skip to Main Content
0735 005 005 office[at]videochatjobs.ro
STUDIO VIDEOCHAT BUCUREȘTI
Videochat, Cum Ajungi Un Model De Succes în Acest Domeniu Tot Mai Căutat
Articole Recomandate Angajări

Videochat, cum ajungi un model de succes în acest domeniu tot mai căutat. Fetele sau modelele care se ocupă de videochat sunt tot mai căutate la noi.

Industria de videochat câștigă tot mai mulți adepți

Videoclipurile gratuite pre-înregistrate sunt ușor disponibile pentru oricine are acces la internet. Însă, fetele de la un studio videochat oferă o experiență mai personală pentru cei dispuși să plătească.

Modelele de succes transmit videoclipuri în direct, online. Interacționează cu utilizatorii sau clienții care plătesc pentru a vorbi cu ele.

O conversație cu o fată de de la un studio videochat București poate începe pe un grup de chat. Cei care doresc să converseze cu un model în mod privat pot plăti mai mult pentru o sesiune individuală.

Modelele sunt plătite, în cea mai mare parte, la minut. Veniturile pot urca până la sute de euro pe oră, în funcție de prețul fiecărei fete. Multe dintre ele lucrează de acasă.

Articole recomandate:

Își desfășoară activitatea prin intermediul unor studiouri care le mai reduc din veniturile obținute. Lumea unei fete care se ocupă de videochat este o activitate pe care mulți nu o cunosc.

Așadar, am avut șansa să vorbesc cu un model de videochat cu normă întreagă. Aceasta își desfășoară activitatea în cadrul unui studio videochat. I-am pus o serie de întrebări, de interes pentru oamenii care vor să afle lucruri noi.

Mihaela, în vârstă de 24 de ani, lucrează deja de doi ani în cadrul unui studio de videochat unde oferă servicii. Spune că a renunțat la funcția de secretară pentru a deveni un model de videochat cu normă întreagă.

Cum ați descrie activitatea ta cuiva care nu știe ce înseamnă videochat?

„Aș spune că un model de videochat este cea mai bună descriere. Aș spune că este o reprezentație plătită pe minut și o activitate online, în direct. Mai pot fi numite «spectacole» sau «apeluri»”.

Ce implică un asemenea apel sau un spectacol tipic?

„Depinde într-adevăr de persoană, de cât timp vorbesc cu ei și dacă am o legătură. Cu unii dintre ei, desigur, voi «juca» într-un fel sau altul.

Unele fete își bazează întreaga carieră pe «joacă», pentru că asta oferă. Dacă e să vorbesc despre mine, eu ofer o experiență de prietenă. Este mult mai mult decât ce se crede că fac fetele de la videochat.

Când vine vorba de a vedea clienții, noi o numim camera la cameră. Majoritatea oamenilor vor să rămână anonimi. Sunt și câteva solicitări pentru a deschide camera și a-i putea vedea.

Se întâmplă destul de rar să deschid camera pentru a vedea cine sunt sau ce fac de cealaltă parte.

Ei mă pot vedea, însă eu îi pot vedea doar dacă îmi cer să deschid camera. Nu aș putea face asta fără acceptul lor prealabil.

Fac doar lucruri de care mă bucur și mă simt confortabilă. Port conversații, tachinez, mă dezbrac. Nu m-aș simți confortabilă să îndeplinesc alte acte la cameră…nu este pentru mine.

Majoritatea clienților apelează la mine doar pentru a vorbi cu cineva. Vor să-mi spună dorințele lor intime, lucruri despre care nu pot vorbi cu persoanele lor din viața reală.

Sunt și băieți bisexuali cu care vorbesc pentru că aceștia nu mai au unde să meargă. Mi-am construit afacerea în jurul lucrurilor de care mă bucur. Câștig bani frumoși pe baza faptului că nu trebuie să fac alte acte sau să construiesc relații online”.

Cum ai ajuns să lucrezi ca fată la un studio videochat?

„Totul a început de la o prietenă bună. M-a tot pistonat spunându-mi că «ar trebui să vii să o faci, sunt foarte mulți bani». Și, după vreo șase luni de cântărire a propunerii, am renunțat în cele din urmă și i-am dat drumul.

De îndată ce am început, literalmente din prima zi mi-am făcut salariul lunar. Într-o singură zi!

Am lucrat ca secretară la acea vreme. Mi-am menținut activitatea «normală» simultan timp de aproximativ șase luni. Într-un final, a trebuit să renunț și să devin o fată de videochat cu normă întreagă”.

Aveți un „birou”?

„Totul se întâmplă de acasă. Nu trebuie să părăsesc casa sau să merg la un studio videochat sau ceva de genul. Asta este cu adevărat frumusețea acestei activități. Nimeni nu ar ști cu adevărat ce faci și este într-adevăr privată”.

Cum e plata?

„Cu toții suntem angajați pe cont propriu și suntem plătiți fie săptămânal, fie zilnic. Ceea ce este foarte util! Înseamnă că nu trebuie să aștepți acel salariu lunar. Este uimitor! Banii sunt transferați direct în contul tău. Așa, pot să îmi satisfac toate poftele în materie de fashion. Îmi pot permite orice articol vestimentar, după poftele mele.

Încerc să lucrez cel puțin patru ore pe zi. August este o perioadă mai liniștită, pentru că oamenii sunt în vacanță. Însă, într-o săptămână normală, poți ajunge la câteva sute de euro pe zi. Chiar nu trebuie să faci mare lucru pentru asta”.

Interacțiunile cu clienții sunt întotdeauna de natură intimă?

„Aș spune că 100% dintre persoanele cu care vorbesc le-ar plăcea să fie așa. Însă, pentru că ofer o «experiență de prietenă» mai puțin cu așa o tentă, pot coborî la aproximativ 20%.

Uneori, sfârșim doar prin a avea o conversație despre un serial de pe Netflix. Sunt acolo pentru că oamenii vor să vorbească. De multe ori oamenii vin să vorbească despre viața lor sau să mă întrebe ce părere am despre ceva.

O bună bucată de timp ajungem să vorbim despre relația lor. Se plâng că nu au relații intime cu partenera de viață”.

Cum este o zi obișnuită la serviciu?

„Mă trezesc, merg la sală și apoi încerc să intru online, de dimineață. Îmi place să termin lucrul cât mai repede. Nu mă uit la ceas să văd dacă am câștigat o anumită sumă de bani. În mod normal, o pot face în acea perioadă de timp.

Deci, o zi normală se termină atunci când vreau eu. Asta e frumusețea videochatului. Flexibilitatea programului. În funcție de cât timp dorește să vorbească cineva cu mine, orele se pot schimba.

Unele fete lucrează noaptea, există mai multe fete care fac asta, deci este mai competitivă perioada. Așa că prefer de dimineață, termin repede și mai apoi am restul zilei liber”.

Care sunt cele mai bune părți ale job-ului la videochat?

„Partea meu preferată este, evident, legată de banii care se fac cu adevărat ușor. Acesta este, fără îndoială, cel mai mare avantaj.

Și celelalte fete, le iubesc cu adevărat pe celelalte fete cu care lucrez. Fac parte din acest mare grup pe WhatsApp. Se simte că suntem ca o mică familie, deși niciuna dintre noi nu ne-am întâlnit.

Construim o prietenie și o relație cu oameni care sunt minunați. Întotdeauna simți că există cineva cu care să poți vorbi. Există oameni care își înșală partenerii și care vorbesc cu tine, pe furiș”.

Cum sunteți protejate de utilizatorii dificili sau abuzivi?

„Trebuie să spun că nu am întâlnit niciodată pe cineva care să fi fost abuziv. Asta se întâmplă în camerele de chat gratuite, dar nu le accesez niciodată. Dacă cineva vrea să vorbească cu mine, poate plăti pentru asta!

Suntem în controlul fiecărei camere de chat, deci suntem cele care decidem dacă poate intra cineva.

În întregime depinde de noi cât de departe ducem discuția. Dacă nu-ți place modul în care se derulează o conversație, trebuie doar să o închei.

Îl dai afară pe tip și el este blocat timp de cel puțin o oră sau îl poți bloca definitiv. Nu va mai putea intra din nou pe chat. Chiar dacă blochezi pe cineva, vei fi plătită pentru tot timpul în care a fost online pe videochat.

Studioul nostru de videochat ne ajută publicând o locație diferită de cea în care trăim. Nu există nicio șansă să mă lovesc de oamenii cu care vorbesc online în jurul casei”.

Care este rolul unui studio de videochat?

„Sunt înscrisă la un studio videochat. Webite-urile pe care le folosim sunt într-adevăr destul de complicate. Când ești o fată nouă, este destul de greu să-i dai de cap. Chiar trebuie să fii destul de pricepută în calculatoare.

Când începeți și vă înscrieți la un studio videochat, vă vorbesc și vă susțin cu toată partea tehnică.

Se asigură că ai parte de ajutor din partea unui specialist IT. Ai pe cineva cu care să vorbești și care te va ajuta. O să te direcționeze, astfel încât să nu fii singură.

Studiourile iau o cotă parte din ceea ce câștigăm. Studioul meu ia 3% din câștiguri.

Cât de mult ia studioul depinde într-adevăr de cât de nouă este fata. Contază și cât ești de experimentată. Cu cât te pricepi mai bine la ceea ce faci, cu atât vor lua mai puțini bani de la tine.

Un studio care face angajări videochat te instruiește, te sprijină și te plătește. Avem, de asemenea, un grup pe WhatsApp cu toate fetele care lucrează pentru studio. Este cu adevărat minunat, pentru că este într-adevăr ca un mic club”.

Îți îngreunează activitatea relațiile personale?

„Am un iubit și este probabil singura persoană cu care am fost sinceră în legătură cu ceea ce fac. Este în regulă cu asta, dar poate crea probleme. Însă, nimeni nu se poate certa pe tema banilor, iar ăsta este marele avantaj în activitatea de videochat.

Dacă nu aș câștiga banii ăștia, atunci ar fi o problemă uriașă. Iubitul ar crede că o fac din alt motiv. Dar, pentru că banii sunt atât de buni și de mulți, ne asigură o viață liniștită. Este lucrul esențial în activitatea de videochat”.

Ai de gând să renunți la videochat într-o zi?

„Nu am niciun plan să mă opresc. Activitatea la un studio videochat este cu adevărat captivantă. Din momentul în care pornești și vezi cum vin banii atât de ușor, este foarte captivant. E ca într-un joc. Îmi place!

Se apropie de o dependență, dar bună. Vezi cum banii sunt câștigați în fiecare oră. Mai mult, știm că ne va oferi o experiență ca niciun alt job pe care îl poți avea.

Nu există nicio limită de vârstă pentru a lua parte în activitatea de videochat. Sunt femei care fac asta de ani de zile. Cândva voi fi de cealaltă parte a camerei video. Până atunci, îmi imaginez că voi lucra tot la un studio videochat”.

Poate voi decide să fiu un mentor pentru fetele mai tinere și neexperimentate.

Părinții tăi știu ce faci pentru a duce așa o viață?

„Nu, nu știu și nu vor dori cu siguranță să știe cu ce mă ocup. Nu este o conversație pe care aș vrea să o am cu părinții.

Aș dori să fiu deschisă și sinceră în jurul familiei mele, dar pur și simplu nu este ceva posibil.

Există o mulțime de oameni care nu spun toată povestea în legătură cu ceea ce fac. Atunci când întâlnesc oameni noi, încă le spun că sunt secretară. Sunt atât de mulți oameni care judecă ceea ce facem noi acolo.

Când trebuie să completez acte oficiale, scriu doar că sunt model online. Nimeni nu pune întrebări. Contabilul meu știe ce fac și nu are nicio problemă. Nimeni nu a spus vreodată nimic pentru că nu le spun povestea completă”.

De ce are nevoie o fată pentru a devin un model de succes?

„Trebuie să-ți găsești nișa. A mea este «experiența prietenei». Sunt ca o relație online dacă dorești, un consilier în relații. Așa mă simt și asta cred că fac. Ajut oamenii, le ofer alinare și le ascult probleme lor.

Dar există și fete care oferă alt gen de activitate. Lista e nesfârșită și cunoaște diverse nuanțe. Depinde de ce va cere clinetul și de cât de dispuse vor fi ele la anumite activități”.

Ai recomanda activitatea de videochat ca un loc de muncă altor oameni?

„Aș recomanda 100% oamenilor ca job, atât timp cât știu unde vor ajunge. Este dificil să te întorci la un alt loc de muncă după aceea. Este aproape imposibil, dacă banii tăi sunt buni. Acel câștig consistent poate crea un soi de dependență”.

Dacă ai avea o fiică într-o zi, ai lăsa-o să se ocupe de vidochat?

„Asta e o întrebare foarte serioasă, dar m-am gândit mult la ea. Cred că dacă ar fi ceva ce aș putea monitoriza, nu aș avea nicio problemă. Important este să fie vorba doar de o activitate la videochat. Doamne, întreabă-mă asta peste câțiva ani!”

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus