat, dacă are un specialist în marketing îți poate ajuta promovarea. Când analizezi ofertele de angajări videochat poți fi atentă la acest aspect. Un studio profesional îți poate oferi acel know-how în materie de promovare în mediul online prin intermediul social media.

Completând formularul nostru de contact nu doar că vei face primul pas către un job în videochat, dar vei deschide ușa unor cunoștințe complexe despre o industrie în creștere. Dacă încă nu te-ai decis spre acest pas important, poți răsfoi secțiunea de blog pentru alte informații ce-ți pot fi utile.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top