skip to Main Content
0735 005 005 office[at]videochatjobs.ro
STUDIO VIDEOCHAT BUCUREȘTI
Videochat Online, Secretele Din Spatele Camerei De La Un Studio Videochat
Articole Recomandate Angajări

Videochat online, secretele din spatele camerei de la un studio videochat. Află cum trebuie să abordezi această activitate din care se câștigă mulți bani.

Aceste sfaturi sunt destinate tuturor fetelor care se ocupă de videochat. Fie că sunt fete la început de job, fie că au o oarecare vechime. Toate vă doriți să treceți de acel nivel, dincolo de care vor veni banii cei mai mulți.

Acel nivel se referă la un număr respectabil de urmăritori și de clienți obișnuiți. Aceștia solicită discuții private și oferă bani în timpul sesiunilor tale. Dispui de un flux constant de venituri, nu trebuie să îți faci griji dacă poți plăti chiria luna viitoare.

Începutul activității de videochat online nu este atât de simplu

Să presupunem că ai aplicat la rubrica de angajări videochat. Ai intrat în contact cu specialiștii noștri și ți-ai început activitatea. Începutul este promițător, însă acea „flacără” se va stinge, odată ce te acomodezi.

Mai apoi, va urma o perioadă în care trebuie să faci față concurenței. Există și fete care sunt norocoase chiar de la început. Obțin acea sursă constantă de venit mai mult decât suficient, dând peste persoanele potrivite.

Despre asta este vorba în activitatea dintr-un studio videochat București – mult noroc.

Nu există nicio altă cale. Trebuie să te pui în lucru atât în fața camerei cât și în spatele acesteia. Piața de videochat a trecut de perioada de început și este foarte saturată. Nu poți să te autentifici, să publici o listă cu lucrurile pe care le faci, prețurile și apoi să aștepți.

Nu mai merge așa într-un studio videochat online!

În primul rând, trebuie să înțelegi concurența. Aceasta nu se rezumă doar la colegele din acest studio videochat București. Nu uita că sunt sute de mii de videoclipuri gratuite care sunt încărcate în fiecare zi!

Cum poți crește numărul de urmăritori

Știm că muncești din greu și îți dorești să oferi tot ce e mai bun din tine. Ultimul lucru pe care ți-l dorești este ca cineva să beneficieze gratuit de munca ta. Există atât de multe alte modele acolo care fac ceea ce faci și tu. Iar asta este adevărata ta concurență.

Cheia? Acești potențiali vizitatori continuă să revină. Au un anumit tip de conexiune emoțională. Ce îi face pe oameni să împrumute bani unui prieten? Să cheltuiască sute de lei pe obiecte de care nu au nevoie sau să se implice în activități de caritate?

Emoţia!

Situația nu este diferită pentru modelele dintr-un videochat studio și pentru spectatorii lor. Crearea unei conexiuni mai profunde este modul în care vei obține sprijinul cuiva.

O să vezi că obiectivele tale de câștiguri vor fi atinse tot mai des. Vor începe să îți vireze bani deoarece vor să te vadă în sesiunile tale live. Dacă faci lucrurile cum trebuie, o vor aștepta toată ziua.

Utilizatorii nu vor dori să aștepte ca o altă persoană să le ia fața în atingerea obiectivul tău. Vizitatorii își deschid portofelele atunci când li se pare realizabilă sau posibilă o conexiune emoțională.

Punerea în practică a celor învățate

Modelele de top dintr-un studio videochat online taxează pentru Snapchat. Poți să o faci complet gratuit, printr-un selfie în timp ce ești deja îmbrăcată.

Aplicațiile tale de social media au opțiuni de membru/fanclub plătite? Poți face o poză gratuită și o a doua plătită, dar pune poze bune în ambele variante.

Acest „conținut gratuit” îți permite să faci ceva foarte important…constuirea anticipării.

Importanța anticipării pentru urmăritori constanți într-un videochat online

Dacă intenționezi să intri în direct noaptea, începe să faci snapchatting dimineața. Îi poți ține în suspans toată ziua, prin intermediul unor instantanee rapide.

Vorbește direct în fața camerei de înregistrat. Poți să o faci într-un mod subtil, astfel încât să își dorească mai mult. Așadar, merită timpul și efortul depus pe parcursul întregii zile.

În acest fel vei reuși să captezi atenția unui public cât mai numeros.

Apelarea la Instagram pentru a te face remarcată

Twitter-ul este atât de aglomerat. Chiar dacă ai un milion de urmăritori, poți posta lucruri ce primesc răspuns zero.
În prezent, Instagram-ul dispune de multă atenție. Lumea petrece mai mult timp pe această platformă?

Ar trebui să postezi imagini de calitate și să realizezi anticiparea. Tratează-ți postările de pe Instagram ca pe niște reclame pentru brand-ul tău.

Utilizatorii vor derula prin fluxul lor de Instagram și o să îți vadă „reclama”. Verifică-ți postările anterioare. Cum se va simți cineva când trece prin feed-ul tău? Mesajul tău de brand vine în mod corect? Dacă ai o sesiune mai târziu în zi, „Instagram-ul tău comercial” îi face să te urmărească?

Răspunde la comentarii sau menționări

Da, știm că timpul tău este valoros și nu vrei să „dai totul gratuit”. Însă, alocarea unor minute pentru a răspunde potențialilor tăi vizitatori este necesară. Poți percepe și mesaje private contracost dacă dorești, însă fi rezonabilă. Nu este nevoie să petreci toată ziua conversând.

O simplă frază sau un emoji pot face minuni.

Creează spectacole interesante pe videochat online

Pare un sfat normal, dar atât de multe modele de videochat doar stau acolo cu o notificare despre ce vor face. Este plictisitor. Asigură-te că ești pregătită pentru un spectacol distractiv!

Nu ai idei sau nu ești inspirată despre ce înseamnă o sesiune bună? Poți să vezi ce face un alt model videochat. Nu copia, dar lasă-te inspirată.

Creează interacțiuni de substanță în cadrul unui videochat online

Vizitatorii tăi sunt atât de aproape de a-ți oferi acei bani mult râvniți. Au ajuns deja pe website-ul studioului de videochat și au văzut camera ta.

Transformarea lor în utilizatori care plătesc este mai ușoară în comparație cu găsirea de noi vizitatori. Ești deja foarte aproape de a crea o conexiune emoțională. Poți transforma acest spectator într-un suporter.

Folosește acest timp pentru a interacționa cu spectatorii tăi, chiar dacă banii nu vor veni așa de repede. Poți fi chiar prima persoană pe care ei o văd într-un studio videochat online.

Pune-le întrebări, invită-i pe Twitter, Instagram, Snapchat etc. Asigură-te că te urmăresc și vor fi prezenți la viitorul  tău spectacol.

De ce este necesar un program la un studio videochat

Tratează-ți sesiunile ca pe un program TV. Ai auzit vreodată despre un post de televiziune care are un program aleatoriu?! Prima săptămână, luni de la 19:00 la 20:00, apoi săptămâna viitoare, luni de la 16:00 la 17:00. A treia săptămână, marți de la 9:00 la 10:00?! Desigur că nu!

Chiar și cu tehnologii specifice, posturile TV tot au un program regulat. Singura abatere de la această regulă e dată de programele TV în stil Netflix. Acestea lansează toate programele simultan și îți permit să le vizionezi pe cele pe care le vrei.

Totuși, chiar și Netflix urmează un anumit tip de program, în funcție de sezon.

Dacă nu urmezi un program nu îți permiți să aduni urmăritori care să se „sincronizeze” la programul tău. Dacă observi că ai fani/clienți din diferite zone orare, atunci îți poți împărți zilele. Luni, miercuri și vineri la o anumită oră și apoi marți și joi la altă oră.

Nimeni nu are timp să intre la o sesiune de-a ta doar pentru că simți că tu ai chef de videochat online. Ei trebuie să știe când și cum să te găsească. Poate că nu îți place să auzi acest lucru și îți zguduie concepțiile, speranța și visele, dar este adevărat.

Realitatea dură a activității de videochat

În această activitate este credința (falsă) că poți „lucra oricând dorești și să faci mii de euro în fiecare lună”. În realitate, acest lucru nu se întâmplă de la început.

Trebuie să fii serioasă în acest sens și să tratezi acest job ca pe o afacere personală. Nimeni nu trece de la munca de birou (program fix) la poziția de director (vine când dorește). Nu fără a pune mai întâi osul la treabă.

Activitatea de videochat online este ca propria ta afacere. Tratează-te mai întâi ca pe un angajat, nu ca pe un director. Când vei avea libertatea de a intra live la întâmplare, vei ști asta. Pot trece 6 luni sau 2 ani.

Dacă ai luat acest lucru în serios de la început și faci pașii potriviți, poți ajunge la acel punct.

Găsirea surselor alternative de venit

Deci, activitatea ta la un studio videochat București este în plină desfășurare și îți place ceea ce faci. Dar trebuie să lucrezi și inteligent.

Asta înseamnă să găsești modalități de a câștiga în mod pasiv bani sau să adaugi la ceea ce faci deja. Reține că multe dintre acestea nu vor funcționa dacă nu ai deja urmăritori fideli. Nu este nicio problemă dacă nu îi ai acum.

Poți păstra aceste idei în mintea ta până când vei ajunge acolo.

  • apelează la afilieri. Multe companii din acest domeniu de activitate oferă procente din câștiguri. Important este ca spectatorii tăi să cumpere produse sau servicii. Adăugarea acestor produse vor face sesiunile tale mai interesante. De asemenea, vor adăuga și accesibilitatea și conexiunea despre care am vorbit anterior;
  • vinde obiectele tale vestimentare. Aici putem include orice este sexy și intim. Tot ceea ce trebuie să faci e să le porți pentru o zi, să le sigilezi și să le expediezi clientului;
  • imagini plătite sau abonamente la un fan club. Abilitatea de a vedea ceva exclusiv face ca spectatorii să se simtă speciali;
  • fotografii semnate. Este nevoie de atât de puțin efort. Adaugă un sărut sau un parfum pentru un plus de intimitate;
  • vinde videoclipuri. Bine, acesta nu este un venit pasiv. Însă, dacă te pregătești deja să faci videochat, alocă puțin timp după pentru ceva exclusiv. Dacă ai noroc, ți se va solicita să faci videoclipuri personalizate. Poți percepe un plus pentru veniturile tale;
  • colaborează cu alte modele din videochat online, având avantajul de a extinde baza de vizualizare.

Seriozitatea și creativitatea sunt atuuri căutate în videochat

Aceste sfaturi pentru modelele de la un studio videochat București sunt doar vârful aisberg-ului. Sperăm că te vor ajuta să gândești „outside the box”.

Fiecare dintre voi sunteți unice și aveți un loc special în afacerea de videochat. Țineți cont că nu puteți imita ceea ce fac modelele de top. Sunt deja în vârf și trebuie să acționeze diferit.

Trebuie luate în considerare propriile eforturi și să vezi ce a funcționat și ce nu a funcționat.

Vrei ca totul să rămână la un nivel casual și să lucrezi doar în orele pe care le vrei? Nu îți faci griji cu privire la câți bani vei face? În acest caz, pentru o activitate de videochat online totul este în regulă!

Dar dacă dorești să „înoți” în bani și cadouri scumpe/fashion trebuie să muncești serios.

Cum să reduci concurența și să câștigi mai mulți bani

Activitatea de videochat online este foarte profitabilă. Din ce în ce mai multe fete au început să activeze în acest domeniu, motiv pentru care concurența a crescut. Cu toate acestea, există modele care păstrează câștiguri mari în această arenă competitivă.

Motivul pentru care pot continua să câștige atât de bine este că s-au diferențiat cu succes de alte modele. Vrei să fii un model de succes și să supraviețuiești concurenței? Este timpul să te gândești care ar trebui să fie strategia ta.

Care este cea mai bună oportunitate pentru a putea obține mai mulți bani?

Diferențierea este cheia succesului în videochat online

Succesul fiecărei afaceri depinde de modul în care diferențiezi produsul sau brand-ul de ceilalți. Diferențierea poate apărea sub mai multe forme. De exemplu, prețul, calitatea și caracteristicile unice care satisfac nevoile clienților.

Desigur, acest lucru este valabil și pentru industria de videochat. Există multe website-uri ale unor studiouri de videochat disponibile online. Multe au unicitatea lor. Pot fi website-uri centrate pe fetișuri, website-uri „gratuite” bazate pe sfaturi sau cu realitate virtuală.

În cazul modelelor de videochat online, diferențierea poate fi dată de preț sau tipul sesiunii oferite. Pot face o diferență și personalitatea sau aspectul tău.

Prețul pe care îl percepi

Unele studiouri de videochat permit modelelor să modifice sumele percepute pentru sesiunile lor. Pe măsură ce percepi mai puțini bani, devine mai ușor să obți spectatori. Însă diferențierea pe baza prețurilor poate duce la un rezultat fatal.

Dacă reduci suficient prețurile, altele își vor reduce valorile la fel de mult sau chiar mai mult. Concurența bazată pe prețuri nu se oprește decât atunci când nimeni nu poate percepe mai puțin.

Nu este o strategie durabilă pentru a ajunge un model de succes.

Tipul de spectacol pe care îl faci

În funcție de ceea ce caută utilizatorii, poți găsi o nișă specială, apelând la o anumită pasiune. Numărul de pasiuni existente este aproape nelimitat. Dacă poți oferi un spectacol care să se potrivească intereselor lor unice, poți fi un model de succes.

Personalitatea și impactul într-un studio videochat online

Modelele de succes au personalități unice care atrag clienții. Spectatorii care devin clienții tăi obișnuiți nu sunt atrași numai de aspect. Și personalitatea ocupă un loc important în acest angrenaj.

Unii oameni sunt simpli, înțelepți și carismatici, în timp ce alții nu sunt. S-ar putea să înveți abilități pentru a fi mai amabilă. Însă, poate fi dificil să te înveți pe tine însuți aceste lucruri, ca adult.

Înveți aceste abilități de-a lungul copilăriei, comunicând cu ceilalți.

Aspectul

Diferențierea prin aspectul tău poate fi eficientă. Aceste atribute pot include părul, fața și tipul tău de corp. Modul în care te diferențiezi prin aspect depinde de cei cu care ești în concurență și la cine faci apel.

Cu excepția chirurgiei estetice, nu poți face prea multe în acest sens.

Așadar, o abordare practică este să lucrezi pentru acest studio videochat București. Aici poți obține un avantaj prin folosirea aspectului tău.

Problema privind bariera lingvistică

Când vrei să lucrezi pentru un studio videochat online, trebuie să te gândești la bariera lingvistică. Este aproape imposibil să lucrezi dacă nu poți comunica, însă realitatea este puțin diferită.

Gândește-te la acest exemplu: există multe cupluri internaționale care nu vorbesc aceeași limbă. Desigur, limbajul joacă un rol important în viața de cuplu. Este unul din cele mai serioase motive pentru care cuplurile internaționale divorțează.

Cu toate acestea, dragostea nu necesită o înaltă competență lingvistică.

Majoritatea utilizatorilor de videochat nu sunt persoane care să se îndrăgostească. Aceștia vor doar să își poată satisface dorințele lor. Activitatea ta necesită mult mai puțină competență lingvistică, însă un minim este necesar.

Care este cheia pentru a fi un model de succes? Diferențiază-te într-un mod care să se potrivească cu ceea ce caută utilizatorii. Nu fi doar o altă fată obișnuită de la un videochat studio.

Este o activitate competitivă, deoarece există multe modele cu care concurezi. Este esențială potrivirea tipului de spectacol pe care îl oferi unui anumit public țintă. Aceasta este o modalitate excelentă de a te diferenția de alte fete.

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus