skip to Main Content
0735 005 005 office[at]videochatjobs.ro
STUDIO VIDEOCHAT BUCUREȘTI
Studio Videochat, Ghidul Complet De Luat în Seamă De Către Doritori
Articole Recomandate Angajări

Studio videochat, ghidul complet de luat în seamă de către doritori. Ideea de a activa într-un studio videochat București este de înțeles.

Văzând sumele de bani despre care se vorbește, te gândești că ai putea face și tu asta.

Acest ghid vă va împărtăși informațiile și sugestiile utile care să te ajute. Alege drumul spre a deveni o fată la un studio videochat București de succes.

Asigură-te că îți place/iubești ceea ce vrei să faci într-un studio videochat

Nu avem întotdeauna luxul de a avea un job în activitatea pe care ne-o dorim cel mai mult. Cu toate acestea, ca orice loc de muncă, dacă nu există acea „scânteie” va deveni … o slujbă banală.

Ia în considerare câte ore va trebui să petreci în cariera ta de la un studio videochat. Aasigură-te că îți place ceea ce o să faci.

Venitul tău major este un obiectiv pe termen lung, nu unul pe termen scurt. Sumele de bani vor crește odată cu trecerea anilor, nu a săptămânilor.

Secretele nu sunt întotdeauna posibile

Intri în industria adulților. Și, în timp ce s-ar putea să fii complet confortabilă, nu toată lumea va împărtăși aceeași părere.

În primul rând, înainte de a apela la un studio videochat București asigură-te că ești pregătită. Trebuie luate în calcul relațiile cu prietenii, familia și actualul angajator.

Asigură-te că soțul/partenerul tău știe despre planurile tale. Află dacă este confortabil cu acestă activitate și, de asemenea, dacă acceptă eventualele situații. La urma urmei, și el va fi afectat de deciziile tale.

Nu este sigur că cele două jumătăți ale vieții tale se vor ciocni. Însă, tratează-le ca pe un moment inevitabil, chiar dacă nu se va întâmpla așa ceva.

Alegerea unui studio videochat București legitim

Există studiouri de videochat la care poți merge. Sunt conectate la multe website-uri de streaming. Au servicii predefinite din care poți alege. Mai mult decât atât, sunt oameni cu experiență în industrie, de ani buni.

Însă, pe „scena unui studio videochat” pot apărea și înșelătorii. Îți recomandăm sincer să te înscri pe website-uri în mod independent. Poți apela la pagina de contact de pe acest studio videochat București pentru siguranță 100%.

Înșelătoriile se pot petrece de ambele părți ale ecuației unui studio videochat. De la membri la modele, ne vom concentra asupra modurilor în care poți fi înșelată.

De asemenea, prezentăm și modalitățile de prevenție. Din păcate, există mulți oameni care vor să profite de începătoarele și modele neexperimentate.

La acest studio videochat București aveți siguranța unei asistențe 24/24 din partea echipei noastre de profesioniști.

Agenții, studiouri, promotori din industria de videochat

Este necesar ca cineva care vrea o activitate de videochat să se înscrie la o agenție sau la un studio. Vă rugăm să vă amintiți acest sfat foarte important!

Ar trebui să vă înscrieți direct pe website-ul unui studio videochat, la secțiunea angajări videochat. Studiourile vă ajută cu un contract care nu pune probleme de legalitate.

O să beneficiezi de un procent din câștiguri, dar și de promovare și asistență. De asemenea, poți să te promovezi și pe Twitter, Instagram etc.

Există o mulțime de căi pentru a aduce trafic, complementar activităților unui studio videochat. Nu cădeți în plasa unor promotori care spun că vă oferă vizibilitate online. S-ar putea să cădeți în plasa unor escroci pentru această tactică.

Nu fă nimic ce ar putea să te facă să te simți inconfortabilă. Fii complet independentă. Apelează la un studio videochat București de încredere pentru a nu avea parte de surprize neplăcute.

Membrii care pot să te înșele

Din păcate, sunt și persoane care caută doar o aventură și nu au nicio dorință de a-ți plăti pentru servicii. În cel mai bun caz, vor doar să te enerveze și vor cere un spectacol gratuit.

În cel mai rău caz, promit că plătesc. După ce ai terminat, nu o vor mai face sau vor retrage plata. Ar trebui să îi eviți pe cei care oferă să vă plătească „prea mult” pentru o dicuție.

Îți promit întotdeauna că te plătesc imediat după sesiune și apoi dispar și te blochează. Sau, pot pretinde că au plătit sau au trimis banii prin PayPal.

Cu PayPal, plata poate fi întotdeauna inversată. Acceptă plata de la un membru pe care îl cunoști de mult timp și în care poți să ai încredere. Concluzia este că, dacă sună prea bine ca să fie adevărat, probabil așa este.

Există atât de multe povești despre fete înșelate în acest fel. Se oferă o conversație lungă și nu primesc niciodată banii. Așadar, fii foarte atentă!

Cel mai sigur este ca plata să se realizeze anterior activității tale.

La acest studio videochat București o asemenea situație este improbabilă. Măsurile luate de noi sunt în măsură să îți garanteze securitate maximă cu privire la plata activității tale.

Evitarea hărțuirii în cadrul unui studio videochat

Există un alt tip de membru care îți poate pune probleme într-un mod nesănătos. Acesta va încerca să obțină cât mai multe informații de la tine, având impresia că îți este un prieten.

Acest lucru se poate face în câteva feluri. Te pot întreba despre locul în care trăiești, ce fel de evenimente frecventezi în orașul tău etc.

Acești membrii acționează prietenos și curios. Fii vigilentă cu privire la răspunsurile date la aceste tipuri de întrebări. Nu știi cum pot fi utilizate aceste informații și de către cine.

Membrii pot să vă trimită link-uri către imagini sau videoclipuri presupus amuzante. Acestea pot să îi conducă spre a obține adresa ta IP specifică.

Aceasta poate dezvălui care vă este orașul și potențiala locație aproximativă în acea localitate. Mai apoi, pot aduna aceste informații împreună pentru a afla cine sunteți.

Nu îți face griji!

În cadrul acestui studio videochat București activitatea ta va implica doar membrii din afara României. În acest fel, toate acele pericole prezentate mai sus vor fi de domeniul trecutului. Apelează cu încredere la serviciile oferite de acest studio videochat.

A activa la un studio videochat nu este cea mai ușoară slujbă din lume. Vine cu unele provocări și cu oameni care vor dori să profite de experiența ta. Fii mai atentă și folosește-ți bunul simț.

Când situațiile devin ciudate, nu-ți fie niciodată teamă să spui „Nu!”.

Alegerea studioului de videochat potrivit pentru nevoile tale

Există o mulțime de opțiuni, așa că va fi nevoie de o cantitate corectă de cercetare. Nu trebuie să cauți mai departe de aici pentru a găsi cea mai potrivită variantă pentru tine.

De asemenea, ar trebui să îți pui și aceste întrebări, în măsura în care te decizi:

 • ce sumă de bani rămâne în conturile unui studio de vieochat, după activitatea ta;
 • care este amprenta perfectă a acordului dintre cele două părți;
 • ce plugin-uri oferă sau permit;
 • există cluburi de fani sau funcții cu link-uri către magazine specializate;
 • pot realiza VR (dacă dorești asta);
 • acceptă doar bărbați, doar femei sau și cupluri;
 • studioul de videochat este nou sau are o vechime pe piață.

În cazul acestui studio videochat București nu trebuie să îți faci griji. Toate detaliile contractului sunt bine realizate, iar vechimea în activitate este o garanție asupra seriozității.

Alătură-te unei comunități de modele de videochat

Nu este nimic mai valoros decât cineva care a fost în industrie de ceva vreme. Alătură-te câtorva comunități de videochat. Acestea pot fi sub forma unor forumuri sau grupuri pentru fete/băieți care împărtășesc idei.

Aceștia pot să îți ofere sprijin sau alte sfaturi. Poate găsești pe cineva care este dispus să te consilieze personal. La acest studio videochat București avem echipa perfectă care este pregătită să te îndrume. Nu trebuie să apelezi la surse externe care pot să nu fie de încredere.

Specialiștii noștri sunt aici pentru a te ajuta să îți atingi visele.

Securitatea în cadrul unui studio videochat

 • asigură-te că localizările sunt dezactivate. Efectuează setările necesare pe website, pe Skype sau pe orice alte instrumente vei utiliza;
 • poți folosi numere de telefon separate sau conturi bancare separate dacă ești într-adevăr atentă;
 • nu da niciodată adresa ta, oricât de „încredere” devine un client;
 • există, de asemenea, servicii de protecție pe care le poți consulta.

Nu uita că este o afacere

Nu este o situație „construiește și vor veni” în care intri online și banii o să îți cadă în poală.

Ca orice afacere, va cere timp (atât pe termen lung cât și pe termen scurt). Va trebui să te pregătești. O să auzi despre „plata taxelor” și este adevărat 100%.

Fii pregătită pentru urcușuri și coborâșuri. Mulți bani într-o zi și aproape nimic în următoarele săptămâni, sau mai rău, săptămâni cu nimic. La acest studio videochat nu trebuie să îți faci griji în legătură cu veniturile tale.

Pregătește-te de o cuncurență, specifică unui studio videochat

Nu contează cât de „fierbinte”, talentată sau inventivă ești. Există literalmente milioane de persoane în online cu o cameră web în față.

Cum să te descurci cu asta și cum să ieși în evidență:

 • decide să faci ceea ce e confortabil pentru tine;
 • decide stilul tău;
 • alege un nume și „constuiește” în jurul acestuia;
 • adoptă o etică bună de lucru la studio videchat;
 • fii consecventă cu difuzările tale;
 • înființează sau promovează magazine online (opțional);
 • oferă videoclipuri scurte care pot fi cumpărate (opțional);
 • fii tu însuți.

De asemenea, este important să fii fluidă și adaptabilă. Poate ideile tale nu funcționează tocmai bine. Este ok să îți schimbi stilul sau abordarea. Nu uita, vor fi multe încercări și erori.

Un model de la un studio videochat de succes a fost un mim, iubită de utilizatori.

Construiește o bună reputație la un studio videochat

Uneori, modelele dintr-un studio videochat pot avea reputația de a nu fi persoane de încredere. Unor clienți nu le pasă, fiind interesați doar de interacțiunea cu tine, dar altora le pasă.

Nu înseamnă că trebuie să iubești fiecare gest pe care îl faci. Nu înseamnă cu nu poți mima anumite gesturi. Ideea este de a fi cât mai naturală și confortabilă cu ceea ce faci.

Orice alegere a ta poate avea urmări în online. Amintește-ți, clienții bârfesc modelele dintr-un studio videochat la fel cum fetele bârfesc clienții.

A discuta sau a nu discuta

Este obligatoriu să discuți cu utilizatorii. Este un drum lung până la conectarea cu publicul și crearea brand-ului. Unii oameni doresc sincer o conexiune umană și acea cale alternativă de interacțiune.

Fie că este vorba de 5 minute sau 1 oră, puneți deoparte timpul pentru a vorbi. Câștigurile nu vor întârzia să apară.

Pregătește intrarea ta într-un studio videochat

La fel ca în orice altă afacere, pregătește totul înainte de a „deschide ușile”. De asemenea, poți apela la un banner publicitar, din moment ce ești un model nou. Acest lucru ar trebui să contribuie la generarea unui trafic inițial.

La acest studio videochat București nu trebuie să îți faci griji despre imaginea ta.

Pregătește-te pentru momente dificile

Vor fi persoane cu care să îți pierzi timpul. Poate o să dai peste troli și agresori care vor doar să fie îngrozitori. Învață cum să crești un „obraz gros” și moderează cometariile. Interzice accesul oricui îți ruinează mediul înconjurător.

De asemenea, fii pregătită pentru câteva comentarii perverse care să nu aterizeze în zona ta de confort. Cel mai bine este să le treci cu vederea printr-un zâmbet.

Construiește-ți următorii

Cea mai mare parte a veniturilor tale vor veni de la utilizatori obișnuiți. Este multă muncă de dus cu aceste persoane.

 • publică imagini interesante (în orice program alegi, dar rămâi la el);
 • folosește rețelele de socializare pentru a contacta clienții existenți și pentru a găsi noi oportunități;
 • folosește hashtag-urile potrivite pentru a atrage atenția.

Creează anticipare pe tot parcursul zilei pentru a-i face pe clienți să-și dea interesul.

Instrumentele necesare într-un studio videochat

Într-un studio videochat este important să ai parte de mai multe elemente. În acest studio videochat București ai tot ceea ce îți trebuie pentru a performa:

 • webcam performant;
 • laptop performant;
 • o atmosferă cât mai relaxantă;
 • o conexiune stabilă la internet de mare viteză;
 • iluminare corectă;
 • un website cu blog dedicat;
 • haine diverse și fundal bine amenajat.

Apelează și la alte surse suplimentare de venit

Următoarele variante ar putea aduce surse suplimentare de venit:

 1. vinde clipuri sau videoclipuri;
 2. vinde-ți hainele purtate în cadrul unor discuții;
 3. oferă discuții private sau conținut personalizat;
 4. vinde fotografii semnate;
 5. taxează pentru poveștile tale sexy pe care le-ai scris (asigură-te că sunt bune);
 6. comisioane prin afilierea cu diverse produse sau servicii;
 7. fanii/membrii plătesc pentru avantaje suplimentare;
 8. colaborează cu alte fete de la un studio videochat pentru diferite discuții;
 9. realizează o listă de dorințe pe Amazon.

Lista ta de dorințe de pe Amazon

Nu trebuie să fie doar banii cei care să te ajute în susținerea situației tale financiare. Poți să îți rotunjești veniturile prin intermediul cadourilor primite de la clienți, pe Amazon.

Nu pune doar articole scumpe, cum ar fi televizoarele și seturile de bagaje. Include și lucruri mai mici, cum ar fi obiecte vestimentare fashion, mai accesibile.

Nimeni nu vrea să plătească pentru hârtia igienică.

Cum se obține trafic spre lista ta de dorințe? Menționeaz-o pe Instagram, pagina web, pagina de videochat, Twitter etc. Dar numai link-ul și nu o face prea des. În caz contrar, pare a fi o cerșetorie și asta nu e bine.

Urmărește-ți finanțele

Credeai că modelele de la un studio videochat nu trebuie să plătească taxe? Te înșeli. La acest studio videochat București nu trebuie să îți faci griji pentru relația cu statul.

Echipa noastră este pregătită să îți ofere suportul necesar, astfel încât să nu ai parte de probleme legale.

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus