skip to Main Content
0735 005 005 office[at]videochatjobs.ro
STUDIO VIDEOCHAT BUCUREȘTI
Studio Videochat Bucureşti
Articole Recomandate Angajări

Studio Videochat Bucureşti funcţionează ca societate comercială şi şi-a început activitatea în anul 2004.  Suntem un studio videochat profesionist care are ca obiect de activitate VIDEOCHAT NONEROTIC sau nonadult (conversaţii libere pe internet).

Compania funcţionează în deplină concordanţă cu prevederile legale în vigoare cu privire la legislaţia muncii şi a activităţilor comerciale.

Locaţia specială în care este amplasat Studio videochat Bucureşti

Ne desfășurăm activitatea într-o vilă retrasă, ferită de agitaţia cotidiană, înconjurată de verdeaţă, cu o grădină frumoasă pentru relaxarea ochilor după programul de videochat.

Camerele sunt curate, dotate cu aer condiţionat, echipament profesionist pentru un studio videochat, calculatoare şi camere video performante. Decorurile deosebite şi sistemul de lumini va asigura un loc de muncă plăcut şi stimulant.

Articole recomandate:

 

 

Echipa noastră de profesionişti Studio videochat Bucureşti, asigură o atmosferă intimă şi plăcută şi vă poate învăţa cum să faceţi bani în mod plăcut fără a depăşi limitele impuse de Dvs.

Având suportul tehnic şi moral, non stop, al celor 4 fete din administrare, vă garantăm un câştig de 10000 Lei, din prima lună. Munca propriuzisă este de conversație pe sisteme gen Messenger, cu persoane din străinătate.

Avem contracte cu website-uri de videochat profitabile şi sigure. Aceste website-uri sunt olandeze, spaniole sau americane, care nu pot fi accesate din România (astfel asigurăm confidenţialitatea modelelor noastre).

Studio Videochat București NONEROTIC sau NONADULT

Studio videochat Bucureşti, este specializat pe videochat nonerotic, adică pe conversaţii live pe webcam, cu persoane din străinătate, fără elemente de nuditate sau pornografie.

Fiecare model care lucrează cu studio videochat Bucureşti, are deplină libertate în a discuta şi a face numai ceea ce doreşte însă, în limitele unui regulament de studio videochat.

Asigurăm prin echipa studio videochat Bucureşti, iniţierea în secretele videochat-ului sau training profesional pentru modele cu experienţă.

Activitatea de videochat se poate desfăşura şi acasă, în intimitatea propriului cămin, oriunde în România. Pentru modelele fără experienţă este necesară o perioadă de două săptămâni (cel puțin) de training în Bucureşti, la sediul nostru. Timp în care beneficiaţi de cazare gratuită.

Pentru interviu şi angajări contactaţi studio videochat Bucureşti aici.

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus