skip to Main Content
0735 005 005 office[at]videochatjobs.ro
STUDIO VIDEOCHAT BUCUREȘTI
Studio Videochat, O Provocare Pentru Dezvoltarea Personală
Articole Recomandate Angajări

Videochat într-un studio videochat reprezintă o oportunitate de carieră. Dar, pe lângă o carieră de succes, dezvoltarea personală este o provocare mult mai mare. Pe acest parcurs, spre succesul în videochat, barierele cele mai înalte sunt cele de ordin psihologic.

Cam toate studiourile pun accent pe câștigurile financiare când se promovează în mediul online. Ei bine, se pare că, exită o serie de alți factori motivaționali pentru cine dorește un parteneriat cu un studio videochat profesional.

Perfecțiunea nu există.

Dar, indiferent de carierea aleasă țintim perfecțiunea. Odată atinsă acea stare de perfecțiune, realizăm că mai sunt o sumedenie de lucruri de învățat pentru a fi cu adevărat perfecți. Și uite așa, intrăm într-un cerc de dezvoltare personală continuă pentru a deveni mai buni. O carieră în videochat de ce ar fi diferită?

Studio videochat – o piață încă tânără

Dacă la începuturile sale, domeniul videochatului era văzut ca o profanare a moralității, acuma lucrurile stau ceva mai bine. Controversele nu există doar în România. Se pare că este o problemă de abordare de ordin general.

Indiferent de ce părere ai despre videochat, trebuie să fim sinceri cu noi încă de la început. Dacă ne uităm peste statistici, videochatul a ajuns cel mai bine plătit domeniu de activitate. Un model experimentat poate ajunge să câștige mai mult decât un salariu mediu într-o singură zi.

Se zice că pentru a ajunge cu adevărat profesionist într-un anumit domeiu sunt nevoie de 10000 de ore de muncă. Când, în videochat se vehiculează sume importante pentru câștig, gândeștete mai întâi că, în spate stau multe ore de studiu și muncă.

Piața este încă tânără și deja încep să apară nișe specifice acestui domeniu. Dacă ai întreba pe oricine de pe stradă ce părere are despre videochat, ai putea să auzi că înseamnă a te dezbrăca în fața unei camere video. În cel mai rău caz, poate îți fluieră pe la ureche și câteva înjurături la adresa unei asemenea meserii.

Nișe în videochat

Job-ul în videochat este încă privit ca o meserie lipsită de demnitate. Dar, oamenii fac marea greșeală de a eticheta „lipsa de demnitate” a meseriei, ca „lipsa de demnitate personală”. Blamarea acestui domeiu, de cele mai multe ori exclude respectul și moralitatea de pe lista de valori a persoanei aflate în fața lor.

Este de înțeles o părere de genul menționat mai sus. Problema apare din considerentul că, în România, se promovează în mod agresiv sexualitatea în acest doemniu. Modelele unui studio de videochat s-ar putea să te contrazică. De cele mai multe ori videochatul este despre convorbire.

Dacă există cerere, piața se adaptează. Așa au luat naștere mai multe forme nișate de videochat. Videochatul adult, videochatul non adult, chiar și videochatul practicat de bărbați. Nu este exclus ca pe viitor să apară tot mai multe nișe.

Mituri despre videochat

Fiind un domeniu foarte controversat, există o serie de mituri specifice. Fundamentul acestora este încă din timpul când videochatul abia își făcea apariția pe piața serviciilor online. În timp, cea mai mare parte a acestora sa risipit. Destructurarea acestora a fost ajutată și de faptul că domeniul sa dezvoltat foarte rapid într-un timp scurt.

Odată cu apariția studiourilor de videochat, cele mai multe mituri au dispărut. În principal, datorită faptului că un studio videochat oferă aceste servicii în mod profesional.

Videochatul este legal sau nu?

Gurile rele care critică această meserie aduc aceasta ca un argument principal. În ciuda acestora, activitatea de videochat este un perfect legală.

În susținerea celor expuse, vedem că un studio videochat București (și nu doar) oferă contracte de muncă și asigurări private de sănătate. Nu este exclus că există modele care practică acestă activitate în condiții casnice, dar ca în orice domeniu poate exista muncă nedeclarată.

Munca în condiții de legalitate este opțiunea personală a modelului.

Un studio profi care se respectă mereu va face angajări videochat oferind contracte de muncă. Activitatea unui studio videochat se desfășoară într-un cadru legal din toate punctele de vedere.

Modelele nu își primesc banii la timp

Recompensele financiare reprezintă o controversă, dar și un argument pentru carieră. După cum promit diferite studiouri, câștigurile de cele mai multe ori sunt generoase.

Ce trebuie de știut în mod clar – recompensele financiare sunt pe măsura muncii depuse.

Există opinii care ar zice că modelele de videochat nu își primesc integral din banii de la studioul la care sunt angajate. Ar fi absurd să excludem asemenea practici. Ele poate încă mai există cu părere de rău.

La începuturile videochatului, aceste practici erau mai frecvente. În timp, industria sa dezvoltat și cei din doemniu au înțeles că este o cursă pe termen lung. Până la urmă, corectitudinea și profesionalismul unui studio videochat se reflectă în longevitatea lui pe piață. Este o selecție naturală care funcționează într-o economie de piață deschisă.

Pe lângă aceste beneficii contractuale, un studio videochat București (pentru că acolo sunt localizate majoritatea) oferă și alte bonusuri și facilități complementare.

Confidențialitatea oferită de un studio videochat

Este un aspect important, mai ales pentru cele care doresc să înceapă o carieră în domeniu. Un studio videochat prosesionist trebuie să garanteaze din start acest aspect. Altfel, nu cred că se poate autointitula ca fiind profesionist.

Și încă un aspect important. Modele nu sunt expuse riscului de a se întâlni cu persoanele care socializează în timpul programului online.

Modelele din România socializează doar cu membrii din alte state.

De fapt, confidențialitatea oferită de un studio videochat profesionist ar trebui să se reflecte în contractul individual de muncă.

Modelele sunt mai puțin pregătite din punct de vedere educațional

Acesta este motivul principal pentru care modelele de videochat sunt arătate cu degetul social. Că, da! Este mai ușor să arăți cu degetul, decât să vezi dincolo de etichetă.

Contrar părerilor majoritare, un model videochat pe lângă un aspect fizic plăcut are nevoie de o serie de aptitudini.

În nici un caz nu se adresează celor mai puține educate sau mai puțin inteligente.

Dacă vei căuta niște interviuri sincere cu modele de videochat vei găsi niște domnișoare pasionate. Aleg această opțiune tocmai pentru a-și susține financiar studiile. Nu trebuie exclusă nici partea de modele (numeroase de altfel) care au renunțat la o carieră „onorabilă” pentru a se angaja la un studio videochat. Este mai important să faci ceea ce îți place!

Studio videochat și dezvoltarea personală

Un job în domeniul videochatului este tot mai vânat. Pentru cineva, oportunitatea oferită de un studio de videochat este strict financiară. Dar, de cele mai multe ori un venit financiar mare este adus de o performanță profesională în domeniu.

Trebuie să fii deschisă să înveți mereu lucruri noi.

Studiourile de videochat au înțeles acest lucru demult. Nu poți câștiga financiar, dacă nu știi cum să te prezinți. Nu poți câștiga un admirator, dacă nu te poți face plăcută. Prin urmare, studiourile de videochat oferă traning-uri din cele mai diverse. Iar acest important aspect este un „must have” al unui studio.

O carieră de succes înseamnă să te simți bine în pielea ta și la locul de muncă.

Pentru un model, angajarea în cadrul unui studio videochat poate reprezenta o uriașă oportunitate de dezvoltare personală. Partea bună este că, abilitățile odată asimilate îți vor fi de ajutor și în relațiile interpersonale.

Performanță în videochat

Se promovează tot mai mult imaginea unui model „de top” cu încasări foarte mari. O informație din culise îți poate garanta că banii nu se fac așa ușor în videochat, chiar dacă oferă multe alte avantaje. Prin urmare, performanța în videochat implică multă muncă în spate, dar și aptitudini pe măsură.

Implicarea este importantă. Dacă vrei să ajungi în top, un lucru este clar.

Trebuie să fii mai bună decât alte colege!

Trebuie să îți dorești să afli cât mai multe informații despre domeniu.

Poți lua în calcul chiar, specializarea pe o anumită nișă a admiratorilor. Poți afla secrete importante și pe baza lor să dezvolți modele de acțiune și strategii de promovare personală.

Seriozitatea este la fel de importantă ca în orice alt job. Nu poți obține perfomanță dacă nu excelezi la acest capitol. Seriozitatea se refelctă în primul rând asupra modului în care îți respecți programul. Mai ales la început, este descurajator când nu ai membri cu care să interacționezi.

În acest fel, de la seriozitate de ajunge la perseverență. Nu poți să ajungi un model de top peste noapte.

O carieră de succes de cele mai multe ori este formată din pași mici, dar consecvenți. Contează să nu te lași dezamăgită de o zi proastă la serviciu sau de părerile celor din jur. Până la urmă succesul este o alegere.

Abilități dobândite în urma videochatului

Cei care blamează videochatul nu vor să recunoască că, o carieră în domeniu îți dezvoltă și niște abilități personale importante. Ei aleg să vadă doar partea goală a paharului, partea plină fiind tercută cu vederea.

Să alegi o carieră în videochat, înseamnă în primul rând o schimabre majoră în viața personală. Aceste schimbări îți vor aduce în timp îmbunătățiri pe mai multe planuri.

Vei descoperi o serie de avnataje oferite de această activitate. După ceva timp vei dobândi o serie de skill-uri care îți vor folosi și în viața de zi cu zi, nu doar în timpul programului.

Încrederea în sine

Este de departe unul din cele mai importante câștiguri. Vei dobândi o caracteristică pe care banii de cele mai multe ori nu au cum să o cumpere.

Vei fi pusă la multe încercări, iar felul în care le vei gestiona, în timp va deveni un mod de a fi. Prin urmare, cu cât mai multe încercări experimentezi, cu atât mai mult vei crește încrederea în sine. Vei învăța diferite informații despre modă și fashion pentru a te prezenta cât mai bine.

Încrederea în sine reprezintă un ingredient pincipal pentru succes. Este ca apa pentru ciorbă. Prin urmare, cariera în videochat nu este o excepție.

Cultura generală

Interacțiunea oferită de videochat îți permite să cunoști oameni diferiți din culturi diferite. O să afli „din prima sursă” o grămadă de lucruri interesante.

Pentru a fi un interlocutor plăcut vei dori la rândul tău să dezvolți o cultură generală cât mai bogată. Prin urmare, va trebui să te informezi în afara orelor de program. În acest fel, vei poseda o gamă mai largă de subiecte pentru discuții cu membrii cu care interacționezi.

Abilitățile de comnicare

Ca model de videochat, în timp vei deveni un expert în comnicare. Există aspecte de comunicare importante. Trebuie să știi când să asculți și când să vorbești, cum să interpretezi gesturile, unde să intervii cu o mică remarcă și ce semnale să trimiți la rândul tău.

Nu poți să nu recunoști că este un beneficiu mare în viața de zi cu zi. Practic nu există aspecte ale vieții zilnice în care să nu ai nevoie de comunicare. Nu este exclus să înveți și mici trucuri de convingere pe care o să le înveți în videochat și o să le aplici pentru a fi mai convingătoare.

Limba engleză

Este un criteriu important când un studio videochat face o angajare. Ar fi bine să ai măcar cunoștințe minime de engleză. Dar, nu este un criteriu definitoriu.

Dacă ai charismă și știi să te prezinți bine, poți începe un curs de limba engleză și o poți exersa în timpul programului. Mai ales că un studio videochat oferă și traning-uri specializate în acest sens.

Dacă ești o fire ambițioasă, poți căuta unele resurse externe care te pot ajuta să înveți mai reprede. Purtând conversații cu membrii online, îți vei îmbunătăți considerabil nivelul de engleză.

Satisfacția sexuală

Când apare în discuție satisfacția sexuală majoritatea roșesc. Nu este vina lor. Nu sa discutat cu ei despre aspectele importante la timpul potrivit.

Este un element foarte important pentru o viață sănătoasă și echilibrată.

Videochatul îți dă posibilitatea să explorezi, să scapi de inhibiții și să te descoperi personal din punct de vedere sexual.

Gânduri finale studio videochat

Trebuie să recunoaștem un fapt. Pentru cele mai multe modele, un studio videochat a fost o soluție de moment. Influențată în special de presiunile financiare adunate.

Partea bună este că modelele care sunt acuma „de top” au crescut odată cu industria videochatului. Nimeni nu se gândea acum 15 ani, că industria aceasta va crește atât de mult și încă crește.

Un punct demn de menționat este că pe lângă industria directă a videochatului au crescut alte industrii mai mici. Acestea s-au dezvoltat pentru susține industria videochatului.

Videochatul nu este o meserie în care ai putea să-ți permiți plafonarea. Este o activitate în care trebuie să te dezvolți continuu ca persoană pentru a ști cum să-ți scoți în evidență cele mai bune abilități.

Este ca orice alt domeniu în care cauți dezvoltarea personală. Prin urmare, videochatul îți oferă continua oportunitate ca să devii în fiecare zi mai bună decât ieri.

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus